Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oohhh ne guzel yaaaa kardescegızınle guzel zaman gecırrr
yaa o yulaf kepegı ne kadar kotu bısı yaaa o sutle falan yencek gıbı degıl arkada lapa tarıfı var bıde onu denıcemmm

o kadar da degıl sadece agız da cogalıyor bıraz krep yap onunla arasına peynır koy ye.......un yerıne yulafı kullan.......

bende esim yok diye attim kendimi disariya.Her pazar caprazimizdaki kilise saat 6:00 da basliyor orkestra ve davul esliginde sarki soylemeye ve avazlarini ciktigi kadar ciglik atiyorlar.Hani esim evdeyse bir derece katlanilir oluyor ama o yokken asla tahammul edemiyorum 8.30 u zor ettim ve arabama binip vinladim ..Aksam 19 da eve geldim hala suruyordu .

günaydın sultanlarrrr..

birsenin hiççç işi yokk öyle yatıyooo

dün öğlene kadar temizlik yatılı misafir gelcek öğlen sünnet yemeğine gittik akşam arkadaşlarla balıkçı akabininde bizde çay içildii

fırsat bulduğumda aralarda kızımla ilgilendimm ödev kitap oku vb.

bu arada belim hala geçmedi ilk zamanki gibi değil ama hala hissettiriyo kendini ve yürüyüş yapamamak canımı çokkkkkk sıkıyoo

günaydınlarrr
cuma akşamdan beri giremedim pc yi açtım ama bi türlü ufaklıktan fırsat bulup giremedim ctesi ufaklıkla uğraş sabah öğleden sonra alışverişe git pazar kahvaltıya misafir geldi gittikleri akşam 9 du temizlik bile yapamadım tüm gün misafilerle uğraştım durudum doğal olarak dinlemnemedim de yorgunluk ve uyjkusuzluk devam ediyor bu yüzden sizi ihmal ettim kususra bakmayın yaa ama artıkın burdayım ben bu işte ustayım sizi yalnız bırakmak yokkk

nıye ımse yo burda dunden berı yahu.
cornella hıc cıkmazdın burdaydın hep uju gıdınce bızı begenmedınmı
gamze rabyas sahnur neden kımse gelmemış.

ohooo taıma bak hızaya gel.
geç olsa da geldim dalin cim

valla corni cim çok ihmal ettim ama artıkın etmeyecem

hoş geldin canımm

şans eseri denk geldık bak kardeşim geldı ya onla vakıt gecırıyoruz.......biraz önce geldık dısardan yemek hazırladım falan .....hadı benım bahanem var.diğerlerine ne demeli

Günaydın kızlarrrrrrr, nasılsınızz..Cornicaannn sanırım benimde hayli geçerli bir bahanem var Anneye gittik eşimle (kayınvalidem) oradan dün akşam 6 gibi geldik ve hiç eve gelmeden arkadaşın nişanına katıldık ve gece 11 gibi evde olduk..gelince okudum ama yazamadım, acayip yorulmuştum..

Abartısız 3 gündür yiyiyorum arkadaşlar..ama bu gün başladım jujun verdiği görevleri unutmamak adına cumaya illaki - gelmeliyim..

Bu takım hepimizin, hepimiz çalışmalıyız

gamzem al benden de okadar 3 gündür yedimm bu günn durrr dedimm

seninde haftasonun yoğun geçmiş birsoo
hoş geldin canımm
hoşbuldukkk

valla ctesi tartıldığımda +1 kg çıkmıştı ne yapacam bu kabızlığı bilmiyorum halbuki abartmadım da ama
bende henüz dukan a başlayamadım ama bu hafta ne olacak ne bitecek bilmiyom benim eksi çıkmam gerekiyo sadece onu biliyom gamze benimde senin gibi ben haftasonu abartmadım ama gene de tartıya çıkmaya korktum

gamzem al benden de okadar 3 gündür yedimm bu günn durrr dedimm

zararın neresinden dönersen kardır tatlımm önümüze bakalım..

Canım yaaa, acaba neden bu kadar aşırı oluyorsun.. :26:

zararın neresinden dönersen kardır tatlımm önümüze bakalım..

Canım yaaa, acaba neden bu kadar aşırı oluyorsun.. :26:

bilmiyorum canım yaa şu ara kabızlığım had safhada doğru dürüst wc ye çıkamıyorum işin kötüsü hemeroid başladı meme oluştu o kadar sıkıntılı yanii sürekli dut kayısı falan yiyorum ki kabızlığı yeneyim diye ama yediklerimde kalıyo gitmiyo anlayacağın

tabı cornı sende cık ızme bende cıkayım kalanlarda cıksın takıma kılıdı vuralım gıtsın ne demek dıyet yapamıyorum yahu.eger ıdeal kıloma ulastım bu bnm ıcın yeterlı dıyorsan mezun olabılırsın.ama ızın mızın yok arkıdıjjj noluyoruz herkes ızınde her bır kısının ızne cıkması demek gerı kalanların motıvasyonunu kırması anlamına gelıyor o yuzden ızın yok kımseye en azından takımın gerı kalanı donene kadra ona gore unutun ızın
bırso tahmın edebılıyorum ne kadar yedıgını
gamze sen zaten ıyıce cozuttun nerde eskı gamze nerde o haslama kozleme sebzeler o dısıplınlı dıyet verılen kılolar gırılen dereceler fıss

kızlar bu sabah tartıya cıktım ve cumadan bu yana 800 grm vermısım sıcak hava ve bol kosturmaca dun butun gun cocukları pıs pısladım evın ıcınde kucagımdan ınmedıelr epey kalorı harcatmıs bana ben bu yazın sonuna guzun basına buyuk ıhtımalle hedef kıloma ulasmıs olarak gırerım yanı bu yazı 55 kılo bıtırırım aga

bu hesaba gore 3 gunde 800 grm 6 gunde 1600 cuma gunu duz hesap 2000 e baglarım hihihihii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…