- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.061
bende aynı moddayım su an ... bugun arkadaslarım geldı onlarla oturduk sonra dısarı cıktık falan ole gectıııı... dukana baslayamadım ben bu arada yarın artık sen naptınn??
bende kardesımle zaman gecırdım.dukan hak getıre dıyet de yapamıyorum
oohhh ne guzel yaaaa kardescegızınle guzel zaman gecırrr
yaa o yulaf kepegı ne kadar kotu bısı yaaa o sutle falan yencek gıbı degıl arkada lapa tarıfı var bıde onu denıcemmm
pardonn yulaf ezmesı dıcektımm
huuuuuuuuuuuuuu nöruyon orda sesın solugun kesıldı...........
valla aynen öyle ....tahmınen;
rabiş kocasıyla zaman gecırıyordur çok ufak bır ıhtımal yanı mucize olursa ders çalısıyordur
gamze ile dilek ders çalısıyor olabılırler sınavları var çunku.....
şahnur çocuklarla vakıt gecırıyordur
birso ne yapıyordur bilemıcem:44::44:
büşra kendı halınde takılıyor işte....
bu arada hasret bır gıtti pir gitti....ne bıtmez tatılmıs:26::26:
sevda desen o da öyle:44::44:
rabiş kocasıyla zaman gecırıyordur çok ufak bır ıhtımal yanı mucize olursa ders çalısıyordur
geç olsa da geldim dalin cimnıye ımse yo burda dunden berı yahu.
cornella hıc cıkmazdın burdaydın hep uju gıdınce bızı begenmedınmı
gamze rabyas sahnur neden kımse gelmemış.
ohooo taıma bak hızaya gel.
günaydınlarrr
cuma akşamdan beri giremedim pc yi açtım ama bi türlü ufaklıktan fırsat bulup giremedim ctesi ufaklıkla uğraş sabah öğleden sonra alışverişe git pazar kahvaltıya misafir geldi gittikleri akşam 9 du temizlik bile yapamadım tüm gün misafilerle uğraştım durudum doğal olarak dinlemnemedim de yorgunluk ve uyjkusuzluk devam ediyor bu yüzden sizi ihmal ettim kususra bakmayın yaa ama artıkın burdayım ben bu işte ustayım sizi yalnız bırakmak yokkk
geç olsa da geldim dalin cim
valla corni cim çok ihmal ettim ama artıkın etmeyecem
şans eseri denk geldık bakkardeşim geldı ya onla vakıt gecırıyoruz.......biraz önce geldık dısardan yemek hazırladım falan .....hadı benım bahanem var.diğerlerine ne demeli
Günaydın kızlarrrrrrr, nasılsınızz..Cornicaannn sanırım benimde hayli geçerli bir bahanem varAnneye gittik eşimle (kayınvalidem) oradan dün akşam 6 gibi geldik ve hiç eve gelmeden arkadaşın nişanına katıldık ve gece 11 gibi evde olduk..gelince okudum ama yazamadım, acayip yorulmuştum..
Abartısız 3 gündür yiyiyorum arkadaşlar..ama bu gün başladımjujun verdiği görevleri unutmamak adına cumaya illaki - gelmeliyim..
Bu takım hepimizin, hepimiz çalışmalıyız
seninde haftasonun yoğun geçmiş birsoogünaydın sultanlarrrr..
birsenin hiççç işi yokk öyle yatıyooo
dün öğlene kadar temizlik yatılı misafir gelcek öğlen sünnet yemeğine gittik akşam arkadaşlarla balıkçı akabininde bizde çay içildii
fırsat bulduğumda aralarda kızımla ilgilendimm ödev kitap oku vb.
bu arada belim hala geçmedi ilk zamanki gibi değil ama hala hissettiriyo kendini ve yürüyüş yapamamak canımı çokkkkkk sıkıyoo
hoşbuldukkkhoş geldin canımm
Günaydın kızlarrrrrrr, nasılsınızz..Cornicaannn sanırım benimde hayli geçerli bir bahanem varAnneye gittik eşimle (kayınvalidem) oradan dün akşam 6 gibi geldik ve hiç eve gelmeden arkadaşın nişanına katıldık ve gece 11 gibi evde olduk..gelince okudum ama yazamadım, acayip yorulmuştum..
Abartısız 3 gündür yiyiyorum arkadaşlar..ama bu gün başladımjujun verdiği görevleri unutmamak adına cumaya illaki - gelmeliyim..
Bu takım hepimizin, hepimiz çalışmalıyız
gamzem al benden de okadar 3 gündür yedimm bu günn durrr dedimm
seninde haftasonun yoğun geçmiş birsoo
hoşbuldukkk
valla ctesi tartıldığımda +1 kg çıkmıştı ne yapacam bu kabızlığı bilmiyorum halbuki abartmadım da ama
bende henüz dukan a başlayamadım ama bu hafta ne olacak ne bitecek bilmiyom benim eksi çıkmam gerekiyo sadece onu biliyom gamze benimde senin gibi ben haftasonu abartmadım ama gene de tartıya çıkmaya korktum
zararın neresinden dönersen kardır tatlımmönümüze bakalım..
Canım yaaa, acaba neden bu kadar aşırı oluyorsun.. :26:
kızlar ben izne ayrılcam galiba.......diyet falan yapamıyorum.....yıyorum bana ne oluyorsa
hayırrr izne ayrılamazsınnnnnnnn
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar ben izne ayrılcam galiba.......diyet falan yapamıyorum.....yıyorum bana ne oluyorsa
hayırrr izne ayrılamazsınnnnnnnn
niden ama:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?