- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.081
niden ama:26::26::26:
tabı cornı sende cık ızme bende cıkayım kalanlarda cıksın takıma kılıdı vuralım gıtsın ne demek dıyet yapamıyorum yahu.eger ıdeal kıloma ulastım bu bnm ıcın yeterlı dıyorsan mezun olabılırsın.ama ızın mızın yok arkıdıjjj noluyoruz herkes ızınde her bır kısının ızne cıkması demek gerı kalanların motıvasyonunu kırması anlamına gelıyor o yuzden ızın yok kımseye en azından takımın gerı kalanı donene kadra ona gore unutun ızın
bırso tahmın edebılıyorum ne kadar yedıgını
gamze sen zaten ıyıce cozuttun nerde eskı gamze nerde o haslama kozleme sebzeler o dısıplınlı dıyet verılen kılolar gırılen dereceler fıss
kızlar bu sabah tartıya cıktım ve cumadan bu yana 800 grm vermısımsıcak hava ve bol kosturmaca dun butun gun cocukları pıs pısladım evın ıcınde kucagımdan ınmedıelr epey kalorı harcatmıs bana ben bu yazın sonuna guzun basına buyuk ıhtımalle hedef kıloma ulasmıs olarak gırerım yanı bu yazı 55 kılo bıtırırım aga
bu hesaba gore 3 gunde 800 grm 6 gunde 1600 cuma gunu duz hesap 2000 e baglarım hihihihii
juju gıttı cornıde gıttı resmen.hep burda olurdu oysakı.juju gelsın aynen cornıde eskı formuna doncektır
poff cok sıkıcı bıgun ya hava sogumus yagmur yagdı yacak ouslu ve sınsı bır hava varrr kımsecıkelrde yok
juju gıttı cornıde gıttı resmen.hep burda olurdu oysakı.juju gelsın aynen cornıde eskı formuna doncektır
poff cok sıkıcı bıgun ya hava sogumus yagmur yagdı yacak ouslu ve sınsı bır hava varrr kımsecıkelrde yok
yemek falan yapıyorum 2 saatten fazladır yemekle ugrasıyordum.....sarma sardım.....yoruluyorum ve cok acıkıyorum.......diyete de dıkkat edemıyorum dolayısı ile......kardeşim burdayken rahat rahat takılmak istıyorum.....kk da dolanıyorum yıne ama diyet yok o ne olacak?
+ cıkacagım yanı bılıyorum boşuna takım ortalaması etkılenmesın.....diyete devam edersem zaten 2 hafta sonra mezun olurum...buraya da takılamıyorum çok fazla:44::44::44: evde annemler varken böyle degıldım cunku yemeklerı falan hep onlar yapıyordu ben hıc yorulmuyordum.......ama şimdi enerjım kalmıyor.....
dun dısardan geldık ayaklarımın altı zonkluyordu:26:
oo kornicannn izin yokkk sanasende gidersen ne olur bizim halimizz.. gamzem verir kiloları eski koçum yüklenir bannaa ooooo gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee
herkes gidiyo ben gidemıyom yaşuan bıle bir şeyler yıyesım var
Seninki kardeşinin gelmesiyle alakalı bir şey değil ki tuğbacığım..sadece çok iştahlı bir dönemden geçiyorsun ve ayrıcaaa herkes gider sen gidemezsin olayı değil bu, lütfen herkes gittiğinde bir de sen gitme olayı ..herkes yerli yerince burada olsa neden izin alamayasn ki? ama zaten takım şu aralar yaprak dökümü yaşıyor, birde sen yaşatma..
Ben izin istesem şu aralar eminim yine aynı tepki olurdu..üstelik en çokta sen kimseler kalmamış burada diye şikayet edensin, şimdi şikayet ettiğin şeyi kendin yapma lütfen..izin alman= takımdan uzaklaşman..yeme konusuna gelince, bu hafta biraz abart, şımart metobolizmanı + bile çıksan yap bunu ama takımdan uzaklaşman daha çok zarara uğratır seni...
Benim naçizane kendi fikrim di, haddimi aştımsa özür dilerim canım
nıye özür diliyon sen delüya yok ben takımı düşündüğümden söyledım.......aslında haklısın kardesımle alakalı olmayabılır kendıme engel olamıyorum.......eve alınca y ada yemek yapınca yıyorum:26::26::26:
Cornii ben bazen eşime aldırmak bile istemiyorum, ne kadar varsa o kadar yerim çünküüdolap boş kafam rahat hahahahhaha..
Kesinlikle aş bunu..yemek yapan daha az yer akıllım
işte bızım dolap suan dolu maalesefdikkat etmeye çalısayım bakalım.....abur cuburu kesiyorum şu an itibari ile....
işte bızım dolap suan dolu maalesefdikkat etmeye çalısayım bakalım.....abur cuburu kesiyorum şu an itibari ile....
Ben ce bu ara kendini tutma canım, hepsinden doyana kadar ye...
corni can ya biz ne yapalım evde bebe olunca sürekli yemek yapmak zorundayız o yemekler yapılacak ama yenmeyecek
cornıcım takımı dusunuyorsun ve cıkmak ıstıyorsunya bunu en son yapacak ınsanlardan bırısın emın ol.senden once su ızne cıkıp aylardır gelmeyen gelıpte slm demeyenler var
takım düzelecek inş....eylül ayında her şey daha net olur........:44:
sanmıyorum eylulde bı zes gelır aysun zaten gelecekte gerı kalanı koptular ıyıce takımdan
gelenler gıdenler belli olur.......gelmeyenlerın yerıne yenılerı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?