Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şaka maka 4-5 kişi kaldık:44::44::44:

herkes gidiyo ben gidemıyom ya şuan bıle bir şeyler yıyesım var

işte bızım dolap suan dolu maalesef dikkat etmeye çalısayım bakalım.....abur cuburu kesiyorum şu an itibari ile....

Ben ce bu ara kendini tutma canım, hepsinden doyana kadar ye...

ben kendımı bırakırsam 66 kıloya gerı cıkarım

rabiş nerelerde ya...

hiç bikerem 66 falan olmazsın canımmm.. gamzeye katılıyorum bira z şımartın kendinizi. ne bu hayat boyunca onu yeme bunu yeme yok öyle bişey yeeee ama sonra toplamayı bilmek önemli bana bakın eninde sonunda topluyorum yada siz bana bakmayınnn

biraz önce kardeşime dedim ki bu saatten sonra bir şey yersem benı uyaracaksın yedirmeyeceksın...tmm dedi..... ama yemek yersın dıyor yok dıyorum yemek de yok sadece 1 tane tadına bakarım dedım ok dedi göbegım kocaman oldu şimdidien

dalin kesinlikle katyılıyorum sana
bu arada artık menülerimi paylaşmaya başlayayım yazmayınca abartıyorum
sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin

ara
1 elma

öğlen
2 kaşık börülce salatası
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurtlu kabak salatası
1 çay kaşığı bal,

ara

kiraz (saymadım)

akşam
1 tabak patlıcan yemeği kıymalı
yoğurt ve salata yapacam

Aman corni en tehlikeli zamanlar bunlar dikkat etmezsen ipin ucu kaçıyor

Bugün niyetliydim ve akşama kızım sayikladigi köftesi yapmayı düşünüyorum yanına ne tavsiye edersiniz ve kaç tane yeme hakkım olur

Bugün niyetliydim ve akşama kızım sayikladigi köftesi yapmayı düşünüyorum yanına ne tavsiye edersiniz ve kaç tane yeme hakkım olur

allah kabul etsin ipekyok ama ben nasıl köfte olduğunu anlamadım sade köfte iste 4-5 tane rahat yşiyebilirsin yanında da güzel bir salata ile

allah kabul etsin ipekyok ama ben nasıl köfte olduğunu anlamadım sade köfte iste 4-5 tane rahat yşiyebilirsin yanında da güzel bir salata ile

Saol canim sade kofte canim yağsız tavada yapıyorum biraz boyutlarını küçük tutuyorum afacandan dolayı.sonrasında da meyve yemeyi planliyorum evde guava ve mango var

Şu an +300 ne yazık ki Kilom ramazana kadar 74 un altına düşmeyi hedefliyorum günde 3-4 mile leslie yaparak

ben kendımı bırakırsam 66 kıloya gerı cıkarım

rabiş nerelerde ya...

Kesinlikle bendee canımm

Menün iyi canım ama daha acımasız olabilirsin, kaldı ki sen ceza menülerini tıpkı ben gibi hak ediyorsun

Şu an +300 ne yazık ki Kilom ramazana kadar 74 un altına düşmeyi hedefliyorum günde 3-4 mile leslie yaparak

İnşaallah canımm

sahnurcum.juju geldıgınde bu konuyu onada onerıcem takım ıcınde katı kurallar ve yapılandırma talep edıcem.aksı halde takım hıcbı zaman toplanmıcak ve daha gevseyerek 2 aya kadar kapanır bu takım demedı demeyın.agustosta cornıde ızne cıkıcam dıyodu.e bnmde memlekete gıtme durumum var ozaman bende cıkabılırım.en azından gıdenler gelse yada daha aktıf yenı uyeler takımı bı saha kaldırsak sorun olmaz.

Menüm

Sabah: yok

Ara: yok

Öğle: 1 dilim k. ekmeği
1 kase çorba
2-3 parça karpuz

Ara: yok

Akşam: 56 adet yeşil biber (ızgara)
4 kaşık yoğurt
1 dilim k. ekmeği
yarım k.k peynir

Spor: 30 dk. hareket
Su: içiyorum ve biter

tubişşş ne izni ya izin mizin yok sana aaaaaaa
bugun işlerim vardı kuzum anca geliyorum........
nabersiniz kızlarrrrr?

tubişşş ne izni ya izin mizin yok sana aaaaaaa
bugun işlerim vardı kuzum anca geliyorum........
nabersiniz kızlarrrrr?

Kendi adıma iyiym canım, sen nasılsın?

İşlerimiz olduğunda da aslında açıp bir selam versek, işlerimizi yaparken de arada baksak daha güzel olmaz mı rabişim :26:

Çalışanlar için evet, ama evde olduğumuzda bunu yaparsak hem takımdan kopmayız, hem motivasyonumuz eksilmez hem de takımımız boş kalmaz

ıyım canım bende...
evde oldugumda ılk ısım pc acmak oluyo gamzem sabah bı selam mutlaka verıyorum bugun evde degıldım dısarda onemlı ıslerım vardı canım...

kabak salatasını merak ettim hiç yemedim :26:
allah kabul etsin canm

menüm
sabah: domates 1 dilik kk ekmek 2 çatal omlet

ara yok

öğle patetes haşlama :26::26:

ara yk

akşam barbunya 1 tabak-1 kase cacık-1 kase bulgur pilavı

su fazlasıyla tamam spor yokk

canim nacizane tavsiyem yeni uyelerle bir yenilenme dusunuluyorsa o simdilerde yapilmali.7.takimdaydim malum,sayi azalinca motivasyon azaliyor ve takim uyeleri devam etmek istemiyor ve tek tek izine ayrilmalar oluyor.vs vs... bence izne ayrilanlardan sure istenmeli o sure icerisinde gelmiyorsa takim disi kalmali.Benden fikirler

birsencim boooll kh li olmus biraz spor lazim sanki ama rahatsizligin suruyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…