- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.101
haklısın.juju geldıgınde takımla ılgılı cıddı bı yapılanma yapmak lazım.ve takımımız ıcınde o bırlıgıyle katı kurallar gelmelıkı gevsemelere mahal olmasın.kımsenın gozunun yasına bakmak yok ulennnn
takımımız ne ale geldı.sende ıznı unut sekerım
herkes gidiyo ben gidemıyom yaşuan bıle bir şeyler yıyesım var
Seninki kardeşinin gelmesiyle alakalı bir şey değil ki tuğbacığım..sadece çok iştahlı bir dönemden geçiyorsun ve ayrıcaaa herkes gider sen gidemezsin olayı değil bu, lütfen herkes gittiğinde bir de sen gitme olayı ..herkes yerli yerince burada olsa neden izin alamayasn ki? ama zaten takım şu aralar yaprak dökümü yaşıyor, birde sen yaşatma..
Ben izin istesem şu aralar eminim yine aynı tepki olurdu..üstelik en çokta sen kimseler kalmamış burada diye şikayet edensin, şimdi şikayet ettiğin şeyi kendin yapma lütfen..izin alman= takımdan uzaklaşman..yeme konusuna gelince, bu hafta biraz abart, şımart metobolizmanı + bile çıksan yap bunu ama takımdan uzaklaşman daha çok zarara uğratır seni...
Benim naçizane kendi fikrim di, haddimi aştımsa özür dilerim canım
işte bızım dolap suan dolu maalesefdikkat etmeye çalısayım bakalım.....abur cuburu kesiyorum şu an itibari ile....
Ben ce bu ara kendini tutma canım, hepsinden doyana kadar ye...
ben kendımı bırakırsam 66 kıloya gerı cıkarım
rabiş nerelerde ya...
Aman corni en tehlikeli zamanlar bunlar dikkat etmezsen ipin ucu kaçıyorbiraz önce kardeşime dedim ki bu saatten sonra bir şey yersem benı uyaracaksın yedirmeyeceksın...tmm dedi.....ama yemek yersın dıyor yok dıyorum yemek de yok sadece 1 tane tadına bakarım dedım ok dedi göbegım kocaman oldu şimdidien
Bugün niyetliydim ve akşama kızım sayikladigi köftesi yapmayı düşünüyorum yanına ne tavsiye edersiniz ve kaç tane yeme hakkım olur
allah kabul etsin ipekyok ama ben nasıl köfte olduğunu anlamadım sade köfte iste 4-5 tane rahat yşiyebilirsin yanında da güzel bir salata ile
ben kendımı bırakırsam 66 kıloya gerı cıkarım
rabiş nerelerde ya...
biraz önce kardeşime dedim ki bu saatten sonra bir şey yersem benı uyaracaksın yedirmeyeceksın...tmm dedi.....ama yemek yersın dıyor yok dıyorum yemek de yok sadece 1 tane tadına bakarım dedım ok dedi göbegım kocaman oldu şimdidien
dalin kesinlikle katyılıyorum sana
bu arada artık menülerimi paylaşmaya başlayayım yazmayınca abartıyorum
sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğlen
2 kaşık börülce salatası
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurtlu kabak salatası
1 çay kaşığı bal,
ara
kiraz (saymadım)
akşam
1 tabak patlıcan yemeği kıymalı
yoğurt ve salata yapacam
Şu an +300 ne yazık ki Kilom ramazana kadar 74 un altına düşmeyi hedefliyorum günde 3-4 mile leslie yaparak
tubişşş ne izni ya izin mizin yok sana aaaaaaa
bugun işlerim vardı kuzum anca geliyorum........
nabersiniz kızlarrrrr?
Kendi adıma iyiym canım, sen nasılsın?
İşlerimiz olduğunda da aslında açıp bir selam versek, işlerimizi yaparken de arada baksak daha güzel olmaz mı rabişim :26:
Çalışanlar için evet, ama evde olduğumuzda bunu yaparsak hem takımdan kopmayız, hem motivasyonumuz eksilmez hem de takımımız boş kalmaz
biraz önce kardeşime dedim ki bu saatten sonra bir şey yersem benı uyaracaksın yedirmeyeceksın...tmm dedi.....ama yemek yersın dıyor yok dıyorum yemek de yok sadece 1 tane tadına bakarım dedım ok dedi göbegım kocaman oldu şimdidien
kabak salatasını merak ettim hiç yemedim :26:dalin kesinlikle katyılıyorum sana
bu arada artık menülerimi paylaşmaya başlayayım yazmayınca abartıyorum
sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğlen
2 kaşık börülce salatası
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurtlu kabak salatası
1 çay kaşığı bal,
ara
kiraz (saymadım)
akşam
1 tabak patlıcan yemeği kıymalı
yoğurt ve salata yapacam
allah kabul etsin canmBugün niyetliydim ve akşama kızım sayikladigi köftesi yapmayı düşünüyorum yanına ne tavsiye edersiniz ve kaç tane yeme hakkım olur
Menüm
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 1 dilim k. ekmeği
1 kase çorba
2-3 parça karpuz
Ara: yok
Akşam: 56 adet yeşil biber (ızgara)
4 kaşık yoğurt
1 dilim k. ekmeği
yarım k.k peynir
Spor: 30 dk. hareket
Su: içiyorum ve biter
sahnurcum.juju geldıgınde bu konuyu onada onerıcem takım ıcınde katı kurallar ve yapılandırma talep edıcem.aksı halde takım hıcbı zaman toplanmıcak ve daha gevseyerek 2 aya kadar kapanır bu takım demedı demeyın.agustosta cornıde ızne cıkıcam dıyodu.e bnmde memlekete gıtme durumum var ozaman bende cıkabılırım.en azından gıdenler gelse yada daha aktıf yenı uyeler takımı bı saha kaldırsak sorun olmaz.
kabak salatasını merak ettim hiç yemedim :26:
allah kabul etsin canm
menüm
sabah: domates 1 dilik kk ekmek 2 çatal omlet
ara yok
öğle patetes haşlama :26::26:
ara yk
akşam barbunya 1 tabak-1 kase cacık-1 kase bulgur pilavı
su fazlasıyla tamam spor yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?