Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy canzii emeğine sağlık şekerim süper olmuşşş a.s.
rica ederim canım inşallah hepimizin işine yarar bilgiler ediniriz bu sayede kaydirigubbakcemile3
canım rica ederim gerçekten güzel oldu böyle ne güzel bilgiler ediniyoruz zihnimizi canlandırıyoruz topiğimizi hareketlendiriyoruz ve motivasyonumuz artıyor bu sayede ve inşallah allahın izniyle kilolarıda atmaya başlıcaz alkisalkisalkis:sm_cool:
ayyy bedne susutum zira doğru tek kelime yazamıcam anlaşıldı hehehehehe
yooooo sen susma canım valla senin konuşman doğruda olsa yanlışta olsa bize yarar sağlıyor neşe buluyoruz alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bijoux

tek dişi kalmış canavar

Mesaj Linki
Alıntı:
silagul kullanıcısından alıntı

canım sanki ekmek fazla gibi geldi bana:uhm:ben yiyemiyorum belki o yüzden olabilir .bende ödem yapıyor.senağlama

selam canım mesajını okudum da yazayım dedim. öncelikle 5.takımdan sevgiler :1hug: karbonhidratı kısarak diyet yapan kişilerde şişkinlik oluyormuş. bunun için sana Doğa Pytho Slim çayını öneririm. marketlerde oluyor. şişkinlik için bire bir.
herkese iyi kilo vermeler a.s.

sağol canım cevabın için 3. grubtanda sizlere sevgiler selamlar.canım benim ödem sorunum hamilelikten kaldı.malisef hamileyken ekmek hamur işi yedimmi ellerim ayaklarım arı sokmuş gibi şişerdi.
şükür şimdi o kadar değil ama ne zaman ekmek hamur işi yesem ödem yapıyor buda kiloma yansıyor.ellerim hafif şişiyor.sadece hafta sonları yiyorum oda çok az.senağlama
oysaki çok severim ekmeği hamurişini.senağlama
dediğin çayı tüketiyorum .evet faydalı az önce içtim bitane.
hafta sonu ekmek yerine azcık patatesli börek yemiştimdeklava:

oy oy oy ne tatlısın sen. yok canım alamazsın bak bir iyce bu erkeğe benziyor buraya erkek sinek bile giremez .ama bunun için kurallar bozulur be kızlar el birliğiyle bakar büyütürüz sonrada zayıflatırız evlendiririz bile .....

kızlar diyetisyenden geldik.kızım bu haftada 900 gram vermiş beldende 1 cm incelmiş .yani haberler süper.diyetisyenimiz övgüler yağdırıp gönderdi tabi bizimkinin ağzı kulaklarında seninle gurur duyuyorum bebeğim kızlarımı çok seviyorum allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yarabbim.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.toplam 6.400 oldu verdiği kilo hemde 1.5 ayda.:dance::teytey:

hedef yok bitanem hedef artık bir kaç hafta sonraya kaç çıkarsa o olacak biraz mecburi mezun ediyolar beni:roflol:
aaa neden ya
neyse sen gitsen bile
buralardasın eminim canım yaaa

canım çok sevindim adına ya

mersacım ne diyelim canım vallahi kızımıza söylenecek söz yok:sm_cool:a.s. bol bol harekette etmeyi bisiklet filan binmeyi ihmal etmesin ne kadar daha fazla kilosu var peki, inşallah çok yokdur... sonrada korumaya geçer... ay çok çok sevindim bak o 500 gr diyordu iki katını başarmış, istemek azmetmek ne kadar önemli..

mersacım sabah mesaj kalabalığına geldi eksik kaldı yazacaklarım... yürüyüş yolunu söyleyecektim ciddi çok güzel bayıldım aekadaş ile ne güzel yürünür orda...
birde bahçe filan ekmişsin canım çok yorulmuşsuna.s. keşke hepimizin 2 karış bir şeyler ekme alanı olsa hem zevk hem hareket işte bendede alan yok

beni bir kaç saat önce bennu aradı, mezuniyet telaşı sarmış çok heyecanlıydı, intertei hiç kullanamıyorum fırsat olmuyor dedi... birde kreş açıyormuş hayırlısıyla haberlerini alırız inşallah.. hepinize selam söyleyip sordu neler yaptığınızı ama özellikle reyhan ablamı sordu :))

Yarın sabahtan akşama dek gelmeyeceğim... bugün geliyorum bakıyorum kimse yok geliyorum bakıyorum kimse yok.. ehh yaz yazda tek başına nereye kadar kaç mesaj yazacağım... yarın size ceza :))

Selam güzel ülkemin güzel arkadaşları ben bugun aylardan sonra temizlik yaptım hatta oturma odamla salonumu değiştirdim süper oldu ama ölüyorum resmen . şimdi az konular arasında dolanacağım ..

Mersa kızın bizimde gururumuz oldu canım ya helal olsun onaa kocaman öpüyoruz onu

herkese iyi akşamlar :1hug:
bu yazlık-kışlık işi beni çok yormuş nedense :bbo: işimi bitirdikten sonra uyumuş kalmışım. eşimin zili çalmasıyla uyandım. kallisim valla işimi yaparken ara sıra baktım buraya da ama dediğin gibi gelen giden yoktu. ben de konuşamadım kendi kendime. :1closedeyes:

bugünün raporu:
sabah: 1 paket sunta yarım kase yoğurdun içine (canım hergünkü kahvaltıdan etmek istemedi)
ara: 1 ceviz içi
öğlen: 1 paket suntayı (2 dilim ekmek demek) tavuklu yeşil salatamın içine parçaladım, yarım kase yoğurt
ara: 1 bardak tarçınlı süt
akşam: yemicem

1 litre su (daha içer miyim bilmiyorum), 1 form çayı.. yeşil çay içmem lazım bir de. ilerleyen saatlerde içip yatarım. sirkeli suya ara verdim. alışmasın vücut. haftaya başlarım yine ona da. 2 bütün sarmısak yuttum bi de..

ooh mehalim temizlik yapmak zor ama bitince karşısına geçip bakmanın keyfi çok başka yaaa :icecream: güle güle kirlet -tatlicadiarzu-

bu arada merak ettiğim birşey var. hani yürüyorum ya ben günde bir saat, akşam da çıkarsam 2 saat oluyor. şimdi o yürüyüşlerden en iyi verimi alabilmek için hergün aynı saatte mi yürümeliyim yoksa yürü de ne zaman olursa olsun farketmez mi? fikri olan veya bilen biri varsa ve cevaplarsa çok sevinirim..

selamlarrrrrr.
bu ne yaaaaaaa.....mirmirmirmir
sanki ben sizden dahami iyiyim kallisim mehalim?.. aylardir oldugum yerde sayiyorum..
ozaman bende ayrilayim. izinden sonra dönerim listelere.. siz ilk ciktiginizda benim niyetimde ayrilmakti. ama kismet simdiyeymis.. izinden sonra beni kabul ederseniz tekrar gelirim araniza hemde güle oynaya..
is durumum degisti. sabahciyken bende hayir kalmiyor. günde iki mesajla üyelik olmaz. bu güzel takima benden daha fazla gereksinme duyanlar vardir. ben dönene kadar belkide mezun olur birkac kisi insallah. biryere gittigim yok hergün gelir yine her yazilani okurum. bende hastalik bu. hepinizi cok seviyorum. herkesi merak ederim. kilo almamaya calisacagim. ama diyet modundan bir süre uzaklasmak banada iyi gelecek. insallah beni anliyorsunuzdur.

eşim 5 gün eve gelmedi... bugün beni bir avukat aradı.ne istediğimi sordu,ben de bir iki güne kadar arayacağımı söyleyip kapadım...
daha sonra msj geldi,eve gelmem lzm bir kaç parça eşya alacağım diyince ben birazdan çıkacağım gelirsin diye cvp yazdım.
ama mesajlar bitmek bilmedi,ve şuanda tekrar evde..yani şuan dışardayım,sahneye çıkacağım birazdan.ama eve gdönünce o da evde olacak.konuşalım dyor..uzatmayalım,konuşup kararlaştıralım diyor..ben de avukata vermişsin,gerek yok seninle konuşmaya ,ondan alırsın bilgileri,istediklerimi filan..dedim...konuşacağız diyor...
zor durumda,parası yok filan... işinden de oldu ya...
çok kötüyüm kızlar... ama buna rağmen diyetimi bırakmadım,çok dikkatli besleniyorum ve her sabah yürüyüş bandında yürüyorum.
bu gece eve gidince ne olacak bilmiyorum...

bu arada yazdıklarınızı okudum,hepinize çok çok teşekkür ederim...
yalnız sportie mi göremedim... ?bir aarayayım...
ne yazık ki şimdi çıkmak zorundayım,yarın tekrar gireceğim...hepinizi çok özledim, en kısa zamanda aranıza döneceğim...

ama diyet modundan bir süre uzaklasmak banada iyi gelecek. insallah beni anliyorsunuzdur.
Reyhan ablacığım anlamamak gibi bir şey olabilirmiki.. kendimizi nasıl keyifli hissediyorsak öyle davranmalıyız eziyet çekmek için gelmiyoruz buraya ne zaman zevk alacaksak öyle geleceğiz tabiki olur sen ne zaman çıkmak istersen söyle bana.. ama her izine giden gibi ayrılıp gelmezsen uğramazsan bak bende bırakır giderim şimdiden söyleyeyim

merhaba canlarım nasılsınız?
sizlerden uzak kalmak öyle zor ki... burası beni çok oyalıyor ve motive ediyordu.
inşallah sizler iyisinizdir?

Canım tahmin edebiliyoruz, şimdi her an yanımızda olsan biraz olsun sorunlardan uzaklaşmayı başaracaksın düşüncelerden ayrı kalacaksın ama biz buradayız canım bizimde aklımız sende biliyorsun ve bak 2 gündür aklımda söylemezsem edemeyeceğim... sorunlarını biraz yoluna koyunca soluğu burada ala ve kilo verme işini hızlandıralım senin ve eşin olacak adam anlasın ki senin kilo almana sebep onunla beraberliğin :mymeka:.. sonradan pişman olacaktır ve bu pişmanlık anlarında seni gördüğü zaman çok güzel fizikli olmanı diliyorum ben bunu çok istiyorum:1hug:

Merhabalar..Sizleri yakından takip ediyorum Kilo vermiyorum ama grubunuzda hemşom(bijioux) var ...Arada sohbet için uğramak isterim alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…