Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin kadisim ben maratona artık sonbahara doğru başlayacam tekrar canım geçen sende böyle haziranda bırakmıştım 3-4 ay sonra burda aralıkta başlamıştım tekrar koruyacağıma eminim hatta dahada ii olacak bak gör

Oğluşun çok şeker oldu hee bi resmini eklesene buraya onun bizde görelim bebeğimizi .

ne mezunu kıs hani bügün diyetisyene gidip başlıyordun takraradan ...

kadisim hoş geldin .... ben bir pilates yapayım geliyoru mm...

kadisim hoş geldin .... ben bir pilates yapayım geliyoru mm...

Paylaşım alanını bir oku aebenim .
sorma bugun diyetisyene gidecektim taa cumadan okuldan sevkimi aldım sabah giyindim hazırtlandım bir telefon diyetsiyen izin alımş. o bile beni istemiyor ayoll anladım ben anladım :))

canım ellerine sağlık analiz yine süper olmuş döktürmüşsün maşallah
eşleştirmelerde süper tatlım ellerine sağlık

oooo canım süper darbe geldi sonunda hepimizin görev düşmesinde ayrıca süper bir fikir valla bravo şimdi herkes görev başına bakalım

canım gerçekten ççokkk üzüldüm bir insanın eşinde duyması gereken en kötü şeyleri duymuşsun inşallah allahından bulur canım sana bu yaşattıkların bin mislini yaşar inşallah sen artık kendine bir yol çiz canım o adamla bir ömür yaşanması güç bir hayata mahkum olma derim ben bencil erkeklerden nefret ediyorum ya ben hep kiloluydum eşimle evlenirkende kiloluydum o yüzden benim eşimden dolayı böyle bir sıkıntım olmadı ama gerçekten bizlerin yaralı yeri kiloları birileri bunu hakkında yorum yaptımı ne kadar gücümüze gidiyor değilki bu eşimiz olsa valla gerçekten çok acıı olur canım sen kendi ayakları üzerinde duracak bir kadınsın kendi paranıda kazanabiliyorsun evi bile abisinin üstüne yapmış demekki o senden boşanmayı hep planlıyordu ama işte senden ne kadar para konusunda yararlanabilirse kar saymış bence
canım allah yardımcın olsun inşallah hakkındaki en doğru hayırlı kararı verirsin şöyle bir düşününce bu adam senin için hiççççççç birşey yapmıyor sadece kendi için yaşıyor tatlımm
artık şimdi durmak yok diyete devam spora devam ve kendine güvenini kazan ve yeni hayata zayıf güzel ve kendinden emin bir kadın olrak başla canım ben senin başarabilceğine inanıyorum ve bizler her zaman yanında olacağız canım

Ben stap yapmaya gidiyorum. haa buralardayım pc açık zaten pc karşısındayım :)) sizede yeterim stepteki kadınada hahahaha

stap haaa. nasıl yapılıyomuş bu bakim mehalim? hani geçmişe de bişeyler atmıştın ya bir aralar :roflol::roflol:

stap haaa. nasıl yapılıyomuş bu bakim mehalim? hani geçmişe de bişeyler atmıştın ya bir aralar :roflol::roflol:

ALLAH SİZİN DLİNİZE DÜŞÜRMESİN EMİİ :1closedeyes: ayy yazdıklarımı tekrar tekrar okuyacam bundan sonraa kaydirigubbakcemile3 anacım kalkamadımki ama step yapacam

kızmaaa yaaa a.s. step olduğunu anladım da takılayım dedim Şeniz
şu spor şevkinden buralara da bir üflesene -tatlicadiarzu- bugün yürüyüşe çıkmadım evde çok işim var diye. yazlıkları indirdim, yerleştiricem. evi toparladım düzenledim mutfak vsvs. ama akşam çıkarım heralde yürümeye çünkü içim rahat etmez oldu yürümedikçe kaydirigubbakcemile3

ben de aynı gömleğe el attığım kadın sandım seni dermişim :roflol::roflol: salaklık bende kallisim aramadım seni :çok üzgünüm:

hahaha bebeğe bayıldımm yaaaa sırnaşık şey
estafurullah canım ya nedemek.. görüşürüz ben inanıyorum yakın olduğumuz için hayalde kalmaz yani..

kadisim hoşgeldin canım.. kilonu arttırıyorsun dikkat bak:1no2: sonra üzülmeyesin sıcakları iyi değerlendir...

tıs bakma işte ne istediğini bilmiyor şaşırmış:roflol::roflol:

Aebencim canım hoşgeldin şekerim.. a.s.Şeniz iki elbise diktir mezuniyet partisi için bir kaç hafta sonrada benimki gelecek kısmetse..delikafadulden

oyun bozansınız valla nereye ya .....:dilcikar::dilcikar:

aman aman çukulotacım yine mi hortladı eşinin bu duyguları
ne desem bilemiyorum canım
moraliin yüksek tu

aaa kallisim
nasıl yaaaa
mezun mu olcannn
inanmıyorum ya
gerçekten miii
hayırlısı canım
kaçta sonlandırcan

sonbaharda dönerim aranıza eminim
yazın almam ben ama
belli de ollmaz kiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
metabolimayı hızlandırıcı bitki çayları 1
Ebegümeci otu (tokluk hissi verir)
ısırgan otu (vücuttaki şişliği giderir rahatlatıcı etkisi vardır)
şahtere otu (bağırsakları çalıştırır)

Yapılışı : 1 lt suya birer çorba kaşığı otlardan koyarak kaynat 10 dak dinlendir ve süz 1 lt yi gün içersinde sıcak olarak tüket

metabolizmayı hızlandırıcı çay 2
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
3 lt su

yapılışı : elma ve limon 4 e bölünerek çekirdekleri ve kabuklarıda 3 lt suya koyulur tarçın karabiber ve karanfilde eklenerek kaynatılır
günde 3 defa öğün sonralarında sıcak olarak içilir .
(bunun kendim denedim daha öncelerde işe yarıyor)

5 'i bir yerde çayı
Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.
Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.
Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.
Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.
Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

Yapılışı :Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi beklenir ve süzülerek içilir.
Yemeklerden yarımsaat önce bir su bardağı içilecek.Bir günde 4 bardaktan fazla içilmemesi gerekmektedir

metabolizma hızlandırıcı çorba

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım demet sapları ile beraber maydonoz
yarım demet nane

Yapılışı: Domates kabak kuru soğan ve maydanozu sıvı yağ ile birlikte alabildiğ kadar suda pişirilir. karışım sıcak iken içine nane katılarak rondodan yada blender dan geçirilir.
Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam yemeklerinde bir kase yoğurt ile birlikte tüketilir.

TOKSİN ATICI FORMÜL

1/2 demet maydanoz sapları ile
1/2 demet taze nane
1 adet limon
az dal veya taze ıhlamur

yapılışı : bol su ile iyice kaynatılır suyu bir kaba boşaltılır
sabak aç karnına bir kahve fincanı

Sana nasıl kızayım şekerparee kaydirigubbakcemile3 topla dolabı felan yürüyüşede akşam şıkarsın akşamüstü anacım dur bak üflüyorummüffffffffffffffffffffffff
oyun bozansınız valla nereye ya .....:dilcikar::dilcikar:

aaaaa kim nere gidiyorkii allah allahh sengözlerimebaksanab

hiiiiiiiiiii ödevimi araştırcaktım ben. dur bari dolapların kıyafetlerin içinde kaybolmadan yapim biraz -tatlicadiarzu-

Ayyy ben çoştum iyice mesajlara yetişeceğim diye yazdığıma bakmıyorum . anacım benim kalvyede dilim gibi. çok acele konuşacaksam kekelerim ona benzedim iyiceeee

aaa kallisim
nasıl yaaaa
mezun mu olcannn
inanmıyorum ya
gerçekten miii
hayırlısı canım
kaçta sonlandırcan
hedef yok bitanem hedef artık bir kaç hafta sonraya kaç çıkarsa o olacak biraz mecburi mezun ediyolar beni:roflol:

metabolimayı hızlandırıcı bitki çayları 1
ı
Abowww bu ne çalışkanlık valla herkes hemen yapıyo eee bir hafta ne yapacaz sonra:roflol::roflol: teşekkür ederim canzicim az sonra bakayım neler varmış..

bugünün ve hafta sonunun raporunuda verip xtabucuğumun yazdıklarınada bakacağım unutmadım yanealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…