- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.461
ne mezunu kıs hani bügün diyetisyene gidip başlıyordun takraradan ...
kadisim hoş geldin .... ben bir pilates yapayım geliyoru mm...
ben geldimm. Beklenilen insan,şahane yaratık. İşte o ben ben ben geldim :roflol::roflol:
Analiz mi istiyosunuz alın size analiz...alkisalkisalkis
Bu hafta hızla yolunda ilerleyen engel tanımam çekülün yoldan diyenler kim mi? Bakınız aşağıya
mersa ( 3.26% )..Uçuyorum tutmayın beniiiii
bijoux ( 1.52% )..Hollwood,sarımsak derken hıı:lepi:
siyahbeyazgunler ( 0.71% )..Dans dans danas ve gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2
Amanin geç kalmayalım hele az çekilin da geldik geliyoruzz
chocolategirl ( 0.96% ).Salla dertleri,inadına gülümse hayata,ianadına Şeniz
sportie ( 0.86% )..kaçamaksız arkadaşım benim aman sen kaçma bi yerlereyerimseniben
zenan25 ( 0.69% ).Bu hatunda çok istikrarlı yahu ne derece yaparım neden eksiye düşerim diyorkaydirigubbakcemile5
Hehehehe geldik mi kıpırdamam hiçç bir yerlere dokunmayın bana diyenlere..:1closedeyes:
reyhanxx54 ( 0.00% )..Yıllandıkça şarap gibi güzelleşen hatun.Buaralar özler olduk seni ona göreee:çok üzgünüm:
cedric ( 0.00% )..ee hadi be güzelim taşı artık şu evide rekorla dön artık:sm_cool:
xTABU ( 0.00% )..Son gaz devam durmak yok:Saruboceq:
Yaşasın kötülük şimdide ekside gidenleri deşifre edeceğim kaydirigubbakcemile3
canzi3445 ( -0.50% )..Hımmm sustum susuyrum susamıyorum. kaydirigubbakcemile3hadi zıpla hoplaa
Kalliste ( -0.55 ) ..Eski üyeyemiş geri dönmüşmüş .sevsinler seni gitmediki dönsün :roflol:
**Hey millet haftaya bende listeye girecem ona göre önümden çekilin :))
**Gelen giden varmıydı:uhm: e varsada gelene hg gidene by by diyelim ozaman .
**İlerleyen saatlerde yeni eşleştirme listeleri hazırladım bu kez farklı biraz ikili eşleme yaptım .Bakalım beğenecekmisiniz.( hele bi beğenmeyin )klava::roflol:
**kallis sultanda size kampa sokmaya niyetli fena görevlerle geliyor kendisi kasları,çelik yelekleri giyinin derim benden söylemesi.
eşleştirmelerde süper tatlım ellerine sağlıkDenetlenen------------------------------------------------- Denetleyenler
cedric................................................mersa-xTABU
sportie..............................................Mehalim-xTABU
reyhanxx54.......................................bijoux-canzi
siyahbeyazgünler..............................sportie-cedirc
canzi..............................................chocolate-sportie
Mehalim........................................sbg-Kalliste
chocolate........................................canzi-reyhanxx54
zenan25..........................................reyhanx54-bijoux
mersa...........................................chocolate-zenan25
Kalliste.........................................Mehalim-cedric
bijoux.........................................zenan25-sbg
xTABU.......................................mersa-Kallsite
İşte böyle arkadaşlar herkese 2 kişi vermemizin nedeni.Bir aksama olduğunda biri diğerinin yrini doldurur ümididir.Aynı zamanda herkeste iki kişidin sorumlu olacak bu durumda. Beğenmediğiniz yada eksik gördüğünüz noktalar varsa el kaldırın lütfen :))
oooo canım süper darbe geldi sonunda hepimizin görev düşmesinde ayrıca süper bir fikir valla bravo şimdi herkes görev başına bakalım
1.GELENEKSEL :roflol: ZAYIFLAYAMAZSAK DARBE YAPARIZ GÜNLÜĞÜ YASA TASARISI KURALLARI VE GÖREV DAĞILIMI:1rolleyes:
1-Mehalimin her hafta yaptığı istatsitik bilgilerini önümüzdeki cuma siyahbeyazgünlerimize veriyoruz :jeyyar: her hafta değiştirip duruma göz atalım bakalım kimler ne yapacak, yardım isteyen olursa mehalimde bende her an hazırız biliyorsunuz...
2- Sporticim bu hafta sanada görev düştü tabiki uzman olduğun bir konuda alkisalkisalkis
Kollar, bacaklar ve göğüslerdeki sarkmalar için yapmak isteyenlere bir program hazırlayabilirsen çok makbule geçecek kaydirigubbakcemile3 kendi sorunlu bölgelerimi yazdığım çıkmaz inşallah ortaya kaydirigubbakcemile3.. Bu sıkıntılı bölgeler için ne gibi hareketleri haftanın kaç saati yapmalıyız ki sonuç alalım..kaydirigubbakcemile5
3-Zenanım diyette artık yemek aramaktan sıkıldık, bize boş vakitlerinde salata tarifleribi bulabilirsen çok sevineceğiz öğlen öğünlerini sıkıntısız ve kazasız atlatabileceğizhihoyyyt şu an misafirin var kendini sıkma canım acelesi yok.. verdiğim linktende seçip bize kopyalayabilirsin, kopyalamakta sorun yaşarsan bize söyle tarif edelim..En az 10 tarif istiyoruz... http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ri-yemekten-bikanlar-icin-guzel-tarifler.html
4-Bijocuk et ve sebze seçenekleriyle hazırlanmış en az 10 diyet tarifide senden bekliyoruz ama lütfen bulamayacağımız malzemeler olmasın :bbo:
5- canzicik kilosu az olan arkadaşlarımız için, kilo vermekte zorlanan arkadaşlarımız için, duraksamalar yaşayanlar için metabolizma hızlandırıcı bir kaç çay tarifi veya bilgi getirebilirsin çok yararı olacaktır...Ayrıca şu kuruyemiş çerez atıştırmalıklarını sen geçen hafta çok tüketip kilo verememiştin, haftalık tüketmemiz gereken miktarları toparlayabilirsin, atıyorum bir hafta içinde 15 fındık 10 bademdez fazlası yenmemeli filan gibi..
6-mersacım kilosu fazla olan arkadaşlarımızın az yememeleri konusunda bir kaç bilgi içeren yazı bulabilirsen bu sorunuda yaşamayız sanırım..
7-Bir gönüllü gerekhepimiz bu hafta sporumuzu yazalım bu gönüllümüzde kim ne kadar spor yapmış bunun listesini çıkartsın ama bunu yapabilmek için hepimizin her gün veya bir kaç günlük düzgün olarak yaptığımızı yazmamız gerekecek sonuç alabilmek için yapabiliriz diye düşünüyorum..
Son anda aklıma geldi ek yapıyorum, bir gönüllü daha çıkabilir ve yiyebileceğimiz sütlü tatlı,meyveli tatlı çakması tarifler bulabilir haydi bakalım kolay gelsin...
Görevsiz kalanlar üzülmesinler haftaya sıra gelecek inşallah kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hafta arası yani pazartesi gününden başlanmak üzere herkes denetleyicisi ile lütfen haşır neşir olsun kendini zorla denetlettirsin kaydirigubbakcemile3 başka türlü olmayacak bu iş...Katılımı üst düzeyde tutmak içinde çaba harcayalım arkadaşlar lütfen...
Aklına fikir gelen yazarsa daha iyi sonuç alırız daha hoş vakit geçiririzalkisalkisalkis
hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim...
durum hala aynı,çok zor günler geçiriyorum kızlar
size bir özet geçmek istiyorum ; bunları evde kendim bir kağıda da yazmıştım,şimdi size de yazıyorum...aklıma geldikçe yazdım,bir önem sırası yok !hepsi aynı derecede yaralıyor beni...
- bilgisayarda okey oynuyor
- ya da gerçek hayatta okey oynuyor,saatlerce oynayabilir
- ya işi oluyor geç geliyor
- ya arkadaşlarıyla olmak istiyor gecikiyor..(eve 11 den önce düşmüyor her defasında işi bahane ediyor)
- halı saha maçı oluyor, arada extra maçlara da gidebiliyor
- tv de sürekli maç izliyor,yabancı maçlar dahil..maçlar bitmiyor !
- kısacası boş zamanı hiç olmuyor,olsa bile o zamanlarda ya uyuyor ya bağlama çalıyor.boş zamanlar ben hariç herşeyle doluyor...
- ben yokum.. ben sadece yemek yapan,çamaşır yıkayıp ütüleyip asan,kısacası hizmetçilik yapan biriyim.
- yatak odamızı bile ihmal ediyor,yorgunluktan olduğunu söylemişti..sonra başka birşey daha söyledi :
-çok kıskanç bir adamdı,5 dak lık mesafeye bile tasiye binemezdim ben...şimdiyse tam tersi oldu,merak ettim. bir gün oturuyoruz,konuşmak istedim,tamam çok kavgalar ettik,sen de ben de suçluyuz ama hala devam eden bir soğukluk var sebebi nedir bunun dedim.önce söylemek istemedi,sonra bana "sebebi senin kiloların, senden yani görünüşünden soğudum.yatak odasının sebebi de bu. bazen canım istiyor ama seni değil" dedi.
- evde bir arkadaşımız misafirdi,evlilik üzerine konuşuyorduk üçümüz. dedi ki eşim "evlilik bana göre çok mantıksız"........ misafirin yanında... yerin dibine geçtim...
- tek kişiyle olamıyorumdur belki dedi,beni sevmiyorsun dediğim bir anda...
- eve para bırakmıyor,bırakmak zor geliyor.evet son zamanlarda para durumları iyi değil belki ama ne yeniyor ne içiliyor umrunda değil,ben söylemesem...
- bana nerden iş teklifi gelse kabul etmemi istiyor,para kazanmamız gerekiyormuş...
- bir gün bir teklif geldi,gece saat 2ila sabah 6 arası..kabul et dedi...bense bu adamı beni çok sevdiği ve kıskandığı için tercih etmiştim.çünkü babamdan hiç kıskanılma sakınılma düşünülme gibi duygular görmemiştim..babamı geçti....
-sorunları konuşmuyor..ya uyumak istiyor ya başka birşey çıkarıyor.konuşmaktan kaçıyor.ben de konuşmadan çözebilmenin başka bir yolunu bilmediğimden ısrarla konuşmak istiyorum.tüm kavgalarımız bu şekilde çıkıyor.ANLAŞAMIYORUZ!
- ve son olay... (öğreneli 2 gün oldu)
bir ev satın almıştık ama ödüyorduk daha.. bir önceki boşanma durumunda sen git evi abinin üzerine al... sizce neden?? boşanırsak 3 kuruş alamayayım diye...
işte benim eşim böyle bir insan ... para için herşeyini feda edebilir.
nefret ettim... nefret ediyorum...
bu arada 3 gün önce(kavgamızdan bir gün önce) işinden de oldu.. yaptığı bir takım gizli işler ortaya çıkınca istifasını istemişler...
böyle işte kızlar.. hiç iyi değilim.hala kendi evimdeyim.
tek zor gelen,evimi,hayallerimi bırakıp çıkmak..çok canım yanıyor... senağlama
diyetime gelince,asla ihmal etmiyorum...
sporumu da öyle.. spotie ile yürüdüğümüz akşamlar oluyor,olmasa da ben evde koşu bandında yürüyorum. diyetim deseniz zaten iştah yok...
internetim yok ne yazık ki bir tek o bunaltıyor beni... bir süre idare edin beni canlarım. tekrar geleceğim..ara sıra da gelirim inşallah,zaten yarışmadayım hala varım yani..kilo bildirimimi bir şekilde yapacağım.hepinizi çooook seviyor ve öpüyorum. kendinize iyi bakın..
stap haaa. nasıl yapılıyomuş bu bakim mehalim? hani geçmişe de bişeyler atmıştın ya bir aralar :roflol::roflol:
estafurullah canım ya nedemek.. görüşürüz ben inanıyorum yakın olduğumuz için hayalde kalmaz yani..
ben de aynı gömleğe el attığım kadın sandım seni dermişim :roflol::roflol: salaklık bende kallisim aramadım seni :çok üzgünüm:
hahaha bebeğe bayıldımm yaaaa sırnaşık şey
kadisim hoşgeldin canım.. kilonu arttırıyorsun dikkat bak:1no2: sonra üzülmeyesin sıcakları iyi değerlendir...haftaya yetki kursum var dua edin bana boll bol
işlerim hala yoğun depo işyeri arası koşturuyorum
birde ders çalışıyorum
6 haziranda izne ayrılıyorum 6 temmuzda sahalara geri döncem
benden bu kadar
kocamı boşverin siz yaaa
onu anlatmaya değmezzzz
tıs bakma işte ne istediğini bilmiyor şaşırmış:roflol::roflol:ne mezunu kıs hani bügün diyetisyene gidip başlıyordun takraradan ...
oyun bozansınız valla nereye ya .....:dilcikar::dilcikar:estafurullah canım ya nedemek.. görüşürüz ben inanıyorum yakın olduğumuz için hayalde kalmaz yani..
kadisim hoşgeldin canım.. kilonu arttırıyorsun dikkat bak:1no2: sonra üzülmeyesin sıcakları iyi değerlendir...
tıs bakma işte ne istediğini bilmiyor şaşırmış:roflol::roflol:
Aebencim canım hoşgeldin şekerim.. a.s.Şeniz iki elbise diktir mezuniyet partisi için bir kaç hafta sonrada benimki gelecek kısmetse..delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::1hug:stap haaa. nasıl yapılıyomuş bu bakim mehalim? hani geçmişe de bişeyler atmıştın ya bir aralar :roflol::roflol:
kızmaaa yaaa a.s. step olduğunu anladım da takılayım dedim Şeniz
şu spor şevkinden buralara da bir üflesene -tatlicadiarzu- bugün yürüyüşe çıkmadım evde çok işim var diye. yazlıkları indirdim, yerleştiricem. evi toparladım düzenledim mutfak vsvs. ama akşam çıkarım heralde yürümeye çünkü içim rahat etmez oldu yürümedikçe kaydirigubbakcemile3
oyun bozansınız valla nereye ya .....:dilcikar::dilcikar:
ürüyüşede akşam şıkarsın /I]
hedef yok bitanem hedef artık bir kaç hafta sonraya kaç çıkarsa o olacak biraz mecburi mezun ediyolar beni:roflol:aaa kallisim
nasıl yaaaa
mezun mu olcannn
inanmıyorum ya
gerçekten miii
hayırlısı canım
kaçta sonlandırcan
Abowww bu ne çalışkanlık valla herkes hemen yapıyo eee bir hafta ne yapacaz sonra:roflol::roflol: teşekkür ederim canzicim az sonra bakayım neler varmış..metabolimayı hızlandırıcı bitki çayları 1
ı
anacım benim kalvyede dilim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?