- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.441
sen bide mezun olacam demişsin tamam bunu haketmişsinde mezun olup okulumu bırakacan bence mastır yap öğretim görevlisi ol gitme be benim burda olmamın sebebi sensin bizide mezun et öyle arkadaşlar kimse gitmesin ha ben takıma tam alışmışken bunu kaldıramam .
Kesin doktorlar caddesine filan gitmişsinizdirCADIARZUkallisim valla birkaç cadde gezdik hım valla adlarını unuttum. tramvay geçiyordu meydan gibi bir yer vardı. sonra neo ya gittik, koçtaşa falan. saksılar aldım kendimeee kaydirigubbakcemile3 gezdik arabayla şehri biraz. kütahya yolundaki evlere baktım.
ben kendime gelene kadar tatlıcıda hatta elimde bir tatlıyla buldum kendimi yani tamamen bilinçdışı .sıfır hatam var yani bu olayda.....
.
Kesin doktorlar caddesine filan gitmişsinizdirCADIARZU
Ne tasadüf bu delikafadulden saat kaçta gittiniz neo ve koçtaşa.. bizde ordaydık sen söyleyince aklıma geldi.. benim ortanca kıza kaç aydır odasına kitaplık sözümüz vardı ama ayarlayamamıştık işte ve dün hadi halleelim dedik önce koçtaşa sonrada neoya uğradık biz saat 14.00 gibi filan çıkıp 16.30 gibide döndük oradan..
:roflol: :roflol: :roflol: sıfır hatası varmışş :roflol: vay guzum ben seni anlıyorum . bu tatlı ne mene bişidirki insana bilincini kaybettiriyor :mymeka:
Kurallar bozulmak içindir:roflol::roflol: en azından benim felsefem bu :roflol:ama hani böyle çok istekli gerçektende bize benzeyen bizim gibi olacak biride çıkarsa ( binde bir ihtimal ama ) böyle biride olursa istisna olup kural bozulabilir mi acep alkisalkisalkis
Sıfır hatanı şekerinin düşmesine bağladım ben sanırım sen genelde ara öğün yapmadan yada az yiyerek günü geiriyorsun ara öğün yapmadığımda ana öğünde çok yediğimdede bende aynısı oluyorda oradan biliyorumyerimsenibenhani yürürken güneşten simsiyah oldum diyorum ya şimdi yakında küçük bir orman var orda yürümeye başladım becerebilirsem avatr resmi yapacam şimdi onu .of ne çok yazdım dilim şişmiş bir gün uğramadım ya .hadi hepinizi öptüm.
GÜnaydın arkadaŞlar hepİnİze İyİ haftalar dİlİyorum geÇmİŞİ okuyup haberdar olayım bakalım
günaydın, iyi haftalar kızlar !
biraz geçmişi okudum epey action var, şimdi toplantıya giricem ancak öğleden sonra gelebilirim.
hepinizi öpüyorum
Heheheee alışveriş sepetini alırken aynı sepete uzanıp itip kaktığım önce ben alacağım dediğim kişisin :roflol::roflol: aramızdaki sıcaklığı hissetmiştim, kendime kolye yaptırıcam kalliste diye:roflol:
ooolaaaaaaaaamaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz b,iz de 16-19 arası neo da, 19-20 arası koçtaştaydık :çok üzgünüm: aynı yerdeymişizzzzzz
ben sana kızarken bide kalliste mezun olacakmış bakın gidipte burayı unutmak gibi bir niyetiniz varsa ve benim motivasyonum düşerse günahı boynunuza ha.
Bakk kallisim ilerde yani bir 20 yıl sonra falan muhtemelen biz hala burda olacağızz kaydirigubbakcemile3 aşağıdaki arkadaşa takıma gelirse ben alırım bak açık konuşuyoruz ben bu bebeği tabi ozman kocaman olur ben bunu takıma alırım kurallarıda bozarım heheheheh
günaydınlar fıstıklı kurabiyeler .......... sabah sabah döktürmüşünüz yine .....
Heheheee alışveriş sepetini alırken aynı sepete uzanıp itip kaktığım önce ben alacağım dediğim kişisin :roflol::roflol: aramızdaki sıcaklığı hissetmiştim, kendime kolye yaptırıcam kalliste diye:roflol:
Şaka bir yana kimseyi itip kakmadım ama üzüldüm şimdisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?