Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyyyyyyy canim kallisim benim...Şeniz vallahi cok seviyorum ben sizi ya.. bir aile oldunuz bana inanin. kallisim. sag salim gider dönersem benden kurtulus yok. nereye gideyim güzelim ben sizi bukadar benimsemisken. icimizden biri ayrildi 2 hafta kendime gelemedim biliyorsunuz.. onuda cok benimsemistim..
tamam kallisim seninle birlikte bende ayrilayim listeden.. takimdan degil ha. ben buradayim... anlayisin icin cok tesekkür ederim.kaydirigubbakcemile5

aaa neden ya
neyse sen gitsen bile
buralardasın eminim canım yaaa

canım çok sevindim adına ya
çok tşekkür ederim bende yazdıklarınızı ona okuttum şimdi mekik çekiyor.

kallistem canım saol ya valla benim kıza çok yaradı burası yazıları okudu şevke geldi spor yapıyor şimdi.diyetisyene kalırsa 2 kilo ama ben 4 kilo daha vermesini istiyorum ondan sonrada koruma.
canım yürüyüş yapacak çok güzel yerler var burda aslında bir doğa harikası bir taraf orman bir taraf deniz.ektiğim fideleri görseniz gülersiniz hepsi 15 tane ama ben çok mutlu oluyorum böyle şeylerden .balkonumda maydonoz dolu bütün kış hiç satın almadım.bu da benim stres atma yöntemim.

oh oh mis gibi olmuştur her yer bende evin şeklini değiştirmeye bayılırım gece aklıma eser sabah bir kalkarlar ev tamamen değişmiş .saol canım oda sizleri öpüyor .sporumu yaptım yazdınmı diyo şimdi.

bu ne ya giden gidene yoksa benim çenemdenmi bıktınız çokmu konuştum bu aralar .tamam dinlenin biraz ama hiç bir yere gitmek yok kızlar.ben daha size ne pastalar börekler yapacam kahvaltılar hazırlıycam hepsini yağsız yapacam söz...

merhaba canlarım nasılsınız?
sizlerden uzak kalmak öyle zor ki... burası beni çok oyalıyor ve motive ediyordu.
inşallah sizler iyisinizdir?

canım bizler idare ediyoruzda seni merak ediyoruz inşallah en kısa zamanda hayatın düzene girer kendine iyi bak ve sakın kendini bırakma.

bu günki menümüde yazıp kaçim arkadaşlar

sabah---yeşil çay domates salatalık peynir 1 dilim ekmek

ara-----5 tane yenidünya

öğle-----bezelye 1 kase cacık

ara----5-6 tane yağsız çubuk kraker 2 tane rulo kat yarım elma

akşam-----5 kaşık bulgur pilavı yanında yağsız patlican salatası

ara---3 tane kuru kayısı

canlarım huzurlu geceler, iyisiniz umarım hepiniz..

Valla ben bugün çok sıkıldım kimse yok uğrayan eden yok boş boş gezindim az öncede yatmaya hazırlanıyorum hesapta sabah erken kalkacağım 19 mayısta dansı var kızımın, dalmışım eşime bakıyorum öylece ayakta :) eşim demezmi hadi kıvranıp durma git bak arkadaşlarına sen seslenene dek tv izlerim ben )))

Yahu gideceksiniz filan demeyin artık yeterfisfisfis bak 40 kez söylersen olurmuş:roflol:.. biz buranın tapusunu almak için para biriktiriyoruz forum sahibi ile anlaşma yaptık 768 etap daha burada ücretsiz çalışırsak işletmesini mehalim ve bana devredecekmiş o yüzden gidemiyoruz:roflol:.. birde anlayın anacım bizi elimize mezuniyet belgemizi alalım belki daha şevkleniriz:lepi:... reyhan ablamında dediği gibi takımdan kimsenin gittiği yok ama ben reyhan ablamıda uzun zamandır takip ediyorum eski şevki yok ehh onunda bayağı oldu dinklensin yine toplaşırız...

ciddi misin kallisim belkim böyle bi denişiklik iyi gelir ha ne dersin hem ben sana telefonla destek veririm(yırtıka da tabe:)))

ciddiyim tabe.. sen yırtıkınla mutlu olyasakkelime ben aradan çekilirim:roflol:..
ya celebim sen beni en yakından tanıyorsun ve aynı süredir bu diyetin içindeyiz çok ama çok gerekiyordu böyle bir karar ama demirbaş listesinde olduğum için ayrılma kararını kendim veremiyecektim hemde çok iyi oldu şimdi rahatlıkla daha iyi gidecektir..delikafadulden

katılıyorum kallisim bak emin ol-tecrübeyle sabittir- üzerinden o yük kalkınca daha rahat yapacaksın diyetini :)):1hug:

aslında hep burdayımda sadece yazmıyorum biliyosun konuşmayı pek sevmem (tlf hariç )

Hahahahaa bilmemmi:roflol: eşim dün diyor ki, telefon aşkına Spikeyi yere yapıştırdın hayvanın pestili çıktı:roflol: seviyorum numarasına mahvettin hayvanı:roflol: kapı önünde merdivende oturuyordum spike kaçmaya kalktı ya yırtıkta engelledi bende sevmeye başladım biraz durgunlaşsın diye oda göbeğini yere yapıştırıp açtı iyice bacaklarıda arkaya uzatınca 2 met uzadı:roflol: ama cidden sevdikçe incecik olmuş..

oyyy yerim ben onu yaaa bu arada burada bi pet shop var orda ufacık bi köpüş geçen bi baktım aynen senin dediğin gibi açmış bacakları karın yerde resmen yüzükoyun yatmış ilk defa gördüm kedileri biliyorum da köpeklerin bu şekilde yattığını bilmezdim ayy benim için biraz daha incelt kallisiiimmmmm nüffeeeeeeeeeeeennn kaydirigubbakcemile2

bu arada enişte de senin yüzünden uykusuz kaldı kallisim adam isyan edecek birazdan hadi uyu yarın sporun var senin bende yatayım belkim rüyamda yırtıkı bulutu lucky i spike ı vsvs vs görürümmmm iyi gecelerrrr

haftalardır hep dert yanıyordum foto makinesinin hafızasını başka aletlere alıyorlar elimin altında olmayıncada çekemiyordum ama 2 gün boyunca gökçe evde tatil ya, sürprizler yaparız inşallah bol bol.. haa bu arada gökçe diyorki celeb okumuşmu o kitabı... neydi unuttum evcilde sorduğun..

luckyide görecekmiş allam yaaa:roflol: valla eniştenin keyfi yerinde olmasa ilgi ile izlediği bir şey olmasa çoktan kolumdan tutup almıştı benidekaydirigubbakcemile3 ama yatmam gerek alişin gösterisi var sabah erkenden... sporda yok bayram yaşutarafagitti yarın yağmur yağmazsa kızlarla yırtığı pikniğe götürücez inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…