- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.501
Reyhan ablacığım anlamamak gibi bir şey olabilirmiki.. kendimizi nasıl keyifli hissediyorsak öyle davranmalıyız eziyet çekmek için gelmiyoruz buraya ne zaman zevk alacaksak öyle geleceğiz tabiki olur sen ne zaman çıkmak istersen söyle bana.. ama her izine giden gibi ayrılıp gelmezsen uğramazsan bak bende bırakır giderim şimdiden söyleyeyim
Canım tahmin edebiliyoruz, şimdi her an yanımızda olsan biraz olsun sorunlardan uzaklaşmayı başaracaksın düşüncelerden ayrı kalacaksın ama biz buradayız canım bizimde aklımız sende biliyorsun ve bak 2 gündür aklımda söylemezsem edemeyeceğim... sorunlarını biraz yoluna koyunca soluğu burada ala ve kilo verme işini hızlandıralım senin ve eşin olacak adam anlasın ki senin kilo almana sebep onunla beraberliğin :mymeka:.. sonradan pişman olacaktır ve bu pişmanlık anlarında seni gördüğü zaman çok güzel fizikli olmanı diliyorum ben bunu çok istiyorum:1hug:
çok tşekkür ederim bende yazdıklarınızı ona okuttum şimdi mekik çekiyor.aaa neden ya
neyse sen gitsen bile
buralardasın eminim canım yaaa
canım çok sevindim adına ya
mersacım ne diyelim canım vallahi kızımıza söylenecek söz yok:sm_cool:a.s. bol bol harekette etmeyi bisiklet filan binmeyi ihmal etmesinne kadar daha fazla kilosu var peki, inşallah çok yokdur... sonrada korumaya geçer... ay çok çok sevindim bak o 500 gr diyordu iki katını başarmış, istemek azmetmek ne kadar önemli..
mersacım sabah mesaj kalabalığına geldi eksik kaldı yazacaklarım... yürüyüş yolunu söyleyecektim ciddi çok güzel bayıldım aekadaş ile ne güzel yürünür orda...
birde bahçe filan ekmişsin canım çok yorulmuşsuna.s. keşke hepimizin 2 karış bir şeyler ekme alanı olsa hem zevk hem hareket işte bendede alan yok
oh oh mis gibi olmuştur her yer bende evin şeklini değiştirmeye bayılırım gece aklıma eser sabah bir kalkarlar ev tamamen değişmiş .saol canım oda sizleri öpüyor .sporumu yaptım yazdınmı diyo şimdi.Selam güzel ülkemin güzel arkadaşları ben bugun aylardan sonra temizlik yaptım hatta oturma odamla salonumu değiştirdim süper oldu ama ölüyorum resmen . şimdi az konular arasında dolanacağım ..
Mersa kızın bizimde gururumuz oldu canım ya helal olsun onaa kocaman öpüyoruz onu
selamlarrrrrr.
bu ne yaaaaaaa.....mirmirmirmir
sanki ben sizden dahami iyiyim kallisim mehalim?.. aylardir oldugum yerde sayiyorum..
ozaman bende ayrilayim. izinden sonra dönerim listelere.. siz ilk ciktiginizda benim niyetimde ayrilmakti. ama kismet simdiyeymis.. izinden sonra beni kabul ederseniz tekrar gelirim araniza hemde güle oynaya..
is durumum degisti. sabahciyken bende hayir kalmiyor. günde iki mesajla üyelik olmaz. bu güzel takima benden daha fazla gereksinme duyanlar vardir. ben dönene kadar belkide mezun olur birkac kisi insallah. biryere gittigim yok hergün gelir yine her yazilani okurum. bende hastalik bu. hepinizi cok seviyorum. herkesi merak ederim. kilo almamaya calisacagim. ama diyet modundan bir süre uzaklasmak banada iyi gelecek. insallah beni anliyorsunuzdur.
merhaba canlarım nasılsınız?
sizlerden uzak kalmak öyle zor ki... burası beni çok oyalıyor ve motive ediyordu.
inşallah sizler iyisinizdir?
Geleyim Mehalim ve Kallistem' e
İnanın mezun olmanızı hiç istemiyorum, ama size hak veriyorum da...
Hem buralarda olacağınızı da söylemişsiniz, ne diyeyim hayırlı olsun mezuniyetiniz..
Sizsiz buranın tadı olmaz, mezun da olsanız siz bizdensiniz:1hug:
celebim gördünmü püsküütüm beni me-e-e-ezun ediyor :)) hedefe filan varacağın yok didi...
ciddi misin kallisim belkim böyle bi denişiklik iyi gelir ha ne dersin hem ben sana telefonla destek veririm(yırtıka da tabe:)))
ciddiyim tabe.. sen yırtıkınla mutlu olyasakkelime ben aradan çekilirim:roflol:..
ya celebim sen beni en yakından tanıyorsun ve aynı süredir bu diyetin içindeyiz çok ama çok gerekiyordu böyle bir karar ama demirbaş listesinde olduğum için ayrılma kararını kendim veremiyecektim hemde çok iyi oldu şimdi rahatlıkla daha iyi gidecektir..delikafadulden
celebim arada gel foruma bak site etkinliğin %0 gözüküyor silecekler seni)) hahahaaa
aslında hep burdayımda sadece yazmıyorum biliyosun konuşmayı pek sevmem (tlf hariç)
Hahahahaa bilmemmi:roflol: eşim dün diyor ki, telefon aşkına Spikeyi yere yapıştırdın hayvanın pestili çıktı:roflol: seviyorum numarasına mahvettin hayvanı:roflol: kapı önünde merdivende oturuyordum spike kaçmaya kalktı ya yırtıkta engelledi bende sevmeye başladım biraz durgunlaşsın diye oda göbeğini yere yapıştırıp açtı iyice bacaklarıda arkaya uzatınca 2 met uzadı:roflol: ama cidden sevdikçe incecik olmuş..
oyyy yerim ben onu yaaa bu arada burada bi pet shop var orda ufacık bi köpüş geçen bi baktım aynen senin dediğin gibi açmış bacakları karın yerde resmen yüzükoyun yatmış ilk defa gördüm kedileri biliyorum da köpeklerin bu şekilde yattığını bilmezdim ayy benim için biraz daha incelt kallisiiimmmmm nüffeeeeeeeeeeeennn kaydirigubbakcemile2
bu arada enişte de senin yüzünden uykusuz kaldı kallisim adam isyan edecek birazdan hadi uyu yarın sporun var senin bende yatayım belkim rüyamda yırtıkı bulutu lucky i spike ı vsvs vs görürümmmm iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?