Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunku hasilat 821 kal

guava meyve canim yerken insana sinir harbi yasatan ici cekirdek dolu bi meyve.Arap ulkelerinde cevafe burda guava. literaturde guava olarak biliniyor
yeni bişey daha öğrendim
hadin ben yatar bacılar hepinize ii gecelerr sabahh gorusmek uzere hoscakalınnnnnn

al bendende o kadar eşimin gelmesini bekliyom ama daha fazla dayanamıyacağım.herkese iyi geceler

guzell begendım
sevindim extrasida var 4 bardak bitki cayi 2 lt su ve 3 mile leslie
hadin ben yatar bacılar hepinize ii gecelerr sabahh gorusmek uzere hoscakalınnnnnn
iyi geceler

yeni bişey daha öğrendim

al bendende o kadar eşimin gelmesini bekliyom ama daha fazla dayanamıyacağım.herkese iyi geceler

ah ah bende esimi ozledim hayirlisiyla bi gelse..1 hafta kaldi

ayyy gözlerim yaşardı ilk kez ben açıyom dükkanı

dün görümcemdeydim gecede geç geldik giremedim kızlar iyi kaynatmışsınız kekler pişmişşşş oh mis bende birazdan kahvaltı hazırlıyıcam hepinizi

hahahahahahah benimdeeee, duuu azıcık ağlayayım

Günaydın kızlarr, bu gün dışarılarda işlerim var, onları halledip geleyim...bol sporlu ve diyete uygun bir gün diliyorumm

günaydınlarrrrrr

corni cim ağır bi pasta ama 1 dilimden bişey olmazz
aahaa kacamak geliyor

hmm bol kalorili

hmm biliyordum zaten

ohh 2 gune kadar esin bitirir bence onu sana da kalmaz
valla canım eşimden bana kalmaz da haftasonu konyaya gideceğiz dün akşam kuzen aradı cheesekek yapıyom deyince getir dedi anlaşılan direk konyaya gidecek yenmeden

şekerim yemiyecem zaten yiyemem de sabahleyin çilek sosunu döktüm üzerine 24 saatte sosla bekleyecekmiş yani en erken yarın sabaha hazır olacak ama iyice lezzetinin olması için yarın akşamı beklemek lazım ee yarın perşembe bu nedemek yenmeyecek cumaya kalavak cuma da araç buzdolabına konup konyaya gidecek :26::26::26:
guava meyve canim yerken insana sinir harbi yasatan ici cekirdek dolu bi meyve.Arap ulkelerinde cevafe burda guava. literaturde guava olarak biliniyor
ben cibutideyken meyve suyunu içmiştim çok hoşuma gitmişti tazesini görememiştim ağaçta meyvesini de gördüm ama meyve suyu çok hoşuma gitmişti guava nın

sevindim extrasida var 4 bardak bitki cayi 2 lt su ve 3 mile leslie

iyi geceler

ah ah bende esimi ozledim hayirlisiyla bi gelse..1 hafta kaldi

az kalmış 1 hafta gelir gecer canım

herkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr
nasılsınız?kahvaltı yapıcam bırazdan ne yıcen dıye sorarsanız yulaf kepegı lapası yaptım bakem onu yıcem yıyebılırsemm
bu arada kızlar sabah olculerımı aldım tekrardan soylekı;

eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61

işte durum bu kızlarrrr olculerde eksilmisimm mutlu oldummmm

rabişim tebrik ederim canım ölçüler gayet güzel incelme özellikle basende çok iyi yaaaa

ulen ıs yeme olunca nasıl cozumler uretılıyor dıyet desek bole kafamız calısmaz
rabıs cok ıyı masallah.aynen devam basen super ıncelmıs ben daha mezurasızlıktan olcemedım ama baska bı yolunu bulup bugun olcecegım bole kıyaslamak cok zevklı olur her ay yapmalı bunu

evet dalinosss benı de en cok basen mutlu ettı valla devamı gelsın ınsallahhh

afiyet olsun

merhaba arkadaşlar şuan 2 yıldır istediğim dil döktüğüm sonunda kavuştuğum pc ile yazıyorumpc yi kur nete bağlan derken öğlen oldu

az sonra öğle yemeğine gidecemm

kızlarrrrrrrrr tünaydın.........

dalinto baktım tabi valla muhteşem bıkınıler var......kadına dıyorum kı neden secenek az eteklı mayolarda falan.....
-vucudu güzel olanlar bıkını tercıh edıyor dedi......kardesım çok uzun ve zayıf bı gıdımcık göbegı yok illa herkes bıkını gıymek zorunda değil ki alalalalal

rabişim tebrık ederim cnm........çok guzel incelmişsin devam et.......

ben şimdi kardeşimi havuza göturcem bensız gıtmıyor.......ben de regl oldum giremıcem kenardan ona bakacagım.....görüşürüz.....

iyi eğlenceler canımm

kızlar ya bızım yarın alı babanın çütlüüne gitme durumumuz var pazara kadar olamıcam cuma bıldırımını nasıl yapacam ben.jujunun numarası vardı bende ben hattımı tasıyınca butun numaralar gıttı gamzenınde vardı centıgınde vardı sımdı hıcbırı yok.nasıl yapsakkı.

gamze bana faceden numaranı bı yazıver gülüm eger cuma gelemezsem mesaj atarım sana bıldırımı sen yaparsın.köyde tartı var ama dıgıtal deıl tartı degısıklıgı olcak nasıl olcak bı deyıverın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…