- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.221
bugunku hasilat 821 kal
yeni bişey daha öğrendimguava meyve canim yerken insana sinir harbi yasatan ici cekirdek dolu bi meyve.Arap ulkelerinde cevafe burda guava. literaturde guava olarak biliniyor
hadin ben yatar bacılar hepinize ii gecelerr sabahh gorusmek uzere hoscakalınnnnnn
sevindimguzell begendım
iyi gecelerhadin ben yatar bacılar hepinize ii gecelerr sabahh gorusmek uzere hoscakalınnnnnn
yeni bişey daha öğrendim
al bendende o kadar eşimin gelmesini bekliyom ama daha fazla dayanamıyacağım.herkese iyi geceler
ayyy gözlerim yaşardı ilk kez ben açıyom dükkanı
dün görümcemdeydim gecede geç geldik giremedim kızlar iyi kaynatmışsınız kekler pişmişşşş oh mis bende birazdan kahvaltı hazırlıyıcam hepinizi
corni cim ağır bi pasta ama 1 dilimden bişey olmazzhayretler ötesi 2-3 sayfa gecmıs okudum
kısaca çiz kekçok agır bir pasta ya ben hıc sevmemıstım
rabiş ay bana öyle anı mısafır gelse ben panik atak geçiririm
gamzecim öyle ise attıgım lınk dogru muymus?
valla canım eşimden bana kalmaz da haftasonu konyaya gideceğiz dün akşam kuzen aradı cheesekek yapıyom deyince getir dedi anlaşılan direk konyaya gidecek yenmedenaahaa kacamak geliyor
hmm bol kalorili
hmm biliyordum zaten
ohh 2 gune kadar esin bitirir bence onu sana da kalmaz
şekerim yemiyecem zaten yiyemem de sabahleyin çilek sosunu döktüm üzerine 24 saatte sosla bekleyecekmiş yani en erken yarın sabaha hazır olacak ama iyice lezzetinin olması için yarın akşamı beklemek lazım ee yarın perşembe bu nedemek yenmeyecek cumaya kalavak cuma da araç buzdolabına konup konyaya gidecek :26::26::26:agzını ayırma bakım ole bosuna sap dokerım bogazına onu yersın cıssss
acıklamamı yaptım gene yapayım gece cok gec oldugundan yıyemedım sabah yedım
bırsen begendım menunu kendını asmaya baslaıdn
ayrıca sahnurr senı kınıyorum o agır seyı nasıl yıceksın hemde gec bı saatte yaptın
klasık dalın menusude dalın o 20 kıloyu nasıl verdı gerıde almadı
ıpekyol senı goruyorum sende menunu yaz ve gecmıs menulere yorum at bıryol
cornı baktınmı mayolara bıkınılere kımler gıyebılıyormus bızım koca totolara oluyormuymussendende menu alalım hemcık
ben cibutideyken meyve suyunu içmiştim çok hoşuma gitmişti tazesini görememiştim ağaçta meyvesini de gördüm ama meyve suyu çok hoşuma gitmişti guava nınguava meyve canim yerken insana sinir harbi yasatan ici cekirdek dolu bi meyve.Arap ulkelerinde cevafe burda guava. literaturde guava olarak biliniyor
sevindimextrasida var 4 bardak bitki cayi 2 lt su ve 3 mile leslie
iyi geceler
ah ah bende esimi ozledim hayirlisiyla bi gelse..1 hafta kaldi
herkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr
nasılsınız?kahvaltı yapıcam bırazdan ne yıcen dıye sorarsanız yulaf kepegı lapası yaptım bakem onu yıcem yıyebılırsemm
bu arada kızlar sabah olculerımı aldım tekrardan soylekı;
eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61
işte durum bu kızlarrrr olculerde eksilmisimm mutlu oldummmm
rabişim tebrik ederim canım ölçüler gayet güzel incelme özellikle basende çok iyi yaaaa
ulen ıs yeme olunca nasıl cozumler uretılıyor dıyet desek bole kafamız calısmazgünaydınlarrrrrr
corni cim ağır bi pasta ama 1 dilimden bişey olmazz
valla canım eşimden bana kalmaz da haftasonu konyaya gideceğiz dün akşam kuzen aradı cheesekek yapıyom deyince getir dedi anlaşılan direk konyaya gidecek yenmeden
şekerim yemiyecem zaten yiyemem de sabahleyin çilek sosunu döktüm üzerine 24 saatte sosla bekleyecekmiş yani en erken yarın sabaha hazır olacak ama iyice lezzetinin olması için yarın akşamı beklemek lazım ee yarın perşembe bu nedemek yenmeyecek cumaya kalavak cuma da araç buzdolabına konup konyaya gidecek :26::26::26:
ben cibutideyken meyve suyunu içmiştim çok hoşuma gitmişti tazesini görememiştim ağaçta meyvesini de gördüm ama meyve suyu çok hoşuma gitmişti guava nın
az kalmış 1 hafta gelir gecer canım
rabıs cok ıyı masallah.aynen devam basen super ıncelmısherkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr
nasılsınız?kahvaltı yapıcam bırazdan ne yıcen dıye sorarsanız yulaf kepegı lapası yaptım bakem onu yıcem yıyebılırsemm
eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61
rabişim bu iki ölçü arasında kaç kilo fark var?
ulen ıs yeme olunca nasıl cozumler uretılıyor dıyet desek bole kafamız calısmaz
rabıs cok ıyı masallah.aynen devam basen super ıncelmısben daha mezurasızlıktan olcemedım ama baska bı yolunu bulup bugun olcecegım bole kıyaslamak cok zevklı olur her ay yapmalı bunu
afiyet olsunayyy gözlerim yaşardı ilk kez ben açıyom dükkanı
dün görümcemdeydim gecede geç geldik giremedim kızlar iyi kaynatmışsınız kekler pişmişşşş oh mis bende birazdan kahvaltı hazırlıyıcam hepinizi
herkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr
eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61
kızlarrrrrrrrr tünaydın.........
dalinto baktım tabi valla muhteşem bıkınıler var......kadına dıyorum kı neden secenek az eteklı mayolarda falan.....
-vucudu güzel olanlar bıkını tercıh edıyor dedi......kardesım çok uzun ve zayıf bı gıdımcık göbegı yok illa herkes bıkını gıymek zorunda değil ki alalalalal
rabişim tebrık ederim cnm........çok guzel incelmişsin devam et.......
ben şimdi kardeşimi havuza göturcem bensız gıtmıyor.......ben de regl oldum giremıcem kenardan ona bakacagım.....görüşürüz.....
afiyet olsun
merhaba arkadaşlar şuan 2 yıldır istediğim dil döktüğüm sonunda kavuştuğum pc ile yazıyorumpc yi kur nete bağlan derken öğlen oldu
az sonra öğle yemeğine gidecemm
huu hanısınız nerdesınız yaa cornıyı bılıyozda gerı kalanı nerdesiğiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?