Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cvp istemıyorsan cevap vermeyeceksın

o kadar şey yazmısım içlerinde en can alıcı noktayı bebek olayını secmişsin....sana zaten bebegınle nıye ılgılendınde takıma gelmedın dıyen olmadı....bebegının rahatsızlıgı cok önce dalin.sen daha sonra da aksattın...
ben sert değilim sadece bu konu da günah keçisi seçilmek istemıyorum...
hatalı oldugumu düşünmuyorum,kırıcı kelıme kullandıgımı hiç düşünmuyorum....varsa getırın gösterın.....

ayrıca senın cocuklarının olması bizim olmaması bizim sorunlarımız olmadıgı anlamına gelmiyor....sen nerden bılıyorsun ki kim ne yasıyor...kimin evinde ne gibi problemi var....kocasıyla mı kavgalı ,hastamı nerden bileceksin.illa çocuk olmalı tabi boş vaktinin olmaması çin...düz mantık

sana da bireysel de başarılar.....

konunun takım içerisinde kapanmasını talep ediyorum... bire bir devam etmek istiyorsanız özel mesajla devam edebilirsiniz...

valla nerden geldııııkkk nerde bıtırdık hıc anlamadım gıttı arkadas.oructanmıdır bu gergınlık nedendır neyse.2 hafta bıldırım yapmadıgımdakı sebebım buydu tugba oyuzden o cevabı verdım.oglumun zature baslangıcı oldugunu soledım devamlı astaneye gıdıp serum aldıgını cok kotu oldugunu bu yuzdende bıldırım yapamadıgımı solemıstım.oncekı haftada mesajımın gamzeye gıtmedıgı ıcın bıldırım yapamadıgımı soledıgım halde anlamamıstı kımse.
ya herneyse bu konu bole uzaar gıder.bırbırımızı daha fazla kırmadan kapatalım bu konuyu.bellıkı ben kendımı hıc bı zaman ıfade edemıcem ve anlatamıcam.tabıkı herkesın sorunları var.cocugu olmayanın sorunu yoktur demedım zaten.ama bnm o hafatalarda bıldırım yapamamamın sebebı buydu dıye acıkladım.

olmazmı türlüde az yemişsin afiyet olsun rabişim

bu arada güllaca bayılırımmm

masallah azmine masallah
bu arada kızlar bana eşinize ilk nerde rezil oldunuz topiğini öğrettiler şu ara oraya takılıyorum kızlar
oku oku kopppp
kesinlikle haklisin canim takimi kapanan biri olarak
ne yazik ki kilo kontrolu noktasinda zorluk yasadigi icin izne ayrilanlar kilo almaya devam ediyor cunku zaten motivasyon problemi yasiyor

canim nacizane fikrim sorumluluklari paylastirip senin onlarin takibini yapman.YOksa butun butun yuk senin omuzunda olunca yipranirsin yok yere
evet tubacim tr ye gidiyoruz nasipse 3 gun sonra
ipekyol sen nerelerdesin bakalım ifadeni alalım

canim ben en son yazmistim ama mesajim ucmus ...Cumartesi oglen ucagim var ve hersey ustuste birikti.hem gitme hazirligi yapiyorum hem evde kalmiyorum okulun prog var bu hafta.Hemde yarin 3 gunlugune tr den misafafirler gelecek onlari gezdirecez.Dun aksam eve geldim yarim sabah gidiyorum.Esyalarimi toparlamak icin geldim

son bildirimimi yapmak icin geldim ki takim yine ucmus bu konuda degisecek ve dusunulecek biseyler olursa kapanmis bir takimdan geldigim icin fikirlerimi soyleyebilirim.bircok sey denendi tabi ama bizim asil sikintimiz kaptanimiz da yoktu kaptan yardimcimizda.Kural koyucu ve denetleyici olmayinca isler sarpa sardi.

ve hasili kelam...cumartesi burdan ucuyoruz.Donus tarihimiz 25 agustos nasip olursa gelince net yap vs derken eylulun ilk haftasi takima donmeyi planliyorum.Eger seninde rizan olursa kaptancim ben bugunden bildirimimi yapmak istiyorum.Cunku sonrasinda oncede anlattigim gibi firsat bulamayacagim.bugunku kilom 75.Gecen hafta 75.2 olarak bildirim yapmistim.200 g vermis oldum.Ins donuse kadar 75 in uzerine cikmam.HAtta planimda eksi olarak donmek var nasipse...
Annemlerde net yok.O nedenle ugrayabilecegimi sanmiyorum.Kvalidemlerde varsa net ugrarim ins.Cok pc ile hasir nesirde olmak istemiyorum cunku hemen soyleniyorlar zaten birkac gunlugune geldiniz sohbette etmiyorsunuz pc ile ugrasiyorsunuz vs vs pek duymak istemiyorum bu sozleri acikcasi.
simdiden herkesin bayrami mubarek olsun

Herkese meraba burda sinirler gerilmis.yaz tatilinin ve ramazanin araya girmis olmasi diyet konusunda herkesi etkilemistir eminim.
tugba abla soylediklerine kirilmak braz sacma olur bence cunku ozelestiri yaptgim zaman kesinlikle haklisin hergun girdigin liste tuttugun bi takimda paylasim gormemek kizdirir insani.ayni sey sahnur abla ve juju icinde gecerli tabi.dedigin gibi bebek bakiyorum normaline gore daha yogun geciyor gunler evet ama buraya gunde bi saat ayiramicak kadar da mesgul degilim.benim bu konuda ki hatam okuyup ckiyor olmam oldu.ne blm kpss muhabbeti donuyordu bise yazmadan ciktim hani muhabbet diyet olmayinca yazmadim ama sacma bi hareket cnku burda her konu konusuluyor ve ben diyetle ilgili bise yazsam eminim konu diyete donerdi.

Regl oldum oructa tutmuyorum ve kisacasi ramazandan dolayi menuler yazilmayinca bende iyice koptum.simdi herkese iyi geceler yarin gorusmek uzereee

günaydınlaerrrrr

geçmiş osun şahnur ya ne kadar uzun 21 ekim
sorma biriciğim özelde yaptırayım dedim ama dr bizim hastanede yapılsın deyince mecburen bekleyeceğiz

mesela ben yayla çorbası içicem iftarda yemek yapmadım yerim diye

saolasın jujum internette araştırmadım nasıl bişey bu böbreküstü bezlerinin filmi çeliliyor ilaçlı falan heralde aç karnına da olcakmış çocuk dr öyle söyledi sanırım ilaç verilecek çekimden önce ya da iğne yapılacak nasıl olacaksa

izinde olduğun dönemden dolayı biraz kopuk durumdaydım beni aydınlattığın için sağol.. ve izne ayrılmadan önce kilo bildirimini yaptığın için de teşekkür ederim umarım izinli olduğun süre içerisindede kilo vermeye devam edersin... amacımız kk ya gerek duymadan kilo durumumuzu korumak olmalı.. döndüğünde büyük ihtimal burada olacağım benim yolum uzun ama inş döndügünde sende hedefe az kaldı diyerek gelirsin
hımmmm evet büşşş sen gibi bir çok kişi girdim okudum çıktım diyor bende diyorum ki biriniz yazsanız muhabbet dönecek ortada ama kimse yazmayınca sessiz sedasız bi yer olarak kalıyor burası... regli olan bi kaç kişi var siz menülerinizi yazabilirsiniz sorun değil oruç da olsak yorumlarız biz...

mesela ben bugün sahura kalkamadım ve niyetli değilim.. ama sabah kahvaltısı dışında bişey yemeyeceğim belki kahve çay okadar akşam yemeğine kadar yarı oruç gibi olacak benim için

aman eziyet valla hastane serüvenleri.. bu sıcakta nasıl dayanıyon şahnur.. ben bilerek erteliyorum kendimle ilgili sorunlarımı

evet jujum haklısın buraya menü yazılmayınca iyice kopuk olunuyor

aman eziyet valla hastane serüvenleri.. bu sıcakta nasıl dayanıyon şahnur.. ben bilerek erteliyorum kendimle ilgili sorunlarımı

jujum kendimle ilgili olsa ertelerim mutlaka da ama çocukla ilgili olunca erteleyemiyorsun işte dün 11,30 dan 15,45 e kadar hastanede beklemek zorunda kaldım sonuçları göstrebilmek için sıcakta canım çıktı akşam eve gidince de bi sürü ütü vardı onları yaptım sonra küçükle babası gedi iftara bişey hazırla derken yorgunluktan uyuyakalmışım şu ara ben çok fazla yorgun hissediyorum kendimi bi türlü toparlayamıyorum

günaydın

hastane demeyın bana hiç sevmıyorum ya bı ara hastane de çalısanlardan daha cok gidiyordum hiç sıkıntım bitmiyor ki ama bugunüme şükür tabi.....

şimdi de popom ağrıyor o nasıl bir şey dıyebilirsiniz
valla çok ilginç ama agrıyor işte iğne yerım de değil :44::44::44:

konunun takım içerisinde kapanmasını talep ediyorum... bire bir devam etmek istiyorsanız özel mesajla devam edebilirsiniz...

arkadaşlar bu konularla ilgili yorum yapacaktım ama gerek dalin gerekse kaptan juju bu konunun kapatılmasını istediği için uzatmamak adına yorum yapmıyorum ancak 2 hafta önce bildirim günü bildirimle ilgili yazdığım yazılar yüzünden suçlandım ama dediğim gibi konuyu uzatmamak için susuyorum ve takım için ne yapmamız gerekiyor onların konuşulmasını istiyorum arkladaşlar takımı tekrar hareketlendirmek, eski motivasyonu kazanmak için neler yapılabilir
bence mesaj yazma şartı geri getirilebilir mazeret beyan edenler hariç herkes günlük belli bir sayıda mesaj yazsın
bildirimler en geç 12 de yapılsın
günlük olarak menüler ve yapılan spor yazılsın (ramazan nedeniyle biraz müsamaha gösterilebilir)
herkes birbirinin menüsüne yorum yapsın veya koçluk sistemine tekrar dönülsün
ilk aşamada aklıma gelenler bunlar
aslında bunlar daha önce takım kuralları olarak kabul edilmiş ama uygulanmayan kurallar bunlar hayata geçirilsin ne dersiniz?

ben geldim.... 2 sattir acayip tel. trafiği yaptım.. kardeşimin kasımda doğumu var ve uçak biletleri ucuz diye şimdiden aldık annemle babama .. sezeryan olunca muhtemel doğum tarihi belli hatunun... ne kolaylıkla iki kişi 50 tlye gidecek izmire... sonrasında yine hamile olan kardeşe canı çekti diye netten kerebiç siparişi verdim onun ödemesi felan derken ancak geldim...

1. dalin ayrılma talebinde bulundu... Sanırım bizim takımdan ayrılsa da başka bir takımla devam etmek isteyebilir ki en doğal hakkı.. bende öyle olmasını tercih ederim buradan kopmasından sa anlaşabileceği başka bir takımda devam etmesi en akıllıca olanı...

2. takım içi kurallar kararlar değişiklikler vs şu aramada yapmanın pek bir faydası olmayacaktır diye düşünüyorum.. çünkü dalin ayrılıyor.. ipekyol izne çıkıyor.. corni ağustosda yok... zaten 8 kişiydik kaldık mı 5 kişi eee onlardan da izne gitmek isteyenler olacak yani birçok şey sekteye uğrayacak . bu nedenle şu aşamada mevcut kişilerle mümkün olan en iyi iletişimi sağlamak tek çözüm yolu olacak kanımca... ramazan sonrasındaki takım durumu neyi gerektirir bilinmez o kısmı yaşayarak göreceğiz ancak...

3. ramazan boyunca menü paylaşımı ve yorumlaması pek mümkün olmaz diye düşünüyorum çünkü hemen hemen hepimiz sık sık ya davetler vereceğiz ya bir davete gideceğiz .. ne yenecek ne kadar yenecek kestirmek mümkün değil.. sadece evde iset ne yiyeceğimizi önceden yazmak ve fikir almak mantıklı olacaktır.. malum ramazan süresinde spor da yapılamayacağından bu iş sağlıklı yürümez gibi geliyor bana...

4. koçluk sistemi yine ramazanda sürdürülebilecek bir sistem değil.. ramazan sonrasında aktif edilebilir ki bu da gönüllü koçlar ve gönüllü talebelerle gerçekleşir ancak... geçmişe bakarsak bunu en sağlıklı corni ve ben gerçekleştirdik diğerlerinde istenen ferformans ve verim sağlanamadı malesef...

5. ben bir süre sayımızı az tutma taraftarıyım... çünkü kalabalıkta evet gırgır muhabbet fazla oluyordu ama birebir kişilerin takibi zor oluyordu menüler gözden kaçabiliyor kişinin girip girmediği unutuluyor vs vs vs .. sayımız az olursa birbirimizi daha iyi denetleriz gibime geliyor .. bakıcaz artık ramazan sonrası anlaşılacak bu söylediğimin ne kadar işler bir durum olacağı...

şimdilik benden bukadar... :87:

Juju cum sana katılıyorum ramazan sonrası için kararlar alalım duruma göre ben dün 7 ağustostan 1 eylüle kadar izin yazdım imzalattım bayramdan sonra sanırım 2 hafta şehir dışında olacağım muhtemöelen ben de o süre için izin kullanacağım sadece ailemin yanında olursam net de var tartı da ama deniz kenarı bi yerlere gidecez net olmayan bir şekilde o zaman bildirim yapamam ağustosun 25-26 sı gibi ankarada olacam evde olduğum süre içinde katılımım olur
menü takipleri de dediğin gibi ramazanda sıkıntılı olacak ama dün rabişin yaptığı gibi eğer evde olursak ne yiyeceğimizi önceden yazıp birbirimize fikir sorabiliriz bu arada benm regli bitmek üzere yarın ya da cuma güğn muhtemenel oruca başlayacağım tekrar o zaman daha düzene girecek çünkü şimdi iftar için eşimi falan bekliyorum geç saatte yiyorum düzensiz yiyorum bi de malum kabızlık sorunum iyice tavan yaptı bu aralar hiç tartıya da çıkmadım umarım sıkıntısız bi şekilde bu cumayı atlatırım

Günaydın arkadaşlarr, herkes nasıl bakalım, ben acayip uyumuşum bu gün, şimdi uyandım...Haftasonu sınavlarım var bir yandan da onlara hazırlanıyorum...

Dün irademe acayip sahip çıktım eşim iftara kıymalı pide yaptırmıştı, sadece o pidenin yarısına azıcık yakınını yedim 1 bardak ayranla..midemde boşluk varken kalktım masadan ve biraz su içince doldu zaten o boşluk sahurda da eşim bazlama getirmiş onu ısıtıp tereyağ sürdüm, mis gibi koktu ama ben lokma almadım 1 adet şeftaliyi doğradım üzerine 4 kaşık yoğurt ekledim yedim..birde 2 adet yumurtanın beyazını yedim..Aslında tam yumurta yiyebilirdim ama eşim beyazını yemiyor, bende sarısını ona veriyorum beyazını alıyorum

ayyyy ne çok birikmiş benim havadisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…