- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.801
ooooo sende ağustosda yoksan kaldık mı 5 kişi kesin tek başıma beklicem dönüşünüzü.. olsun sorun yok bu yaz döneminde hemen hemen her takımda böyle durumlar oluyordur sıkıntı yok yani...Juju cum sana katılıyorum ramazan sonrası için kararlar alalım duruma göre ben dün 7 ağustostan 1 eylüle kadar izin yazdım imzalattım bayramdan sonra sanırım 2 hafta şehir dışında olacağım muhtemöelen ben de o süre için izin kullanacağım sadece ailemin yanında olursam net de var tartı da ama deniz kenarı bi yerlere gidecez net olmayan bir şekilde o zaman bildirim yapamam ağustosun 25-26 sı gibi ankarada olacam evde olduğum süre içinde katılımım olur
menü takipleri de dediğin gibi ramazanda sıkıntılı olacak ama dün rabişin yaptığı gibi eğer evde olursak ne yiyeceğimizi önceden yazıp birbirimize fikir sorabiliriz bu arada benm regli bitmek üzere yarın ya da cuma güğn muhtemenel oruca başlayacağım tekrar o zaman daha düzene girecek çünkü şimdi iftar için eşimi falan bekliyorum geç saatte yiyorum düzensiz yiyorum bi de malum kabızlık sorunum iyice tavan yaptı bu aralar hiç tartıya da çıkmadım umarım sıkıntısız bi şekilde bu cumayı atlatırım
aferim kızzzzz valla tebrikler oruçken insan öyle bi aç gözlü oluyorki dünyaları yiyecekmiş gibi.. hatta doyuyorsun ama gözü doymuyor insanın.. senin irade süper bu aralarGünaydın arkadaşlarr, herkes nasıl bakalım, ben acayip uyumuşum bu gün, şimdi uyandım...Haftasonu sınavlarım var bir yandan da onlara hazırlanıyorum...
Dün irademe acayip sahip çıktımeşim iftara kıymalı pide yaptırmıştı, sadece o pidenin yarısına azıcık yakınını yedim 1 bardak ayranla..midemde boşluk varken kalktım masadan ve biraz su içince doldu zaten o boşluk sahurda da eşim bazlama getirmiş onu ısıtıp tereyağ sürdüm, mis gibi koktu ama ben lokma almadım 1 adet şeftaliyi doğradım üzerine 4 kaşık yoğurt ekledim yedim..birde 2 adet yumurtanın beyazını yedim..Aslında tam yumurta yiyebilirdim ama eşim beyazını yemiyor, bende sarısını ona veriyorum beyazını alıyorum
ayyyy ne çok birikmiş benim havadisler
ooooo sende ağustosda yoksan kaldık mı 5 kişi kesin tek başıma beklicem dönüşünüzü.. olsun sorun yok bu yaz döneminde hemen hemen her takımda böyle durumlar oluyordur sıkıntı yok yani...
aferim kızzzzz valla tebrikler oruçken insan öyle bi aç gözlü oluyorki dünyaları yiyecekmiş gibi.. hatta doyuyorsun ama gözü doymuyor insanın.. senin irade süper bu aralar
bu arada ramazanda kabızlık için önerim.. yani ben öyle yapıyorum ama kabızlık için değil rahat tutuyorum orucumu o nedenle... sahurda sadece kahvaltılık gevrek yiyorum... hangi çeşidi olursa olsun.. ben genelde karışık meyvalı alıyorum birde üstüne biraz badem biraz ceviz varsa fındık kuru üzüm kuru dut karışımından küçük bir avuç atıyorum ama hehside işlem görmemiş olmalı tuzsuz yani.. sütle bunu yiyorum .. hem orucumu rahat tutuyorum hem lifli olduğundan bağırsak sorunumu halletti yoksa kesin sıkıntı yaşardım ben
günaydınn
jujum bende tatile falan gitmiyorum buradayım senle ben bekleriz artık takımı
benim regl bitti orucum bugün biyandanda ders çalışıyorum bu hafta çok zorlu oldu benim için iftar davetine gitmek iyide yemekleri yemesen olmuyo annem iftara davet etti bide mantı yapmış offff eskiden olsa dolu dolu 2 tabak yerdim valla 5 6 kaşık yedim bıraktım
gamze abartmıyorsun dimi canım.. bulumia da böyle başlıyo ben uyarayım....Jujuuum her gün tartıda - görmek çok hoşuma gidiyor..Pazar yedim mesela, hatta cumartesi pazar hemen + 400 geri geldi..dün onu - yaptım ve bu günde yine - gelmek istiyorum
Yaaa kızlarrr bu yeni mesaj alıntısı uyarısı nerden çıkmış, ben hiç sevmedim..Yararlı bişey mi?
iyi bari yanlız kalmıcam.. seninde hedefine az kaldı ama ağustosda benimlesin bu gidişle...günaydınn
jujum bende tatile falan gitmiyorum buradayım senle ben bekleriz artık takımı
benim regl bitti orucum bugün biyandanda ders çalışıyorum bu hafta çok zorlu oldu benim için iftar davetine gitmek iyide yemekleri yemesen olmuyo annem iftara davet etti bide mantı yapmış offff eskiden olsa dolu dolu 2 tabak yerdim valla 5 6 kaşık yedim bıraktım
iyi bari yanlız kalmıcam.. seninde hedefine az kaldı ama ağustosda benimlesin bu gidişle...
sorma ya davetler insanı zorluyor.. ben bu hafta evde yanlızım iftarı tek yapıyorum kayınvalde aradı bi sürü yemek yaptım gel burda aç dedi.. yok gelmem dedim.. niye gelmiyorsun tek başına açma bukadar yemek var burda dedi.. bende zaten onun için gelmem ya ben böyle mutluyum çorbamı içip oturuyorum dedim
sanırım 14. takım yeni açılıyor oraya geçebilirsin paylaşım alanında konuşulmuştu o konu... yada tanıdığın anlaşabildiğin başka bir takım varsa oraya geçebilirsin...juju dedıgın gıbı takımdan ayrılma kararım aynen devam edıyor.ya baska takıma gecıcem yada buyuk ıhtımalle takım actırıcam.sanada tesekkuru borc bılırım emeklerın ıcın cabaların ıcıın cok tesekkur ederım.sımdı transfer skelındemı olucak nasıl olucak
sanırım 14. takım yeni açılıyor oraya geçebilirsin paylaşım alanında konuşulmuştu o konu... yada tanıdığın anlaşabildiğin başka bir takım varsa oraya geçebilirsin...
benim yapacağım işlem cuma günü senin bildiriminin yanına "x takımana geçmek istiyor" şeklinde yazmak olucak sadece...
umarım gideceğin yeni takımında motivasyonun yenilenir ve eskisi gibi kilo vermeye devam edersin çünkü aylardır bir ileri bir geri takıldın kaldın...
takım kaptanlığı yapacaksın yani... 12. Takım boşta şuandabakalım puskuutten karar mesajı beklıyorum.oncelıgım kapalı olan bır takımı actırmak olacak o konuda bı yapılanma olmazsa 14 takıma baslarım.ama oncelıgım yenı bı olusum.
Tek ıstedıgım sey eskısı gıbı motıvasyonumu yenıden kazanıp eskısı gıbı kılo vermekk
benimde bu hafta sonu en az iki aileyi ayrı ayrı yemeğe almam lazım.. Benim gibi yemek özürlü birisi için kabus resmen ne yapacam ne pişiricem sıkıntısı sardı beni şimdidenben napım ya:26::26::26:
Her gun pasta isterler güzel yemek isterler......zor işim çok zorNeyse bugun etli nohut var menu de cok sevmem
takım kaptanlığı yapacaksın yani... 12. Takım boşta şuanda
yanlız 14. Takım bu hafta giriş yapacak listelere bu aşamada yeni bir takım kurulmasına ne der bilmem elbette cevap geldiğinde netleşir..
anladığım kadarı ile püskütlük bir durum yok senin vereceğin karara bakar demiş.. Sen ne düşünüyorsun ?yenı bır takım kurulmasına karsı deıl kararı bana bıraktı gıbı ama kesınlestırmedık sıkalr sundu sadece ya 14.takımda devam et yada kaptan olarak seklınde yanı cokta sart deıl.son mesajıdna keısnlesır durum bende sana ona gor haber verırım
anladığım kadarı ile püskütlük bir durum yok senin vereceğin karara bakar demiş.. Sen ne düşünüyorsun ?
benimde bu hafta sonu en az iki aileyi ayrı ayrı yemeğe almam lazım.. Benim gibi yemek özürlü birisi için kabus resmen ne yapacam ne pişiricem sıkıntısı sardı beni şimdiden
elbette yardımcı olurum...benım oncelıgım kaptanlık suan ıcın yapabılırmıyım evet bır kaç eksıgım var ogrenmem gereken seyler var o konudada eskı kaptanım bnm sorularımı cevaplar dıye dusunuyorum
evet bosta olan son takımla kaptanlıga baslayabılrısın dedı.ayrıntı ıcın 14.takım yenıa cıldı ona bı goz at dedı.yanı ben suan takımın acılmasını beklemedeyım juju
hııı gelde sen bana sor onu.. yemekle aram hiç iyi değildir... piyirme konusundasıkıntı etme ya halledersin sen......
elbette yardımcı olurum...
yanlız cuma günü 14. takım listelere giriyor sanırsam... şayet yeni bir takım kuracaksan şimdiden yeni üye alımları yapmaya başlamalısın çünkü üye sıkıntısı yaşayabilirsin sürekli alım yapılıyor ... ancak toparlarsın 1 haftada takımı .. yeni takım kuracaksan chentiq gibi 5 üye ile giriş yapabilirsin mesela takibi kolay olur ilk aşamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?