- 8 Ağustos 2008
- 1.111
- 75
- 163
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.081
Hadi bakalım kazan mübarek olsun ozamn bizede haber verirsin güzel olursa bende alırım tarifi
nefis yemek tarifleri sitesindekine göre 3 gün dolapta bekletiyormuşsun böylece kolay açılıyormuş.. valla denicem ama bugün ama yarın bilemem
biliyos kısım... benim annem de öyle yapıyor.. bu tarifde dolapta bekleyince hergün azar azar yaparım yiyebildiğimiz kadar dedim di.. deneyecem işte...Juju annem bu islerde baya iyidir.bildgim kadariyla disina un azicik irmik bulgur bi tane yumurta karabiber tuz azicikta salca koyuyor.icini sogan yagli kiyma ile hazirliyor hicte bekletmiyor dolapta valla 10 numara 5 yildiz lezzetli oluyor :)
biliyos kısım... benim annem de öyle yapıyor.. bu tarifde dolapta bekleyince hergün azar azar yaparım yiyebildiğimiz kadar dedim di.. deneyecem işte...
ya arkadaş uyuyamadım yaaaa.... odaya giren çıkan yol geçen hanı mübarek tam dalıyorum biri giriyor iki dakka huzur vermediler
yuh artık onada şahnur... ben normalde uyuyamam sahura kadar kitap okudum uykum gelmedi sonra yattım ama acıcık uyku ile durulmuyo... öğle arası kestirim dedim ama ne hacet...sen gel bizim odaya nasıl uyursun odadaki hatun sürekli uyuyo afedersin kıç kadar oda ve karşındaki sürekli uyuyo nasıl sinir bozucu yaa hatun sabah zaten ramazan başladı başlayalı en erken 10,30 da geliyo anlamıyorum nasıl devlet memuru sonra da 5 e kadar uyuyo 5 te kalkıp gidiyo
aman aman nazar değmesin inş yarına dahada aşağılarda olursun.. şuanda 63,8 isen iftara doğru kesin 63,6 gelirsin sen oh oh en azından bu hafta yırttık desenebıraz önce tartıya cıktım 63.8 gelıyorum
dun dısarda yememıze ragmen nasıl gıtmıs anlamadım:44: + gunlerdır wc ye de cıkmadım
bıraz önce tartıya cıktım 63.8 gelıyorum
dun dısarda yememıze ragmen nasıl gıtmıs anlamadım:44: + gunlerdır wc ye de cıkmadım
yuh artık onada şahnur... ben normalde uyuyamam sahura kadar kitap okudum uykum gelmedi sonra yattım ama acıcık uyku ile durulmuyo... öğle arası kestirim dedim ama ne hacet...
aman aman nazar değmesin inş yarına dahada aşağılarda olursun.. şuanda 63,8 isen iftara doğru kesin 63,6 gelirsin sen oh oh en azından bu hafta yırttık desene
gerçi erken ama yazayım sonra çok işlerim var yemek falan yetiştiremeyebilirim
ayrıca akşam eşim tantana çıkarıyor neymiş efendim oda sohbete girermiş miş miş
bende dedim burası sohbet degil bilgi alısverisi diyom yaaaa görmüyorum sanki seni diyo her dk bası yazıyon
adam hep beni takip ediyor akşamları yanlız bırakmayım komple almasın elimden herşeyi
neyse çenem düştü yine menüme geçeyim
sabah 1 dilim kepeli ekmek 40 kalori
4 dilim sucuklu yumurta 180 kalori diyor ama o kadarda yoktu zaten yagsız ve 2 yumurta ile pişmişti 4/1 yedim
öglen kırmızı lahana salatası 50 kalori hiç birşey koymadım içine
5 adet tutku mozaik bisküvi 220
ama sonrasında nasıl bir midem bulandı anlatamam zor tuttum kendimi
şu ana kadar böyle
akşamda 5 kasık kuru fasülye 180 kalori
yarım porsiyon bulgur pilavı 3 yada 4 kasık 150 kalori
salata 100
toplam kalori 1000
spor 5000 adım attım +egzersiz 250 kalori hasta oldum için fazla spor yapamadım
yuh artık onada şahnur... ben normalde uyuyamam sahura kadar kitap okudum uykum gelmedi sonra yattım ama acıcık uyku ile durulmuyo... öğle arası kestirim dedim ama ne hacet...
aman aman nazar değmesin inş yarına dahada aşağılarda olursun.. şuanda 63,8 isen iftara doğru kesin 63,6 gelirsin sen oh oh en azından bu hafta yırttık desene
evet ama hastayım kızlar canım istedi öyle öglen niyetine götürdümben hemen yorumu yapıp çıkayım gitme vakti gelmiş sabah gayet güzel öğlende iyi ama 5 adet tutkuyu anlamadım ben canım keşke yemeseydin onun yerine başka bişeyler yeseydin
hadi hepinize az kalorili aiftarlar diliyorummmm rabişşş bugün hiç uğramadın haaaaa
hoşbuldum canım ne kusuru aşk olsun önemli değilevet jujum şimdi 63.6 gelıyorum.....ay kılo vermeyı özlemısım ya
sevilcan sana hoş geldın dıyemedım kusura bakma:26:
kafam bu aralar çok yogun.hep yazacagım ertelıyorum.
hoş geldin takımımıza
herkese selam kızlar nasılsınız?? bugun gelemedım carsıda ıslerım vardı mukabele falan derken anca fırsatım oldu...
kızlar az once tartıldım veeeeeee 77.3 kg yummmmmcok mutluyum yarın ınsallah 77 ıle kapatırım haftayı sahurda jujunun dedıgı gıbı sadece nesfıt yedım ve esımın zoruylada 1 haslanmıs yumurtaaa
ooo cok guzell
evetttttttttttttt senin menüleri ayarlamamız gerekecek ama ramazandan sonra tam el atmamız gerekecek.... şahnurun dediği gibi tutku olmayaymış iyiydi..gerçi erken ama yazayım sonra çok işlerim var yemek falan yetiştiremeyebilirim
ayrıca akşam eşim tantana çıkarıyor neymiş efendim oda sohbete girermiş miş miş
bende dedim burası sohbet degil bilgi alısverisi diyom yaaaa görmüyorum sanki seni diyo her dk bası yazıyon
adam hep beni takip ediyor akşamları yanlız bırakmayım komple almasın elimden herşeyi
neyse çenem düştü yine menüme geçeyim
sabah 1 dilim kepeli ekmek 40 kalori
4 dilim sucuklu yumurta 180 kalori diyor ama o kadarda yoktu zaten yagsız ve 2 yumurta ile pişmişti 4/1 yedim
öglen kırmızı lahana salatası 50 kalori hiç birşey koymadım içine
5 adet tutku mozaik bisküvi 220
ama sonrasında nasıl bir midem bulandı anlatamam zor tuttum kendimi
şu ana kadar böyle
akşamda 5 kasık kuru fasülye 180 kalori
yarım porsiyon bulgur pilavı 3 yada 4 kasık 150 kalori
salata 100
toplam kalori 1000
spor 5000 adım attım +egzersiz 250 kalori hasta oldum için fazla spor yapamadım
corni seni böyle görmeyi bende özlemişim canımevet jujum şimdi 63.6 gelıyorum.....ay kılo vermeyı özlemısım ya
sevilcan sana hoş geldın dıyemedım kusura bakma:26:
kafam bu aralar çok yogun.hep yazacagım ertelıyorum.
hoş geldin takımımıza
vay vay vay ne güzel haberler böyleherkese selam kızlar nasılsınız?? bugun gelemedım carsıda ıslerım vardı mukabele falan derken anca fırsatım oldu...
kızlar az once tartıldım veeeeeee 77.3 kg yummmmmcok mutluyum yarın ınsallah 77 ıle kapatırım haftayı sahurda jujunun dedıgı gıbı sadece nesfıt yedım ve esımın zoruylada 1 haslanmıs yumurtaaa
eeeeeeeeeeeeeee isteyince oluyormuş dimi rabiş....bencede kuzummmm 700 gr vermısım yaa saka gıbı
kızlar ya bu kadar spor yapıyorum ben, bunu neden göz önüne almıyorsunuz o bisküviyi yemesem gün boyu ac kalıcaktım öylesi daha dogrumu olucaktı aclımı bastırdım ama ki menüm yerinede koydum
evetttttttttttttt senin menüleri ayarlamamız gerekecek ama ramazandan sonra tam el atmamız gerekecek.... şahnurun dediği gibi tutku olmayaymış iyiydi..
corni seni böyle görmeyi bende özlemişim canım
vay vay vay ne güzel haberler böyle
eeeeeeeeeeeeeee isteyince oluyormuş dimi rabiş....
neyse 4 geçe ezan okunacak kalkıyorum ben
sorun kaç kalori aldığın değildi ki sorun sağlıksız beslenmendi... tutku yediğinde direk enerji açığa çıkar vucudun salgıladığı insülinle bu enerji kullanılamazsa bu kilo vermeni olumsuz etkiler... ama diğer besinleri yediğinde direk enerji açığa çıkmaz vucut yediğin nesinlerden enerji elde etmek için çaba harcar değilik reaksiyonlara sokar ki tüm bu süreç bile kalori yaktırır insana ... ikisi arasındaki farkı anlamışsındır umarım...kızlar ya bu kadar spor yapıyorum ben, bunu neden göz önüne almıyorsunuz o bisküviyi yemesem gün boyu ac kalıcaktım öylesi daha dogrumu olucaktı aclımı bastırdım ama ki menüm yerinede koydum
biraz insaf edin anacım 1000 kalorilik yedim toplamda bunun 250 attım geriye 750 kaldı benim saglıklı kalmam için yeterli degil ama idare etmeye çalısıyrum şu saglıksız görüntüden bir an önce kurtulmak için elinizi vijdanınıza koyun yapamadımı sanıp üzülüyorum oysaki kalori takibi ile yapıyorum ben herşeyden yiyeyim canım daha çok istemesin üstelik hastayımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?