- 8 Ağustos 2008
- 1.111
- 75
- 163
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.061
hoşbuldum teşekkür ederim. ozamn sabırlı ol biraz canım zamanla düzelicektir metobolizma işte korumaya alıyor kendini bi yerden sonra kırılıcaktır inadı sporu mutlaka ekle metobolizmamız hızlansın havalarda sıcak zaten oda metobolizmayı yavaslatırmısOncelikle hosgeldin canim bilmiyorum niye boyle oldugunu acikcasi.hani ben normalde cok sabirli ve sorumlu degilim hani 4 gun diyetteysem 3 gun salliyodum ama bu aralar hakikaten dikkat ediyrum ve kilo veremiyorum anlamadim bn bu isi
tebrikler canım inşallah cumaya kada eksiyede geçersincanlaaaarrrrr an itibari ile 77.7 kg yummmm
Allah oruclarımızı kabul etsınn afıyet olsunnnnn
iftardan sonra gorusuruzz
tebrikler canım inşallah cumaya kada eksiyede geçersin
hoşbuldum canım oooo maşallah maşallah çok güzel geçirmşsin gününü hep böyle geçirirsin umarım tatlısız başım agrısız aşımjujum merak etme sen kesin ekşiyle gelicemtatlıyı perşembeye kadar yemiyicem evde şuan en sevdiğim tatlı var fıstıklı kadayıfff ama yemek yok
sevilcan hoşgeldin cnm
bende bugün iftardaydım yine eşimin halasına gittim ama tatlı falan yemedim 1 kepçe çorba birazcık et güveçle 2 3 kaşık pilav yedim sahuruda hafiff geçiricem
şahnurcum bekunis içiyordun galiba bazı zamanlar banada 1 tane etki etmiyo 2 tane aynı anda içince kesinlikle etki ediyo
evet sevilcan bugünki menün gayet güzel olmulşşşşş devamını bekliyoruzsabah 2 uno denge kepekli ekmek 80 kalori
1 haşlanmış yumurta 80 kalori
3 zeytin 2 çatal peynir 60 kalori
ara yogurt 2 kasık 70 kalori
öglen 3 köfte 280 kalori
kırmızı lahana salatası 100 kalori
akşamda yeşil fasulye 3 tane kepek ekmegi 400 kalori
toplam 1100 kalori
sporda 10000 adım 400 ve ya 500 kalori yaktım
canım dün gece de sahurda içtim bekunis bi önceki gece de almıştım maalesef işe yaramadı dün bi de 4 bardak erik kompostosu içtim ama eriği püre haline getiripjujum merak etme sen kesin ekşiyle gelicemtatlıyı perşembeye kadar yemiyicem evde şuan en sevdiğim tatlı var fıstıklı kadayıfff ama yemek yok
sevilcan hoşgeldin cnm
bende bugün iftardaydım yine eşimin halasına gittim ama tatlı falan yemedim 1 kepçe çorba birazcık et güveçle 2 3 kaşık pilav yedim sahuruda hafiff geçiricem
şahnurcum bekunis içiyordun galiba bazı zamanlar banada 1 tane etki etmiyo 2 tane aynı anda içince kesinlikle etki ediyo
bugün erken kalktım 6.45 te eşimi yolcu ettim 7.30 biraz kendime geldim şimdi
sporuma başlıcam özel günümede girdim dün akşam sabah tartıldım tam tamına 84.0 geldi belki şişlikte vardır vücudumda
bakalım diger cumaya kadar kaç olucam sabırsızlanıyorum bu yarısma beni baya dize getirecek hissediyorum
muhteşem deşarj ediyor beni aranızda olmak şimdi spora geçiyorum bi fazlalıklarımı atım geliyorum
günaydın kızlar.....netten yemek tariflerine bakıyorum harıl harıl... içli köfte denemesi yapmayı düşünüyorum akşama kadar vazgeçmezsem eğer....
yanlız tarifi okuduğum kadın dış harcı yoğurup 3 gün dolapta bekletmiş ne hikmetse artık... denicem bakalım olacakmı benimkisi yoksam bende acemi işi mi yapsam... tepsiye harcın yarısını diz üstüne kıymalı karışımı dök üstüne harcın kalanını dök fırına var yoğurt dök dilim dilim yehiç yapmadım ama acemi işi böyle oluyormuş.. börek misali
bu arada corni kaç kilosun bi sen söylemedin kız gözümden kaçtı mı sanıyon yoksam
günaydın kızlar.....netten yemek tariflerine bakıyorum harıl harıl... içli köfte denemesi yapmayı düşünüyorum akşama kadar vazgeçmezsem eğer....
yanlız tarifi okuduğum kadın dış harcı yoğurup 3 gün dolapta bekletmiş ne hikmetse artık... denicem bakalım olacakmı benimkisi yoksam bende acemi işi mi yapsam... tepsiye harcın yarısını diz üstüne kıymalı karışımı dök üstüne harcın kalanını dök fırına var yoğurt dök dilim dilim yehiç yapmadım ama acemi işi böyle oluyormuş.. börek misali
bu arada corni kaç kilosun bi sen söylemedin kız gözümden kaçtı mı sanıyon yoksam
yok misafire sac kavurma yapıcam... aka içli köfteyi annemle ablam yapıyor bana da kızıyordu elin alışsa kolay yok bir zorluğu diye.. bende deneyeyim dedim dış harcı dolapta bekleyebiliyorsa şayet azar azar yiyeceğimiz kadar yaparım ben sanırım yani şuan aklımdan öyle geçiyo bilinmez benim ayarımyaa bence kolay işi yap vakit alır öteki türlü misafire yapacaksan ama kendinize yapacaksan önce normal içli köfte deneyerek yapabilirsin
geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz. saol canımcım sanada kolay gelsin.günaydınlarrrrr
evet sevilcan bugünki menün gayet güzel olmulşşşşş devamını bekliyoruz
canım dün gece de sahurda içtim bekunis bi önceki gece de almıştım maalesef işe yaramadı dün bi de 4 bardak erik kompostosu içtim ama eriği püre haline getirip
suyu az içiyom diye 2,5 lt de su içtim anam halaa tık yok yaa kafayı yiyecem ben
her gören sen zayıfladın diyo ama tartıda yok işte napalım,
ooo sabah sabah spora geçilmiş hadi bakalım kolay gelsin bende dün gece kulağuım ağrıyordu dr a gittim az önce kulakta bişey yok dedi dişçiye gittim panaromik film istedi öğleyin gidip film çektirecem
rabişimm tebrikler darısı başımaaaa
cornicim valla benimde uykum var yaaa benim yerime de uyu
ahhhhh canım ya geçen 1 hafta öncede ben ilk denememi yaptım ama akşama kadar uğrastım çok kırılgan oluyorlar pıt pıt gidiyor inceltirken kaçtanesine yama ile kapattımgünaydın kızlar.....netten yemek tariflerine bakıyorum harıl harıl... içli köfte denemesi yapmayı düşünüyorum akşama kadar vazgeçmezsem eğer....
nefis yemek tarifleri sitesindekine göre 3 gün dolapta bekletiyormuşsun böylece kolay açılıyormuş.. valla denicem ama bugün ama yarın bilememgeçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz. saol canımcım sanada kolay gelsin.
ahhhhh canım ya geçen 1 hafta öncede ben ilk denememi yaptım ama akşama kadar uğrastım çok kırılgan oluyorlar pıt pıt gidiyor inceltirken kaçtanesine yama ile kapattım
birazda kalın olmuştu önce haşladım sonra kızarttım hiç açılmadı lezzetide fena olmamıstı benim tavisiyem kolay olanı yapman digeri insanı canından bezdiyorbimeyen için gerçekten zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?