- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.441
yine yeller esiyor şahnurcum... Corni hiç uğramaz oldu sende yakında gideceksin.. Kaldım mı bir başıma
hayatını ve gidişatını değiştirmek senin elinde... O nikah elbisesinde nasıl görünmek istiyorsan senin elinde... Istersen yeme ataklarına girer ve durumu daha da kötü hale getirirsin istersen de iradene hakim olur elbisede daha iyi durursun...kızlar merhaba
hiç keyfim yok benim. Hayat bugünlerde ters gidip duruyor. Düğün telaşı hazırlıkları, taşınma vs.. Babamda kaç gündür strese sokuyor beni.. 3 gündür diyetinde ucu kaçtı. Biraz önce nikah elbisem geldi. Içine girebildim ama pek hoş göründüğüm söylenemez. Moralim bozukken zaten sürekli yemek düşünüyorum..
anacım kısa değil ki senin izinde maşallah 1 ay yoksun... Gidipde dönmemek dönüp de bulamamak var... Belki hamiş olurum giderim bende... Yada sen izindeyken hedefine ulaşır gerek duymazsın artık bizejujum ben öle takılıyorum nette. Izinlıyım ya keyfını cıkarım dedım
hayatını ve gidişatını değiştirmek senin elinde... O nikah elbisesinde nasıl görünmek istiyorsan senin elinde... Istersen yeme ataklarına girer ve durumu daha da kötü hale getirirsin istersen de iradene hakim olur elbisede daha iyi durursun...
anacım kısa değil ki senin izinde maşallah 1 ay yoksun... Gidipde dönmemek dönüp de bulamamak var... Belki hamiş olurum giderim bende... Yada sen izindeyken hedefine ulaşır gerek duymazsın artık bize
canım ben adet geciktiri kullanma taraftarı değilim yaaa sonuçta hormon yaaa düzeni bozmamak lazım bu arada bende seneler sonra ilk defa kadir gecesinde regli değildim allah yüzüme baktı kadir gecesi duamı ettim dün akşam iftardan sonra regli oldum :)
iyidir şeker kuşum sen nasılsın
valla haklısın jujum yine yeller esmiş buralarda ben İSG için sürekli senkron ve asenkron derslere baktığımdan buraya fazla vakit ayıramıyorum 15 ağustoa kadar dersleri tammlamış olmam lazım perşembeden sonra net imkanım pek olmayacak diye 90 saati tamamlayacağım diye canım çıkıyoryine yeller esiyor şahnurcum... Corni hiç uğramaz oldu sende yakında gideceksin.. Kaldım mı bir başıma
KIZLAR MERHABA
hiç keyfim yok benim. hayat bugünlerde ters gidip duruyor. düğün telaşı hazırlıkları, taşınma vs.. babamda kaç gündür strese sokuyor beni.. 3 gündür diyetinde ucu kaçtı. biraz önce nikah elbisem geldi. içine girebildim ama pek hoş göründüğüm söylenemez. moralim bozukken zaten sürekli yemek düşünüyorum..
cornim şekerim bende izinliyim ama 2 arada 1 derede uğruyorum gene ihmal etme buraları kuzuujujum ben öle takılıyorum nette. izinlıyım ya keyfını cıkarım dedım
Jujum şuan ben sendn fazlaym galiba 2gündür cozuttm
Bengim dikkat et eminim çok güzel olcksn
haklısın JUJU toparladım dün kendimi tabi tartıda +li rakamlarda gördüm. bayram geliyor. bu akşam antalyaya annemin yanına gidiyorum.. nikaha 4 düğüne 5 hafta var. bayramdna sonra beni sıkı bir takibe ve diyete almanız lazım..
hayatını ve gidişatını değiştirmek senin elinde... O nikah elbisesinde nasıl görünmek istiyorsan senin elinde... Istersen yeme ataklarına girer ve durumu daha da kötü hale getirirsin istersen de iradene hakim olur elbisede daha iyi durursun...
Kızlar uyanınca bi kahve içtim sonra elma yedim.bildiginiz kardeşimle yemek yemegı unutmuşuz işten. Yarım saat önce yemek yedik ben baya bi abarttım şu an patlamak üzereyim karnıma agrılar girdi resmen.
Kızlar bunu dün yazcktm da forumda sorun vardi gtmemiş
valla haklısın jujum yine yeller esmiş buralarda ben İSG için sürekli senkron ve asenkron derslere baktığımdan buraya fazla vakit ayıramıyorum 15 ağustoa kadar dersleri tammlamış olmam lazım perşembeden sonra net imkanım pek olmayacak diye 90 saati tamamlayacağım diye canım çıkıyor
bengi cim senin bu ataklar devam ederse bence sen yeni bir nikah elbisesi alman gerekecek dikkat et biraz güzelim bak 1 ay kaldı diyorsun düğüne
cornim şekerim bende izinliyim ama 2 arada 1 derede uğruyorum gene ihmal etme buraları kuzuu
aaa olmadı maymun cum ne bu cozutmalar falan hiç yakışmıyor size
haklısın JUJU toparladım dün kendimi tabi tartıda +li rakamlarda gördüm. bayram geliyor. bu akşam antalyaya annemin yanına gidiyorum.. nikaha 4 düğüne 5 hafta var. bayramdna sonra beni sıkı bir takibe ve diyete almanız lazım..
canım ya sen çok düzensiz besleniyorsun. kızıyorum sana..
haklısın canımm, toparlayacağım..
bu arada ramazan sebebi ile mi menüleri paylaşmıyoruz. bayramdna sonra başlayacağız değil mi menü paylaşımına..
vay beeeeeeee sende mi gidiyorsun kız... biricik kalıyo desene banaınsallah jujum haftaya cuma 76 ve altı olurummm sonrada ızne ayrılcaz zatennn...
Kızlar günaydın,
Ben antalyadayim.. Simdi babami bekliyorum beraber matbaaya geçeceğiz. Sonrada ev bakacağız.. Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?