- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.461
Nasılsın canim ya ozledim sizlerialevv canım çok sevindim güzelim yaa hadi bakalım hayırlı olsun ne kadar kalacaksınız ankarada burda nerde baktıracaksınız hangi hastaneye gideceksiniz? ben de amma sordum ankaradayım ya elimden gelen bişey varsa yardım edeyim dedim
Jujucum sende mi ... hayırlısı olur ins canim.rabbim gonlune gore versin
valla benim gözüm açılmadan kaptı bizimkisi.. Iyide etmiş erkenden doğurdum oğlumla arkadaş gibi takılıyoruz kavga döğüşde cabasıGönül isterdi 60 la tüp bebeğe başlayayım ama kışa girmeden halletmek istiyorum bahar nezlem var ve o dönemlerde tüp bebek denesem tutmaz kesin hapşuruk krizleri felan... Neyse bakalım hayırlısı...
öyle deme şuanda herkes üniv. Işdi derken zaten 30 dan önce evlenemiyor ki gönlünün istediği olsunda yaş kaç olursa olsun... Evliliğinizin tadını çıkardıktan sonra çocukda olur elbette
ödevlerinizi verdim bayramda yiyip yiyip şişmek yok kilo verip gelin karşıma...
amin canım amin... Sağlıkla kucağına al canımcım
kuzenim başkentte asistandı kadın doğumda ama artık ayrıldı burda olsaydı ona yaptırırdık iyi olurdu canım benim çok sevimdim tekrar artık kendine dikkat etme zamanı hadi bakalım
jujum darısı senin ve diğer bebek istyeyen arkadaşların başına inşallah hepinizi hamiş göndeririz
siz bu mesajı sabah okuyacaksınız yrın muhtemelen fırsatım olmayacak sabah yola çıkacağız şimdiden bütün arkadaşların bayramını kutlarım tatilde fırsat buldukça gelmeye çalışırım
kilo almayalım hep birliktee
Iyi geceler kızlar. Işler anca bitti ayaklarımın altı sızlıyor.sanırım bu yüzden ucunu kaçırsam da kilo almıyorum.
Kızlar günaydın,
Ben antalyadayim.. Simdi babami bekliyorum beraber matbaaya geçeceğiz. Sonrada ev bakacağız.. Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutluyorum..
Herkese iyi bayramlar şimdiden kızlar.
hepinize iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.... kendinize ve yediklerinize dikkat etmeyi unutmayın...Simdiden herkesin bayrami mübarek olsun.rabbim affimiza vesile etsin
hoş geldin canım .... bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım.. bilirim zor bir diyettir insanın irade sınırlarını zorlar kendisi... demek ikinci defa yeniden başladın valla tebrikler ben bir daha denemeye cesaret edemedim...Selam kızlar ben yeniyim aranızda :) Bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum...
Daha önceki diyet serüvenimde 20 kilo vermiştim, 80 kilodan 60 kiloya indim, 5-6 aydır aynı kilodayım. Şimdi asıl hedefim 52ye ulaşmak için yola çıktım tekrar :) Dukan diyetiyle vermiştim 20 kiloyu, yine dukan diyeti yapacağım:) Yalnız light ürün kullanmıyorum sütü, yoğurdu, peyniri tam yağlı yiyorum.
Dün başladım 61.5 ile, bu sabah 60.7 kg geldim. İnşallah yarın 60.2 gelirim
50li rakamları görmek istiyorum artıkkkkk
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 Buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yumurtadan yapılmış krep + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 büyük kupa yeşil çay
ÖĞLE : 2 bardak sütlü espresso
AKŞAM: 1 tabak hindi haşlama + 2 kaşık yoğurt + 1 bardak cola zero (kalorisiz)
merhaba canım... seninde bayramın kutlu olsun ...Merhaba 5.takimin guzelleri hepinizin bayrami kutlu olsun. ev tasima telasindayim ev bakiyoruz haftaya tasinacagiz benimde tayin olma ihtimalim var insallah olur.
hoş geldin canım .... bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım.. bilirim zor bir diyettir insanın irade sınırlarını zorlar kendisi... demek ikinci defa yeniden başladın valla tebrikler ben bir daha denemeye cesaret edemedim...
merhaba canım... seninde bayramın kutlu olsun ...
Kızlar ben çok saldım kendimiçok mutsuz oluyorum yedikten sonra yine de tutamıyorum kendimi.
Tanrıça tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?