- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.661
Çikolatam mesajını aldım canım . canım sen demişinki benim avea bedeva nasıl oluyor be şeker hangi tarife senin kullandığın acep
ideal bir beslenme cikolatam.. sadece sebze yetersiz geldi bana.
ögle yemeklerinde az yagli sebze yemegi bir dilim ekmekle cok uygun olacak senin icin.
yoksa hersey cok güzel.Şeniz
çukulatacım canım ben bu aralar iş yerinden dolayı denetlemeler falan vardı işlerim biraz yoğundu o yüzden fazla paylaşımda bulunamadım inşallah önümüzdeki hafta daha çok buralarda olucam senin içinde hakkında hayırlsının olmasını diliyorum canım
çukulata ve sportie dünkü raporum
sabah kepekli beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğle ton balıklı salata
bir dilim tuzsuz etimek
ara 1 elma
akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav
salata
gece 1 dilim helva
su su su su tek sorunum o nasıl çözeceğimide bilmiyorum midem bulanıyor içerken tabiki birde spor elimin altında koşu bandı var ama yapmak zor geliyor yorgun oluyorum bir türlü tepesine çıkacak kuvveti kendimde bulamıyorum senağlamasenağlama aslında ben iki sorunumu çözsem çabuk kilo verceğimi biliyorum inşallah bakalım
yediklerimi yazayım reyhan ablam da denetlesin(canzimi göremedim)
sabah: 1 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates salatalık
ara: yok(dışardaydım)
öğlen: kepekli makarna ile yapılmış salata,yoğurt
ara:3 adet burçak bisküvi
akşam:tavuk-salata
ara: meyveli yoğurt
çaydaki şekeri hiç koymasan dicem ama belliki şekersiz tad alamıosun çaydançiçeklim mehalim
ne zamandır ne rapor ne bişey veremyiorum
yemekten geldim bari dün ve bugünle ilgili raporumu veriyim, xtabucum ve mehalimcim bakın yediklerime
DÜN 20/05
sabah: 1 paket kepekli sunta(175 kcal) + tek şekerli çay
öğlen: burgerking hot wrap(300 kcal) + light cola
akşam: brüksel lahanası yemeği bir tabak + 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan: 1 kase çilek
BUGÜN 21/05
sabah: küçük kepekli ekmeğe peynirli sandviç + tek şekerli çay
öğlen: 1 adet etli biber dolması + 1 koca kase cacık
xtabucum ben de gittim fizik tedaviye 1 ay. özel bir kliniğe ve hiç para vermedim ssk karşıladı. işe yaradı mı dersen bişey demiyim ama yarayanları da biliyorum canım. küçük olması avantaj yine söylüyorum kızının. öper misin benim için onu Şeniz
chocalate cım nasılsın bitanem
öyle bir yorgundum ki akşam 9,30 olmadan uyumuşum ancak toparladım kendimi
canım geldim maşallah sana diyet tam gaz gidiyor valla çok güzel beslenmişsin sen bu işi başaracaksın eminim canım süper bir hatun olacaksın kıskananlar çatlıyacak valla kaydirigubbakcemile3
sen çok azimli bi kadınsın hadi bakalım inş...başariyi olmaya çalışıyorum cnm,kaışığım biraz malum konudan...
bildiğim kadarıyla trekking öyle kolay bir spor değil,yorar zaten...
bugün toparlndın inşallah cnm ?sen nasılsın ?
napalım akşam? yürüyelim mi?
inşallah canım valla hepimiz istedğimiz kiloya düşeriz
canım bende incelmeler başladı,geçen gün içine zor girdiğim pantolonum çok rahat oluyor artık. böyle devam edersem,bu iş olacak inşallah...
ama dün gece kaçırdım biraz,şimdi yürüyüş bandına çıkıp telafi etmeye çalışacağım.
cnm bnm teşekkür ederim...canım iğneyi çocuk die bacaktan yaptılar...ben uyardım çocuğun canı çok yanıyor dedim kalçadan yapamaz mısınız dedim? neymiş çocuklarda bacaktan yapılıyormuş muş muş...12 yaşında kıza bile bacaktan yaptı....aslında yapılmaması gerekiyormuş cnm ablam...doktor niye müsade ettiniz dedi...(((bu olay için düşün heyet karar verdi..iğne diyip geçme...biliorsun bir bebek iğneden kangren olup kolu kesilmişti...bebek büyüdüde kocaman genç kız oldu seneler geçti anca davası sonuçlandı...tazminatıda kolunu geri getirecek değerde değildi...belki hatırlamışınızdır ayşeydi sanırım kızın ismi)))...bacaktaki kaslar iğneye tepki gösterebiliormuş daha hassasmış kalçaya göre...yani iğne kalçadan yapılmalıymış...dolayısıyla çocuğun kemik zarına zarar vermiş...kemiğe denk gelen iğne orda zarar yaratıp çocuğun bacağını 1 ay kadar oynatmamasına sebep olunca kireçlenme oluşmuş...eğer tedavi görmezse sakatlık oluşacak bir pozisyon var...çok sıkıntılıyım...çocuk sakat gibi yürüyor gören noldu sana dio o kdr belli ki...umudum fizik tedavi...çoğu kişi işe yaramadığını sonuç alamadığını söledi...eğer böle bişi olurda iyileşmezse o bayan kendine kaççak yer arasın yandı Allah korusun bnm gazabımdan onu....tek umudum daha küçük olması belki cvp verir...yarın görücez bunuda....Allah tüm hastalara acil şifalar versin...:Saruboceq:
çiçeklim mehalim
ne zamandır ne rapor ne bişey veremyiorum
yemekten geldim bari dün ve bugünle ilgili raporumu veriyim, xtabucum ve mehalimcim bakın yediklerime
DÜN 20/05
sabah: 1 paket kepekli sunta(175 kcal) + tek şekerli çay
öğlen: burgerking hot wrap(300 kcal) + light cola
akşam: brüksel lahanası yemeği bir tabak + 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan: 1 kase çilek
BUGÜN 21/05
sabah: küçük kepekli ekmeğe peynirli sandviç + tek şekerli çay
öğlen: 1 adet etli biber dolması + 1 koca kase cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?