- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.421
canım unutmak ne kelime dört gözle bekliyoruzzkızlar nasılsınız sizleri çok özledim......
ben kılo aldım bogazımı durduramıyorum....netımız de yok hala gelemıyorum........eşim mühendisliği kazandı. şimdi ne olacak hıc bılmıyoruz.
jujum-şahnur-birso-dilek-sevda-gamze-aysun-rabiş ve diğer arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm
beni unutmayınarada sizleri takıp edıyorum eşimin cep tel dan ama giriş yapıp yorum yazamıyorum...sizi unuttugumu sanmayın
en kısa sürede görüşürüz inşallah........
hoşgeldin canmmmherkese hayırlı geceler....pc tamirdeydi kaç gündür ...bir türlü haberde veremedim kimseye ....bu gün geldi ve sıra bana ancak geldi kızlar....ama diyetimi hiç bırakmadım ....bu aradada temizliğimi hallettim ....yarın artık görüşürüz çok özlemişim sizleri kendinize iyi bakın iyi geceler....
.
19 eylul persembe
Sabah
1 elmalı turta
1 nescafe
Ögle
Yarim kase musli
1 dilim seftali
10 üzüm
Ara
1 soda
1 nescafe
Aksam
10 midye
1 bardak kola
1 litre su
Spor yok
kizlar isvecten sonra 1 kilo aldim ama verdim cogunu geriye 200 gr kaldi.Haftaya daha iyi bir alacagima inaniyorumm.Yalniz dun geceden beri fenayim.Bogaz enfeksiyonu geciriyorum galiba.Bugun atistirmayla gecti.ya da esimin yaptigi tostlarla diyeyim.Yarinda cok yogun bi gun.Nasil ayakta duracam bilmiyorum.
***5.Takım *** 327. etap
biricikoglumertug ( 61,00 / / / )
Sevda_M (72,80/ / / )
erigim ( 59,60 /59,4 / 0,20 / %0,34 )
birsen-deniz (65,90 / 65,70 /0,20 / %0,30 )
ipekyol51 ( 75,90 /76.1 / -0.20 / -% 0,26 )
toplight ( 70,50/ / / )
yrmbraralk ( 76,20 /76,00/0,20 /% 0,26 )
maymunarmut ( 80,70 / 80,00/ 0,70 / %0,22 ) (324.etaptaizne ayrıldı)(4 e bölündü)
not: maymunarmut ayrılırken kg bildirmemiş juju 29 ağustosta not yazmışsın
kizlar isvecten sonra 1 kilo aldim ama verdim cogunu geriye 200 gr kaldi.Haftaya daha iyi bir alacagima inaniyorumm.Yalniz dun geceden beri fenayim.Bogaz enfeksiyonu geciriyorum galiba.Bugun atistirmayla gecti.ya da esimin yaptigi tostlarla diyeyim.Yarinda cok yogun bi gun.Nasil ayakta duracam bilmiyorum.
canım unutmak ne kelime dört gözle bekliyoruzzeşinin mühendisliğide hayırlı olsun
hoşgeldin canmmm
menün tam benlikkkkk
bana gelince
sabah 1 ceviz
ara
1- 2 dilim kk ekmek -lor-1 tatlı kaşığı reçel
2-yarım elma
3-4 yulaflı bisküvi
öğle 4 çatal et sote 1 kaşık pilav 1 dilim ekmek salata
ara
1-3 ceviz
2-yarım elma
3-armut
akşam 1 tabak makarna
ara 1 mandalina
bugün kendimi daha iyi tanıdımbenim için miktar değil gözümün doyması önemlii. gözüm doymadığı için sürekli kendimi aç hissediyorum. bundan sonra yemeğimi yanımda taşıyacağım. ne yiyeceğimi planlayacağım ve pisikolojik olarak rahatlayacağımm.
bugün çok yorgunum eve geldim yemeği yedim kızı derse götürdüm eve gel ev topla bu saat oldu ben yatıyorum herkese iyi geceler
19 eylul persembe
Sabah
1 elmalı turta
1 nescafe
Ögle
Yarim kase musli
1 dilim seftali
10 üzüm
Ara
1 soda
1 nescafe
Aksam
10 midye
1 bardak kola
1 litre su
Spor yok
valla bu durum açıkcası benim hoşuma gitmiyor geldikleri zaman uyaralımKizlar biricikle sevda nerde cumadan cumaya mi gelceklrr boyle
cornim canım amann dikkat et benim gibi yapma kız ben 4 kg alıp gelmiştim hala veremedim çoğunukızlar nasılsınız sizleri çok özledim......
ben kılo aldım bogazımı durduramıyorum....netımız de yok hala gelemıyorum........eşim mühendisliği kazandı. şimdi ne olacak hıc bılmıyoruz.
jujum-şahnur-birso-dilek-sevda-gamze-aysun-rabiş ve diğer arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm
beni unutmayınarada sizleri takıp edıyorum eşimin cep tel dan ama giriş yapıp yorum yazamıyorum...sizi unuttugumu sanmayın
en kısa sürede görüşürüz inşallah........
haaa kaçağın birisi geldi sonunda sevda cım yukarda da yazdığım gibi haftadan haftaya girmekle olmaz sen mazeretini bildirdin ok ama biricikten hala ses yok geçmişi okuduysan bi takım sıkı yönetim kuralları alıyoruz haberin olsun şekerim şimdi yokluğunu affettirmek için bol katılım yap bakalımherkese hayırlı geceler....pc tamirdeydi kaç gündür ...bir türlü haberde veremedim kimseye ....bu gün geldi ve sıra bana ancak geldi kızlar....ama diyetimi hiç bırakmadım ....bu aradada temizliğimi hallettim ....yarın artık görüşürüz çok özlemişim sizleri kendinize iyi bakın iyi geceler....
.
ben kurallarınızı okudum, dün giremedim şimdi kilomu bildireyim boyum 168 kilom şuan 69,7.. regliyim bugün ilk günüm... hedefim 55 kilo olabilmek ..
Sabah ki turtayi oglen ki musli ile dengelemissin ama aran cok sivi olmamis mi ? Aksam midyenin yaninda kola yerine baska birsey icebilirdin diyecegim ama midyeyi hic sevmeyrn biri olarak yaninda icecek ne gider bilemiyorum ve sevmediginden yine sebzesiz bir gun salata ekleyebilirsin onu da mi sevmiyorsun
19 eylül2013 menü
sabah(7,30)
1 sade poaça
1 kk peynir
ara(10,00)
2 kelek
ara (13,30)
1 elma
öğle (14,30)
1 küçük kase yoğurt
2 galeta
2 kaşık yoğurt ezmesi (biraz geç oldu)
ara (16,30)
1 kelek
akşam
1 tabak sossuz mantı
su 2 lt
spor maalesef yok (dün oğlanın veli toplantısı vardı o yüzden menüm düzensiz ve spor yok)
Guzel menu gercekten.ama aksam keske manti yemeseydin.mantiyi oglene alip aksama hafif yeseydin daha iyi olurdu
Ya kizlar su iki uc gunluk protein diyetini yapsak mi metalar yavas calisiyir malum kimsede spor da yok***5.Takım *** 327. etapbiricikoglumertug ( 61,00 / / / ) Sevda_M (72,80/ / / ) erigim ( 59,60 /59,4 / 0,20 / %0,34 ) birsen-deniz (65,90 / 65,70 /0,20 / %0,30 ) ipekyol51 ( 75,90 /76.1 / -0.20 / -% 0,26 )toplight ( 70,50/ 70,50 /0,00 / %0,00) kilosu sabit yrmbraralk ( 76,20 /76,00/0,20 /% 0,26 )maymunarmut ( 80,70 / 79.90/ 0,80/ %0,25) (324.etaptaizne ayrıldı)(4 e bölündü)maalesef bu hafta sabit benim gene
Ya kizlar su iki uc gunluk protein diyetini yapsak mi metalar yavas calisiyir malum kimsede spor da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?