- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.901
tamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonraDagyolu daha once burda baslamis ve paylasim ywteraizliginden bildirim yapmadigindan dizkalifiye olmustun. Su kurallara bi bakalim
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canımtabi menu paylaşimi günlük yaparım
ben hangi gurup tu tam hatırlayamıyorum ama bakayım guruba girdim ama yedek olarak iki haftalık süreç vardı heralde ben onu dolduramadım
merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm
bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım
merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm
bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım
merhaba tubacım hoşbuldum evet bebek düşünüyoum vermiştim ne güzel 7 kilo aldım geri çok çabuk verebiliyorum allahtan eşimd ebenim sorun var onun için şu anda tedavi aşamasındayız erkek kısırlığı bölümünü araştırdım çok faydalı bilgilere ulaştım bitkisel kürler başllar ilaçlar ne varsa deniyoruz iki üç ay deniyecez bakalım olmazsa yapıcaz tüp bebek
Neden kimse selamimi almadi?
tamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonra
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canım
yakamozz hoşgeldin kaç yaşındasın hedef kilon kaç canım diyeti kendi kafana göre mi yoksa diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun?
Merhaba yakamoz.canim menun sankii birazcik kalabalik olmus
Aleyküm selam canım :) Neler yapıyorsun
01/10/2013-salı
sabah(06:30)
4 adet hoşbeş
1 fincan kahve şekersiz
ara(10:00)
1 adet orta boy muz
Öğle(12:30)
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
domates-salatalık
5 zeytin
Ara(16:00)1 mandalina
3 adet light bisküvi
Akşam(19:00)
1 kase mantar çorbası
5 yk yağsız kavrulmuş kabak yoğurtlu
su: 2 lt
spor: 30 dk dans
bitki çayı: mate çayı+ kayısı çayı
yarın için yemekler yapıldı şimdi duş zamanı
bende yazcam ne yediysem :)
sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
ara 1 fincan şekersiz kahve
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık erişte pilavı, 1 bardak ayran
akşam 1 adet patatesten yapılan kızartma, 2 dilim ekmek
son atıştırma yarım armut, 2 adet yulaflı bisküvi
Aynen bende tedavi olucam. Tahlil sonuçlarımı bekliyom. Sonrasında bakcaz bakalım ne olcak :)
Hayırlısı Allahtan. Rabbim iyi yerlere yönlendirsin, iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ama şimdi kiloları verme vakti. gitcek bu kilolar :)
çok şükür sevindim ya sağol toplightcım seni uğraştırdım kusuruma bakma ya ben bu aralar çok yoğunum taşiniyoruz filan dediğimi hatırlıyorum çünkü üzülmüştüm yazamadığımdan neyse atlattım şimdi bu deneme sürecinden geçmem gerekiyor 2 haftalık tıtamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonra
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canım
Gunaydin arkadaslar
aksam kizimi.derse.goturdum spor yapamadim(((( ama kizim dersteyken esimle baya bi gezdik
Dunki menum
sabah. 3kasik kornfleks.sutlu ve 1tane yeni dunya (hurma-cennet elmasi vb)
Ara 1dilim kk emek domat zeytin
ogle. yarim kase pilav ustu et sote 4 sarma 1 cok monik diliklm borek 3kasik kizarrma
ara 1cay bardagi sulu kahve
aksam. yarim dilim ev yapimi kek
oglen cok oldu((((
su tamam. yesil cay icemedim bugun teladi edilecek
Salı günü
sabah 8:00
domates peynir 1 dilim ekmek
öğle 12:00
çorba
yoğurt
1 dilim dalyan köfte büyük
ara 15:00
1 tane mandalin
akşam 18:30
barbunya
marul salatası
su : 3 lt
spor : 1 saat egzersiz
zargar cım dur bakalım bismillah hemen aç gibiyim deme sen dün ki menünü paylaşmışmıydın canımIyilik ELHAMDULİLLAH .diyete basladım.aç gibiyim biraz.
Alışırım İNŞAALLAH
Günaydın kızlar
Dün akşam 1 saat karışık hareketler yaptım. Kol bacak yanlar mekik bisiklet ne ararsan :)
Sabah kalktığımda tartıldım 72,9 :)
ay şok oldum valla :)
sporun faydası valla.
Sabha kalktım suyumu içip servise bindim
domates peynir sıkıştırdım ekmeğe. İşyerinde yedim şimdi bi bitki çayı içeyim hemen erisin :)
Siz ne sporlar yaptınız akşam ?
hallettiniz ya çok şükür hakikaten panikledim korktum biraz da neyse toplight msj dan sonra rahatladım sanada afiyet olsunDagyolu panik yok halledecegiz :) ben yemege gidiyorum opuldunuz
zargar cım dur bakalım bismillah hemen aç gibiyim deme sen dün ki menünü paylaşmışmıydın canım
eğer çok aç hissediyorsan ara öğünlerinde bişeyler yiyebilirsin ben de biraz yürüş yapmaya çalışacağım hava çok rüzgarlı ama artık ne kadar yürüyebilirsem
Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;
Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy
Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?