Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dagyolu daha once burda baslamis ve paylasim ywteraizliginden bildirim yapmadigindan dizkalifiye olmustun. Su kurallara bi bakalim
tamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonra
tabi menu paylaşimi günlük yaparım
ben hangi gurup tu tam hatırlayamıyorum ama bakayım guruba girdim ama yedek olarak iki haftalık süreç vardı heralde ben onu dolduramadım
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canım

yakamozz hoşgeldin kaç yaşındasın hedef kilon kaç canım diyeti kendi kafana göre mi yoksa diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun?

Merhaba yakamoz.canim menun sankii birazcik kalabalik olmus

Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.
ben haber vermiştim taşinacağimizi bu yüzden kusura bakmayın diye elimde olmayan sebeplerden dolayı diye
int çok geç bağlandı ve guruba yazamadım yani benim mazeretim var değilmi ya korktum hadi bana birşey söyleyin toplight

Aynen bende tedavi olucam. Tahlil sonuçlarımı bekliyom. Sonrasında bakcaz bakalım ne olcak :)
Hayırlısı Allahtan. Rabbim iyi yerlere yönlendirsin, iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ama şimdi kiloları verme vakti. gitcek bu kilolar :)

Merhaba yakamoz.canim menun sankii birazcik kalabalik olmus

hoşbuldum yaşım 32 kilom 92.3 le başladım dün kafama göre birazda nkaratay karışımı bieşy yapıcam kitap siparişi verdim gelicek bikaçgüne kadar boyum 1.78 bu arada daha önce 28 kg vermiş ve diyet k0onusunda baya tecrübelerim var ama gel gelelim yemek yemeği çok sevdiğim için bunlar geldi hep başıma irade destek ve motivasyon istikrar bu konuda çok önemli

Zargarpur hoşbuldum canımmmmm

Kahvaltı olmamışşşşş!!!!
Digerleri güzel

Akşam kötü.spor,su ,yeşil çay???

gitçek evet tubacım gitmedli spor pey yapamıyorum benim daha önceden çok diyet denemerlim diyetisyen denemelerim oldu ama 28 kg kadar verdim ama aldım sonra artık sağlıklı beslenme şeklince başlayacağım oalya diyet kelimesi insanı sıkıyor sanki bir zaman zarfında yapman gerekiyor ve diyeti bırakınca saldırıyorsun yemeye resmen ben bunu yaşamak istemiyorum artık kalıcı olmasını istiyorum .
arı sütü bal polene sende başla istersen tubacım yan etkisi yok hiçbişekilde dahda kolaylaştırıyormuş hamile kalmayı ama doğru yerden almak lazım

çok şükür sevindim ya sağol toplightcım seni uğraştırdım kusuruma bakma ya ben bu aralar çok yoğunum taşiniyoruz filan dediğimi hatırlıyorum çünkü üzülmüştüm yazamadığımdan neyse atlattım şimdi bu deneme sürecinden geçmem gerekiyor 2 haftalık tı
inş ben böyle kuralları seviyorum başarı ciddi gayretten geçer

Şakamı buuuu((((

Iyilik ELHAMDULİLLAH .diyete basladım.aç gibiyim biraz.
Alışırım İNŞAALLAH
zargar cım dur bakalım bismillah hemen aç gibiyim deme sen dün ki menünü paylaşmışmıydın canım
eğer çok aç hissediyorsan ara öğünlerinde bişeyler yiyebilirsin ben de biraz yürüş yapmaya çalışacağım hava çok rüzgarlı ama artık ne kadar yürüyebilirsem

Tebrik ederim cnm.AZİMLİSİN ZATEN.bol bol kilolar gidecek İNŞAALLAH

Dün diyetde değildim ki.bugun basladım.iyisi mi gidip 1 kase yoğurt içeyim .aslında ara yemeden zayıflarım ama.alışana kadar mecbur

Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;

Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy

Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....

bence patlıcana hiç dokunma 5 yk bulgur pilavı 1 kase cacık 1 kase çorba uygun bir menü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…