- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.921
Iyilik ELHAMDULİLLAH .diyete basladım.aç gibiyim biraz.
Alışırım İNŞAALLAH
Dün diyetde değildim ki.bugun basladım.iyisi mi gidip 1 kase yoğurt içeyim .aslında ara yemeden zayıflarım ama.alışana kadar mecbur
Ozellikle saatleri kabacada olsa belirtmelisin canim neden cunku aksam kacta yedigin onemli ve aralar arasindaki saatte 2, 5 dan az 4 saatten fazla olmamali . Gelelim patates kızartması na telafisi spor olarak yapilmamis be normal sporda yapilmamisayrica oglen ki ekmek fazla olmus menumuzde bakliyat varsa ekmek yememeye ozen gosterelim mercimek bakliyat corbasi eriste bakliyat ve bunlar zaten karbonhidratten bide ekmek fazla olur . Menunde karbonhidrat agirlikli olmus et ve sut eklenmeli yada yerine gecen diger yiyeceklerde olabilir veee gelelim cezamiza bu hafta baska kacamak luksun yok ve carsamba sporunu yarimvsaat artiracaksin bugun yapmadigin spor ve patates icin
Akşam kötü.spor,su ,yeşil çay???
ben sabah yeşil çay içmiştim suyuda sanırım 12 bardak kadar içiyorum ama yazmamışım bunları pardon ama spor yapamadım anneannem köyden gelmişti yanına gittik bi de tembellik
Üşengeçlik yakamızı bırakmıyor ki.ama spordan sonra bi duş aldınmı sanki Yeniden doğmuşsun.
ÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİM
3 adet kadınbudu köfte
4 yk karnıbahar
1 bardak ayran
arkadaşlar öğünleri tek tek mi paylaşalım yoksa akşam toplu halde mi yazalım
Çok güzel.aferinn.yesil çayın yok ama
aslında evet spor yapmaya bi kalksak gerisi geliyor, kaslar çalıştıkça gevşeyip rahatlıyor vucüt ve çok mutlu oluyor insan. Kendine olan güvenin artıyor.
Kızlar diyet yapıyorsanız hakkını vermeniz lazım.
Burada ekip olarak yarışıyoruz. Sizin yediğiniz kızartma yüzünden hepimiz mağdur oluruz. Bişiyler kaçamak yaparken bireysek değil takım olarak düşünün. Bizim günahımız ne :) birinci olcaz kırarım kafanızı bak :)
Ilk başlarken bir kaç gün zor aslında.ham ya kaslar..sonra sporsuz olmuyor
önemli değil şekerim diyette olsan da olmasanda takımda iken menü paylaşımı esastır biz burda aslında diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışmalıyız arkadaşlar diyet dediğiniz zaman psikolojik olarak kendinizi zorlarsınız ama sağlıklı beslenerek çok güzel kilo da verirsiniz ona göreDün diyetde değildim ki.bugun basladım.iyisi mi gidip 1 kase yoğurt içeyim .aslında ara yemeden zayıflarım ama.alışana kadar mecbur
canım az önce de dediğim gibi diyeti unutun sağlıklı beslenerek kilo vermek hedefimizBen sanırım diyet yapmayı baya baya unutmuşumgerçekten hayatım hep karbonhidratlardan ibaret yaa
gayet güzel tugba cım yemek menünüz önceden belli oluyormu yoksa günlük mü değişiyor ona göre sana önerilerim olabilirKızlar öğle yemeğindeki menüm
1 kase çorba
1 kase cacık
2 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
MAlum fabrikada ne çıkıyorsa onla idare ediyom ama patlıcanın suyunu filan süzüp yedim. Akşama gene 1 saat spor yaparım.
Herşey kontrol altında :)
tugba nında dediği gibi istersen aralarda ne yediğini yazabilirsin ama gün sonunda veya ertesi gün öğlene kadar mutlaka menünü saati ile birlikte yaptığın spor içtiğin su ve yeşil çay miktarları yazılacak düzenli olarak bunları yazmayanlara ceza var ona göreeÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİM
3 adet kadınbudu köfte
4 yk karnıbahar
1 bardak ayran
arkadaşlar öğünleri tek tek mi paylaşalım yoksa akşam toplu halde mi yazalım
Spor timeeeee!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?