- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.961
25 dk.5 dakika da artırıp bu şekilde devam edicem İNŞAALLAH.extra kalça hareketleri yapmıycam.bu hareketlerin sayısını uzatıcam.inanin super hareketler.önce 5 dk ısıtıyor.sonra kalça,gögüs,karın,bacak,bel.her seyi kapsıyor.en sonda da ip atlama .malesef apartmanda oldugum için biraz zor
Heryeri çalıştırması çok güzelmiş. Bu arada acık dinlen kötü oldun herhalde.
Nefes çok önemli sporda yoksa yanmaz yağların. Hareketi yaparken nefes al normal pozisyona dönerken nefes ver .
Böyle daha çok yağ yakarsın. Birde yanma başlayınca en az 5 sayman lazım. Böyle erir yağlar. Dikkatli spor yap canım.
Kahvalti:
1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)
Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk
1dilim salatalik,1 dilim domates
Ara:
1 elma
Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum
Ara
Yoğurt
Yazın kurutup sakladığım kiraz saplarımı çıkardım.yeşil çay ,kiraz sapı,rezene,kimyonlu harika çayımı demledim,tarçın,zencefil de koyucam içerken.İNŞAALLAH
Evet bugun doğru nefes almadım.esim de geldi uyardı,bu şekilde boşa yoruluyorsun diye.ondan sonra düzelttim biraz
Ben işyerinde sallama çay içebiliyom :) Sen baya güzel hazırlamışın.
cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verinYarın sabahmı tartılcaz cuma sabahımı tartılıp yazcaz?
meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur
meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur
Aynen boşuna terlersin , nefes çok önemli sporda. Normal yürüyüş yaparken bile nefes çok önemli. Yoksa bi işe yaramaz.
Yağ hücrelerine oksijen gidip yakması lazım. Ok
cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verin
cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verin
zargar cım yakamoz un dediği gibi hipoglisemi varsa meyve dokunmuş olabilir hipoglisemi için nasıl beslenmen gerekiyor bi de sabah ki patatesi haşlanmış mı yiyorsun nasıl oluyor?
Mangal misali.. :)
Kızlar çok iyisiniz yaa.çok destek oluyorsunuz.hep böyle devam ederiz İNŞAALLAH
Takım olmak onun için çok iyi zaten. diğer takımlarla yarışıyoruz ya bireysel değil. Bunun çok etkisi var bence.
Yeni uyler kurallari az cok biliyorsunuz ;
hepiniz deneme surecindesiniz persembe gunu bildirecegimiz birkac kisi bu hafta listeye girebilir ama bazilariniz bugun basladi dieyete onlarin listeye girmesi haftaya olacak tabi ki duzenli paylasim sartiyla
Kilo veremeyen alan ceza aliyor eski mesajlarda var listeleri yorumlamak ve tablolamak ona ait
Yarin sabahtan cuma saat 11 e kadar bildirim vaktiniz var ama baya kalabalik olduk cumsa saat 11 de bitmis olmasi lazim ki yayinlayalim bu yuzden sabahtan herkez bildirurse sevinirim
Bu hafta takimimizdan birincilik bekliyoruz hepinizin uzerine dusenden fazlasini yapacaginiza eminim
Bebek dusunenler var aramizda bende dahil saglikli birer anne olmaniz dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?