Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazın kurutup sakladığım kiraz saplarımı çıkardım.yeşil çay ,kiraz sapı,rezene,kimyonlu harika çayımı demledim,tarçın,zencefil de koyucam içerken.İNŞAALLAH

Heryeri çalıştırması çok güzelmiş. Bu arada acık dinlen kötü oldun herhalde.
Nefes çok önemli sporda yoksa yanmaz yağların. Hareketi yaparken nefes al normal pozisyona dönerken nefes ver .
Böyle daha çok yağ yakarsın. Birde yanma başlayınca en az 5 sayman lazım. Böyle erir yağlar. Dikkatli spor yap canım.

Evet bugun doğru nefes almadım.esim de geldi uyardı,bu şekilde boşa yoruluyorsun diye.ondan sonra düzelttim biraz

meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur

Yazın kurutup sakladığım kiraz saplarımı çıkardım.yeşil çay ,kiraz sapı,rezene,kimyonlu harika çayımı demledim,tarçın,zencefil de koyucam içerken.İNŞAALLAH

Ben işyerinde sallama çay içebiliyom :) Sen baya güzel hazırlamışın.

Evet bugun doğru nefes almadım.esim de geldi uyardı,bu şekilde boşa yoruluyorsun diye.ondan sonra düzelttim biraz

Aynen boşuna terlersin , nefes çok önemli sporda. Normal yürüyüş yaparken bile nefes çok önemli. Yoksa bi işe yaramaz.
Yağ hücrelerine oksijen gidip yakması lazım. Ok

Yarın sabahmı tartılcaz cuma sabahımı tartılıp yazcaz?
cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verin

meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur

zargar cım yakamoz un dediği gibi hipoglisemi varsa meyve dokunmuş olabilir hipoglisemi için nasıl beslenmen gerekiyor bi de sabah ki patatesi haşlanmış mı yiyorsun nasıl oluyor?

Aynen ara olarak yoğurt yemişin yoğurdu yemekte yiyip meyveleri araya alırsan çok güzel olur :)
Ayrıca üzümün şeker oranı yüksek bildiğim kadarıyla az yemen lazım. Şeker probleminde varsa etkilemiş olabilir.

Aslında ara yemek istemediğimçin meyveyi öğüne sıkıştırıyorum.ama haklısınız.en iyisi meyveyi ara yapmak.evet canım haşlanmış.çook faydalı oldu.tesekkürler saraçoğluuuu

Dediğim gibi eskiden bir topikim vardı ,sonra bıktım.liderlikden aslında.zor.tek basıma da yaparım dedım.ama olmuyoor.gecen yaz 70 dim 63 oldum.sonra bir yılda geri iade.

canım ben başlarken tartıldım 92.3 birde cuma sabah tartılcaz değilmi şu anda stajer öğrenciyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…