- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.941
Yakamoz sen bi yerden destek aliyormusun cunku belli kilonun ustundeki insanlar once diyetle bes kg felan verdikten sonra spora baslamali bunu biliyorsun cunku vucuttaki yagi spor kasa cevirir ve yuksek kilodaki yaglanmalar ic organlarin cevresindedir once temizlik icin spor sinra onerilirVALLA BEN BELLİ BİR SÜRE KİLO VERDİKTEN SONRA BAŞLAYACAM PORA ARADA YÜRÜÜŞ YAPICAM TABİKİDE YAZARIM ONUDA YAPAMAZSAMDA LESLEİ YAPICAM HAFTANIN 3 GÜNÜ SPOR YAPSAKTA yediyor zaten kusura bakmayın büyük harfle yazmışım
Yakamoz sen bi yerden destek aliyormusun cunku belli kilonun ustundeki insanlar once diyetle bes kg felan verdikten sonra spora baslamali bunu biliyorsun cunku vucuttaki yagi spor kasa cevirir ve yuksek kilodaki yaglanmalar ic organlarin cevresindedir once temizlik icin spor sinra onerilir
toplight cim tamam canım gün sonunda yazıcam ne yediğimi ne içtiğimi ama ben yeşil çay içmiyorum içemiyorum sevmiyorum poruda haftada 3 güğn yapmayı planlıyorum lesleide olab,ilir bu yaptığım aktiviteleri yazıcam yapmadıklarımıda yapmadım diye yazıcam
E.saraç haraketleri yaptım( içinde squat da var,twister da)her sey
Ardından kalça haraketleri.terledimm
canım spor tamam daha sonra başlayacaksın ama bu süreçte asansör kullanmayı unutacaksın mümkünse 1 durak önce inip yürüyeceksin bunları yapmaya çalış sadece hareketini artır spora başlama ilk başta o zaman biraz kilo verdikten sonra başlarsın
Çok kötü oldum.kusucak gibiyim.
bravo şekerim kaç dakika yaptın?
hayırdır tansiyonun mu düştü zargar yat uzan biraz istersen eğer evdeysen
iyi olmuş terlemişsinE.saraç haraketleri yaptım( içinde squat da var,twister da)her sey
Ardından kalça haraketleri.terledimm
Çok kötü oldum.kusucak gibiyim.
Yoğurt yedim.sonra spor.haklısın qaliba
iyi olmuş terlemişsin
ama neden ne oldu ? bu arada 20 dk yaptığını söylemişsin evdesin sanırım o yüzden biraz ısınma yapıp bunu en az 30-35 dk ya çıkarırsan daha iyi olur aklında olsun
Yeni uyler kurallari az cok biliyorsunuz ;
hepiniz deneme surecindesiniz persembe gunu bildirecegimiz birkac kisi bu hafta listeye girebilir ama bazilariniz bugun basladi dieyete onlarin listeye girmesi haftaya olacak tabi ki duzenli paylasim sartiyla
Kilo veremeyen alan ceza aliyor eski mesajlarda var listeleri yorumlamak ve tablolamak ona ait
Yarin sabahtan cuma saat 11 e kadar bildirim vaktiniz var ama baya kalabalik olduk cumsa saat 11 de bitmis olmasi lazim ki yayinlayalim bu yuzden sabahtan herkez bildirurse sevinirim
Bu hafta takimimizdan birincilik bekliyoruz hepinizin uzerine dusenden fazlasini yapacaginiza eminim
Bebek dusunenler var aramizda bende dahil saglikli birer anne olmaniz dilegiyle
zargar şu ana kadar ne yedin yoğrttan başka bi yazarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?