- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.981
Yarın tartılıyoruz demeek
hayır sen yarın değil cuma sabah aç karnına tartılacaksın canım mümkünse wc ye çıktıktan sonra ve mümkünse çıplak sadece sen değil diğer yeni gelen arkadaşlarda aynı şekilde
Anladım.tamam.öyle tartılıyorum zaten.hatta qlisein fitiliyle barsaklarımı bi güzell böşaltıyorum
Krizantem merhaba bana mesaj atmışsında mesaj atamıyorum ben 50 olmadığım için buradan cevap veriyorum...
benim hedefim 56 şu an 68 kiloyum, söylememiştim :)
Kızlar saat 15:00 ne yiceniz ara olarak ben 1 elma yicem :)
Bu arada gene çok su içtim kesin2.5 lt vardır belki 3 :)
Siz ne almedesiniz :?
o nasıl oluyo benim kronik bir kabızlık sorunum var da
Krizantem merhaba bana mesaj atmışsında mesaj atamıyorum ben 50 olmadığım için buradan cevap veriyorum...
benim hedefim 56 şu an 68 kiloyum, söylememiştim :)
ok canım tamam listeye ekliyorum
Rectuma yerleştiriyorsun,10,15 dk ya şiddetli tuvalet isteği geliyor.alişkanlık yapmamak lazım ama.kronik kabızlık sorunun varsa sana bişey öneririm,eşimde de var,ona doktoru bir tavsiyede bulundu çok iyi.gün kurusu kaysını suda beklet akşamdan,2 tanesini yarım bardak suya.sabah kayısıları ye,suyunu iç
Evet fitil şeklinde eczanedebunu bir hafta yapınca 2. hafta işe yaramıyor bende gliserin fitil mi var?
hani bebekler kabız olduğunda verilen ondan mı?
Kizlar cuma sabah tartilalim cuma sabah giremem isim var diyen persembeden bildirsin bu hafta yeni uye cok kar kardir bi gundn . Kiz tugba ne yiycez deyip durma laynnn senin yuzunden acikiyom aklima ne yesem sorusu geldi simdioysa daha acikmamistim ufff elma var onu yeyim bari
Hahahahahahahah :) bastım kahkahayı valla :)
Taam bida demem ne yicez diye :) Bende elma yicem :)
Bu arada öbür takımların sayfalarına baktım. Döner börek götürüyolar :)
Kesin birinci olcaz :) boğazınızı tutun bak ona göre
he bende cok gezerim diger takimlari bakalim ne zaman yakalanip zopa yiycem hele birinci olanlarin nerdeyse tum sayfalarini okudum.
Sahnur su rencide isini bizdemi yapsak duger takimlarda oldugu gibi
Kızlar kefir deneyen varmı? Kilo verdiyomuş ????
he bende cok gezerim diger takimlari bakalim ne zaman yakalanip zopa yiycem hele birinci olanlarin nerdeyse tum sayfalarini okudum.
Sahnur su rencide isini bizdemi yapsak duger takimlarda oldugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?