- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.161
canım sabah itibari ile 900 gr vermiştim bakalım yarına ne kadar daha gider merakla bende onu bekliyorum
BENDE SENİNKİNİ MERAK ETTİMMMM ne kadarr
yemeeeeeeeYagmur demedim camur demedkm 40 dk dur yuruyorum hemide dondum :2:
Sabah (09:00)
1, 5 dlm tam tahilli ekmek
1 dilim az yagli peynir
1 adet salata lik
1 fincan kahve
Ogle (12:00)
1 yk pilav
1 kepce cacik
5 yk susuz kurufasulye
Ama birazdan iki parca bittwr cikolata ve kahve keyfi yapacagim cok usuduk kizlarla keyf zamank ama sinirin disjna cikmak yok iki parca sadece 50 calori
eee uzun süre spor yapmıyorsan bu normalKaslarım ağrıyorr.hele popom.sanki 10 tane iğne olmuşum gibii
Akşama mantarlı makarna yanına da köfte yaptımmm.nolur kızlar 1 tabak yememe engel oluuunnnm
canım sabah itibari ile 900 gr vermiştim bakalım yarına ne kadar daha gider merakla bende onu bekliyorum
yemeeeeeeeyarın istersen 4 tane bitter ye ama yarın cuma tartıldıktan sonra kendine ödül verebilirsin
eee uzun süre spor yapmıyorsan bu normal
eğer canım çok istiyorsa şimdi hemen 1 tabak ye 2 saat fark var demiştin akşam yemek saatinde de sadece köfte ye bu akşam kızlar ne kadar az yerseniz o kadar iyi yarınn tartı günü istiyorsanız yarın öğlene kendinizi ödüllendirebilirsiniz ona göreee
Ahaa bogazumda kaldi:18: tamda bi parcasini yiyecektim neyse kahveyi tek basina iciyim. Dort gibide mandalin yerim artik :)
Bu aksam misafirlikteyim ama onlara uauttugumu bu yuzden midemin iyi olmadigini soyleyip accik yiycem cok uc kagitciyim
2 köfte , 4 k şık makarna yedim4 yk makarna 4 kofte yogurt yada salata yoyebilirsin
Hantallasmışım iyiceeeeIyi iyi vucudunun tembel noktalari çalışıyor
evet arkadaslar yarı a kadar sabredelim accıkcanım sabah itibari ile 900 gr vermiştim bakalım yarına ne kadar daha gider merakla bende onu bekliyorum
yemeeeeeeeyarın istersen 4 tane bitter ye ama yarın cuma tartıldıktan sonra kendine ödül verebilirsin
eee uzun süre spor yapmıyorsan bu normal
eğer canım çok istiyorsa şimdi hemen 1 tabak ye 2 saat fark var demiştin akşam yemek saatinde de sadece köfte ye bu akşam kızlar ne kadar az yerseniz o kadar iyi yarınn tartı günü istiyorsanız yarın öğlene kendinizi ödüllendirebilirsiniz ona göreee
mecbur . Iyi yöntem aslında .diyetteyim dedinmî battınAhaa bogazumda kaldi:18: tamda bi parcasini yiyecektim neyse kahveyi tek basina iciyim. Dort gibide mandalin yerim artik :)
Bu aksam misafirlikteyim ama onlara uauttugumu bu yuzden midemin iyi olmadigini soyleyip accik yiycem cok uc kagitciyim
cikoataya kadar iyiiiYagmur demedim camur demedkm 40 dk dur yuruyorum hemide dondum :2:
Sabah (09:00)
1, 5 dlm tam tahilli ekmek
1 dilim az yagli peynir
1 adet salata lik
1 fincan kahve
Ogle (12:00)
1 yk pilav
1 kepce cacik
5 yk susuz kurufasulye
Ama birazdan iki parca bittwr cikolata ve kahve keyfi yapacagim cok usuduk kizlarla keyf zamank ama sinirin disjna cikmak yok iki parca sadece 50 calori
Ben de sporla r H t oluyorum.esim sabah soruyor eve dönerken kapıdamıydın orta sahada mı.futbolcu gibi giyinmişinKizlar cogunlukla telden girdigim icin bazen sacma sapan yaziyorum siz Türkçeye cevirin bi zahmetbirde spor ayakkabi getirdim bugun ise topuklularla yurunmuyor arada sporlari giyiyorum
vavvv bugünün erken tamamladım yupppieeee :))
sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara 10.00
1 bardak yeşil çay
2 adet form püsküüt :)
öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kadın köfte ( işte artıkın sabırlıyımmm )
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran
ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık
akşam
1 porsiyon yağsız tavuk biber soğan ızgara
2 dilim beyaz ekmek
bide kaçamak oldu çalışanlarımızdan birinin bebesi olmuş çikolata dağıtıyodu bana verdi ama küçük yani, minnak
su 3 lt. şimdikte yürüyüşe çıkcam 1 saat bye bye :*
ben kullanmadım ama bu kremler sadece destekleyici nitelikte hatta kremden çok sürerken yaptıgın masaj daha etkili. sradan bi krem sürüp masaj yapsan benzer etkiler görürsün bence. ama dediğim gibi kullanmadım benimki sadece fikir :)Nivea q 10 etkilimi sizce.feçen yıl aldım öylece duruyor .dıştan yapılana pek itimad etmem nedense.reklama kandım aldım
bugünkü listem ve aynı zamanda ilk listem olur ya Allah bismillah
sabah:
2 yk menemen
3 zeytin
kibrit kutusundan daha az peynir
2 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak çay
ara öğün:
2 kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 porsiyon buğlama balık
1 dilim kepek ekmek
ara öğün:
1 bardak çay
1 tane kepekli bisküvi
1 tane tuzlu kurabiye (bunu ne diye yediysem)
yarım saat sonra:
1 adet armut
akşam:
bi porsiyon haşlanmış tavuk ve patates
yağsız salata
işte tüm yediğim bu :)
Bence qayet güzellll.su spor felan nerde
su 0,5 litrelik şişelerde 5-6 tane içtim spor yapamadım. ben kendimi amanda aman ne az yedim diye mutlu mesut koştur koştur gelip yazmıştım ama senin listeni görünce utandım valla
aman ben yeni başladım dimi zamanla alışır bünyem bende daha az yerim dimi dimi dimi
vavvv bugünün erken tamamladım yupppieeee :))
sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara 10.00
1 bardak yeşil çay
2 adet form püsküüt :)
öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kadın köfte ( işte artıkın sabırlıyımmm )
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran
ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık
akşam
1 porsiyon yağsız tavuk biber soğan ızgara
2 dilim beyaz ekmek
bide kaçamak oldu çalışanlarımızdan birinin bebesi olmuş çikolata dağıtıyodu bana verdi ama küçük yani, minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?