- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.201
Ben bırkac önerıde bulunmuştum okuyabıldınız mı bılmıyorum
Canım rahatsızdım bılıyorsun daha sonra netım bıttı Perşembe gunü ama kontör alıp net paketı yapabılecek durumda degıldım yerımden kalkamıyordum net paketı yaptım hafta ıcı ama burda olaylar vardı belkı haberlerden duymussunuzdur o nedenle net bağlantısı yoktu vs bu sebeplerden dolayı bır türlü takıma gırıs yapamadım
***5.TAKIM*** 329.ETAP***
sevda_M(70.4 / 68.7 / 1.7/ % 2.41 )[COLOR=#ff000] kendi iisteğiyle ayrildi
erigim (60, 7/ / / / % )
birsen-deniz (66, 6 / / / % )
ipekyol51 (76.1/76 /0.1 / 0.13% )
[/COLOR]toplight (70,90 / / / /% )
yrmbraralk ( 76.00/ / / % )
maymunarmut( 79.30/ / / % )izne ayrıldı
esrasi (68/ / /% ) yeni üye hedef kilo:56
zargarpur(70/ / / % ) yeni üye hedef kilo:63
tuğba-serdar(73/ / / % ) yeni üye hedef kilo:55
ebyar (60/ / / % ) yeni üye hedef kilo:55
yakamozz81(92,3/ / / % ) yeni üye hedef kilo: ?
elsia(62/ / / % ) yeni üye hedef kilo: 56
dagyolu(74/ / / % ) yeni üye hedef kilo: 63
5.takım ortalaması: %
Günaydın Arkadaslar
Tartıya çıktım ve sonuç 69!
1 kq fark.
Hatta doğruluğunu yoklamak için 5 l.lik suyu aldım kucağıma 74.
Su kaybetmişim büyük ihtimal.2 gündür tuvalete koşuyorum her dakka.
Fark çok olmuş pek inandırıcı gelmeye bilir diye üzülüyorum.ama Rabbim şahittir ki 69 gördüm.
Günaydın kafayi yedim galiba bu saatte burdayim yik canim inanirim diyete yeni basladigin icin vevlahana ictigin icin su kaybi okuyor gider bi kg normaldir
78.9
Kizlar hastayim size katilamiyorum pek
Günaydın kafayi yedim galiba bu saatte burdayim yik canim inanirim diyete yeni basladigin icin vevlahana ictigin icin su kaybi okuyor gider bi kg normaldir
Bizde saat 7:39 .
Lahana denedinmi hiç?
Gecmis olsun maymuncum bes mesaj sarti var calisma saatlerin uymuyor biliyorum ama 5 mesaj sartini doldurman gerek bundan sonra gecmis olsun tekrar
Eee müdür oldun mecbur erkenden açıcan dükkanı..
Canim bende reflu var herseyi yiyip icemiyorum malesef denemedimde cok ysygindir burdada :) bizde 05:43 saat sabah namazini kilif cumba yatak yedide geri kalkcam
Canim bende reflu var herseyi yiyip icemiyorum malesef denemedimde cok ysygindir burdada :) bizde 05:43 saat sabah namazini kilif cumba yatak yedide geri kalkcam
Namazdan sonra uyuma derim.ben uyumamaya çalışıyorum.o zaman günüm bereketli oluyor.ALLAH NAMAZINI KABUL ETSİN.ne diyorum acaba daha bişey yiyip içmeden eczaneye gitsem,fitil alsam bidahamı tartılsam.karnım dolu gibi
Bu arada yukarıdakı sinirli şey niye? Kırmızı
Eriğim hala sizde namazın vakti girmedi değilmi.yani cuma gecesinin son üçte biri şu anda.bırak kk ni dua et.RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH.ben kalkmaya çalışırım ama eger uyumuşsam oğlum tesadüfen tuvalet için kaldırsa çok sevinirim.
Gecenin yarısı ya da üçte birlik bölümü geçince, Allahu Teâlâ dünya semasına iner ve: Yok mu Benden (bir şeyler) isteyen, Bende ona vereyim?, Yok mu Bana dua eden, Ben de icabet edeyim?, Yok mu Benden mağfiret isteyen, Ben de mağfiret edeyim? diye buyurur. Bu durum sabah vaktinin doğmasına kadar da devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?