Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artik calismiyorum erigim rahat rahat giricem :) bir an once iyilesiyim de :) 5 mesajdan hberim yoktu

Cok guzel dengende menulerinde duzene girer gunde en az bes msj yazmak ve seninle ilgili yazilanlara cvp vermek sart bide kilo veremeyeni tefe koyup rakip takimlarda aglatiyoruz gecmise biraz bak canim firsatib oljnca

Kızlar akşam anneme gitcem. Ne yemek var diye sordum patlıcan yemeği var dedi birde darı kaynattım dedi. Tamam dedim ben darı kaynatması yicem yemek yemicem dedim :)
Ara olarakta 1 tane siyah erik yedim kayısı büyüklüğünde :)

Sizler neler yediniz neler yaptınız. Bu arada birincilik geliyor sanki

***8.TAKIM 329.ETAP***

Moni(91,0/ 90,8/ 0,2/% 0,22)
sky87 (91,7/91,6 / 0,1/ % 0,11)
Nice15( 62,8 / / / % )1. kez bildirimde bulunmadı
yagmur3872 (65,5/65,2 /0,3 /% 0,46)
turuncu ( 69,2 / 69,5 / -0,3 / %-0,43 )
iris ( 63,7 / 63,5/0,2 /%0,31 )
alsen (68,2 / 67,8 / 0,4/ %0,59 )
efsax(75,9/75,9 / 0/ % 0) kilosu sabit
cirkinordekyavrusu (66,8/ 66,0 / 0,8/% 1,20)
adayaren38 (67,9/ 67,8 /0,1 /% 0,15 )
rabia1984 (84,6/84,10 / 0,5/% 0,59)
TheBeyin (65,2/ / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı
maviask (54,6/ 54,2/0,4 /%0,73 )
phalanx(65,9/ 65,9/ 0 /%0 )kilosu sabit

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,28

Kızlar ben kaçıyorum haftalık toplantım var. Sonra eve kaçarım. Öpüldünüz.
Bu arada diye diye birinciliği getirdik sanki :)

99% inşaallah . .

bende bugünlük menümü yazayım kızlar
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
domates,salatalık
2 bardak şekersiz çay
ince 1 dilim kaşar peyniri

ara
1 avuç ceviz,fındık
1 bardak reyhan şerbeti(az şekerli)

akşam

1 tabak nohut yemeği(7 yemek kaşığı)
salatlık turşusu
1 dilim kepek ekmeği

1.5 litre su
30 dk yürüyüş

ben acıkmadıkça bir şeyler yemiyorum o yüzden 2 ana öğün yetiyor bana

Menum

Kahvaltı;
1 haşlanmış patates
1 domates
Kk kadar peynir
1 dilim çavdar ekm.

Ara;
1 taze hurma
1 bardak kefir
(Poğaçanın kenarından tadını denedim.ilk kez yapmıştım)

Öğle:
1 kepçe çorba
5 kaşık patlıcan türlü
2 dilim çavdar ekm.

Ara:
1 elma
5 ceviz (1 yudum ekmek)

Akşam;
1 porsiyon yoğurt çorbası
1 kasık turlü
1 çavdar ekmeği

Su; 2.5 l
Çay; 7 Lİ özel çayım
Spor;30 dk e.saraç egzersiz
2 kupa lahana kürü

Menün güzel .ama 30 dakika yürüyüşün temposu önemli .ekmek almaya gidip döndüğümüzde de 30 dk geçiyor.

kızlar bugun bende öğlen gibi girmiştim kimsecikler yoktu biraz önce toplight la jujuyu gördüm onlarda gitti ve jujuyi görünce gurupları karıştırmamın sebebini anladım ben onun gurubuna daha önce girmiştim o bu gurubun mu önceden başkanıydı
neyse yanlızlığı hep sevdim çok artıncada şikayet ettim şimdi burda yanlızım ama hoşuma gidiyor birileri birşeyler yazıyor sen karşilik veremiyorsun belki bu hoşuma gitmediğindendir tabi tanımadığın kişiyede çok muhabbetin olmadiği için sohbete nerden girsem diyorsun sonrada okumakla geçiştiriyorsun o yüzden tanışmak gerekiyor bundan sonra başinizin belasıyım bir mani keder çıkmassa ben muhabbeti seviyorum gerekli dozda arkadaşlarıma karşida çok içten ve muhabbetliyim bunu çevremde söylüyor burdaki arkadaşlıklarda hayatımızda önemli yeri oluyor
ilk siteye üye olduğum zamanlar bir iki arkadaşla iyi sardırmıştık çok yardımları oldu hiç onları unutmuyorum malesef ikiside gitti ben 25 yaşina kadar zayıflamak diye birşey aklıma takmıyordum ama evlendikten sonra düşünce dünyama zayıflamakta eklendi
çok zararlı diyetler denedim mesela isveç diyeti 2 defa yaptım işkence gibi geldi şimdi daha tecrübeliyim buda önemli
şimdi bu kız ne saçmalıyor derseniz haklısınız içimden yazmak geliyor ve şuan da da müsaitim sabahtan beri dışardaydım iki gündür eve girdiğim yok evimi özledim neyse iki gün biryerlere çıkmam inş
arkadaşlar 3 yıllık evliyim çocuk yok başta düşünmüyorduk şimdi tedavi oluyorum bir sorun yok İlahi takdire tabiyiz
açıköğretimden ilahiyat okuyorum neyse kendimi artık durduruyum kızlar bende sizi tanımak isterim

bugunki menum
sabah 1 yumurta biraz lor peynir biraz ekmek
saat beş gibi tavuk döner dişardayım lavaş ekmek içinde çok kalorili olduğunu düşünmüyorum
arkadaşlar ben çok limonlu çay içerim o su yerine geçiyormu şimdi 3 su bardaği içtim yinede içecem
sporda bugun zaten yogun bir gündü onun yerine geçer inş

iyi akşamlar kızlar bildirim saat 6 da bitti sırada olan takım listeyi hazırlayacak bakalım ne zaman hazırlanır ama bell,i olan sonuçlara göre biz birinciliği göğüsledik birinciliği almamıza faydası olan tüm arkadaşlarımı kutluyorumm ne olur artık rehavete girmeyin devam etsin bu durum saolun arkadaşlar kendinize iyi bakınnnn

kuzum çorba içtiğin vakit ekmeği yememeye çalış bence
menün güzel suyun harika maşallah :)
Menün güzel .ama 30 dakika yürüyüşün temposu önemli .ekmek almaya gidip döndüğümüzde de 30 dk geçiyor.
yok canım hızlı tempo yürüyüş :)
leslie başlayacağım inşallah bir de
dagyolu daha önce bir topikte birlikteydik yanlış hatırlamıyorsam :)
yine bir araya eldik ne güzel
canım çay, meyve suyu...vs suyun yerine geçmiyor
su içilmeli onlarda yanında :)
bende son günlerde çok su içemiyorum ama içmek çok önemli

maşallah bizim takıma
bu kadar azimli insan bir aradayken her haftanın birincisi belli ben ikinciyi merak ediyorum

kızlar kucağımda ufaklık alıntı yapamadım
ebyar menü güzel bi de saatlerini yazarsan tam olur

zargar akşam 1 kş türlü 1 çavdar yerine 4 kaşık türlü yeseydin daha iyi olurdu
dagyolu menülerini diğer arkadaslar gibi yazmanı bekliyorum senden seninki karışık oluyor
bu arada juju izinli tüp bebek tedavisinde bakalım hamiş mi gelecek geri takıma ( inşallahhhh)
neyse tek parmakla fazla yazamıyorum benim kaçamağım çok oldu bugün hakettiğimi düşünüyorum verdiğim kilo ile hepinize ii haftasonlarıııı
abartmayın haa ben fazla giremeyebilirim ona göre haftasonu

kızlar kaçak olarak 14. takıma girdim zira bu hafta liste hazırlma onlardaydı 1 . liğimiz kesinleşmiş bireyselde de 2 ve 3 lük bize ait ebyar sen 2. sevda cım 3. olmuş
tebrik ederim kızlar maşllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Wooooooowwww.tebriklerrrrrrrrr
Ebyarcığım ,tebrikler bitanem .sevde seni de tebrik ederimmm

Inanmayacaksın belki ama ikisi de burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…