Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy ben nasıl 2. olmuşum yaa :)
çok fena gaza getirdi beni bu derece

Canım menün güzel ve düzenli değil.ayrıca asla çay su yerine geçmez!

Ne yazmış baksana sen dikkat etmemişsin sanırım

ilk siteye üye olduğum zamanlar bir iki arkadaşla iyi sardırmıştık çok yardımları oldu hiç onları unutmuyorum malesef ikiside gitti
canım kesin senden bahsediyordur orda :) az hakkın geçmedi bize

Bugün için;

Sabah 07.20
çok az çeçil peyniri
1 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay

Ara
1 bardak yeşil çay
1 adet form bisküvi
4 tane badem şekeri

Öğle
1 kase Tutmaç çorba
4 yk barbunya
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

Akşam
1 kase erişte çorba
1 porsiyon ızgara tavuk
3 dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeğini 3 saate yayarak yedim
2,5 lt su ve yarım saat egzersiz

Aksam yemeği False!!
Diğerleri iyi.kahvaltıda beyaz ekmek yemişsin.yasak.yeşil çayın yok,mecburi

heheyyyt oldu be oldu ebyar ayrica seni tebrik ederim

Kizlar bu bi baslangic artik derece inmek ok bu ucuncu takindsydi uzun suredir birincilik sira bizde. Uff cik yogundu butun sevincibkacirdimvtek basina halay cekiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
5. takımın guzellerı nasılsınız?? acayıp yorgunum benn.... tasınmaydı yerlesmeydı temızlıktı son buldu sonunda ınternetımızde baglandı cok sukur zor ısler bunlar yaaaaaaa sızler nasılsınız????

rabişim kız nereye geldim diyorsun dimi eski takımdan nerdeyse kimse kalmadı sen gelene kadar şekerim ama bu hafta 1. olduk biliyormusun tatlım hoşgeldin çok özledik seni ne yaptın zor oldu mu taşınma işi herşey düzene girdi mi tatlım geçmişi ne kadar okudun bilmiyom ama jujuya transfer yapıldı perşembe gün bakalım güzel haberlerini bekliyoruz şimdilik benden bu kadar var mı senden değişik haberler kilo almamışsındır bu koşturmaca da dimi

sabah 08:00
domates 1 adet
peynir 2 dilim
ekmek 1 dilim

ara yok

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe çorba
3 yk patates yemeği

ara 15:00
1 tane börek

akşam 19:00
4 köfte
1 domates

annemlerle 2 avuç çiğdem çitledim :)

su:2,5 lt
spor yok bugün
şimdi bitki çayımı içiyorum doğadan form çay karışık :)

Bugün acık ödüllendirdim kendimi :)

Ayrıca 1.lik için bütün takımı tebrik ederim :) YUPPPİİİİ ÇOK MUTLUYUM.. HIRSLI OLMAK BÖYLE BİŞİY İŞTE :)
BUNDAN SONRA AŞAĞISI BİZİ KURTARMAZ HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Kızlar bayram öncesi atak yapmamız lazım, zaten bayramda et yemekten içiniz dışınıza çıkcak :) her gittiğiniz yerde burnunuza dayıcaklar , çok yedim bugün desende yok bizimki gibi değildir , yemezsen darılırım falan filan illa yedircekler :)
Türk milleti çok paylaşımcıdır malum :)

neyse uzattım :) Bu hafta acayip sıkmam lazım ki kendime bayramlık ciciler alıp ödüllendireyim :)
Ayrıca şişkinliğim gitse millet sen kilomu verdin dese yeter artar daha büyük ödül olur mu :)

Bu arada haftaya 7 ile 10 arası adet olmama gerekiyor acayip şişim patlamak üzereyim bu hafta ondan pek ibre oynamadı sanırım :)

Çenem düştü akşam akşam :) öpüyorum hepinizi kocaman
seviyom sizi :)

Tebrikler şekerim :) süper menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…