Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla zararı varsa da yedim gitti artık yemeseydim gece rüyama girerdi o şimdi
bazen çok sevdiğim şeylerde nefsimi köreltmek için azcık yiyorum

bugünde pekdüzenli olamayacak ama diyetin kutsal günü pazartesinden sonra daha dikkat etmeye çalışacağım :)

evdeyim ama yanlızım doğru haklısın biraz fazla olmuş ama bugun oruçlu olduğumdan sahurada geçerli olur diyerek yedim

benim bildiğim bir ibadete iki niyet geçerli olmadığından bu ayda niyetin kaza olacak ama bu ayın sevabınıda nail olmayı isteyerek dua edilecek

çok geçmiş olsun Allah şifa versin menunde çok az tabi yiyemediğini yazmışsın inş kısa zamanda toparlanırsın

arkadaşlar bugun hava çok soğuk nerdeyim ben türkiye sınırlarının içinde en soğuk olan illerin birinde.evin isinması merkezi sistem olunca

ısıtıcıyla ısınıyorum ne zaman yakarlar bilmiyorum daha kar yağdı herhalde başka birşeyin yağmasını bekliyorlar neyse baya adamlara takıldım
bugun oruçluyum inş akşama eşime beni yemeğe götürmesini teklif ettim kabul edildi et çağı yemeğe gidecem bana tavsiyeniz olan varmı ekmek lavaş 2 tane yesem çok mu olur çorba falan yok sadece et var birde tatlı kadayıf hemde pekmezli ne yapacam çok zor durumdayım

dagyolu canım Allah kabul etsin
bende tutmak istiyordum bu 10 günlük orucu ama regl olunca kaldı
inşallah son 4-5 günü tutacağım

bayaaa bir kalorili menü
canım en azından tatlıyı reddedebilirsin
ben de dışarıya çıktığımız vakit kendimi hiç frenleyemiyorum ki sana ne desem

merhaba kızlar, dünkü menüm

sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 bardak yeşil çay

öğle 16.00
ekmek arası tavuk döner
1 bardak kola

akşam
4 tane lahana sarma
3 yk yoğurt

2 lt su
3,5 saat yürüyüş

3.5 saat mi
nasıl becerdin bunu canım
sabah ve öğle öğünlerin arasında çok uzun zaman var
öğleyi sa 16da yediysen akşamı kaçta yedin canım?
saatleri düzensiz olmuş
kola hiç mi hiç olmamalı
öğlen hiç diyete uygun bir menü değil

merhaba,

öğlen işyerinde yemek kötüydü, iş çıkışı arkadaşımla yedik, sonrada hep yürüdük, biz onla buluşunca akşamları 4 saat kadar yürürüz genelde, ama o işe başladı altıda çıkıyor sadece c.tesileri yapıyoruz artık. zor değil 16.00-20.00 saattte geç değil yürünür yani

esrası ekmek arası mis gibi tavuk döner afiyet bal şeker olsun sporunda süper ben herhal yerimden kalkamazdım

bayaaa bir kalorili menü
canım en azından tatlıyı reddedebilirsin
ben de dışarıya çıktığımız vakit kendimi hiç frenleyemiyorum ki sana ne desem
evet bende karar verdim tatlı yemeyecem inş

Canim protein diyeti sadece bayramda 4 gun uygulanacak o yuzden cok sorun olmaz zira bayram boyu nereye gitsek et dayayacaklar azimiza

Canım kaza varken nafile tutulmayacağı için sen kaza olarak niyet et inşa Zilhicce'nin de sevabını alırız.evet yeni pek bişey yok Roma da ama bende eski listelerde başlayacağım mecbur ilk Ocak listesını alacagım

Evet canım.15 Ağustos ta doğdu.küçücük.bu gün de evlilik yıldönümleri ben baktım,ayy ne zorrr
ayyy inanmıyorum yaaa hemencikte hamile kalmış maşallah senesine bebek çoktan doğmuş :)
kendisi minicik çıtı pıtıydı bi de bebişi olmuş :)
Allah hayırlı uzun ömür versin
eee okulu yokmuydu gumralın?

menüm
sabah 10.00
2dilim ekmek
2 tane az yağda kızarmış biber
1 çay kaşığı kadar acıka
şekersiz çay

ara 14.00
3-4 tane mandalina

akşam 17.30
2 kepçe mercimek çorba
bir kase yoğurt

3 bardak limonlu ıhlamur
1 ltr su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…