- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.441
valla zararı varsa da yedim gitti artıkhafta sonu tum topiklerin hali bu canim.haftasonu kadinlar icin dinlenme gunu degil ki /hep is,guc,misafirler..ooo
ben de cig koftenin fazla zarari olmayacagini dusunuyorum
estagfurillah.abartilacak bisey yok.
ogleni atlamasan ve yesil cay da olsa 10 numara
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html
ama ben gunle falan ugrasamam.her gun iciyorum:)
canim,protein diyeti evet kilo verdiriyor ama saglikli degil
INSAALLAH CANIM.1LIK BIZIM OLNUCAKKKKK
AKSAM 2 DILIM EKMEK COK OLMUS CANIMM
aksam niye yok/
gecmis olsun cnm,ama bitter n ki oleeee
cok gecmis olsubn canim.corekotu yagi ic bir kasik gecirir.bide adacayila,sirkeyle qarqara yap
bugünde pekdüzenli olamayacak ama diyetin kutsal günü pazartesinden sonra daha dikkat etmeye çalışacağım :)canım benim tevafuk gerçekten bende sizleri görünce inan çok şaşırdım ve sevindim
evet canım evlendim çok şükür o telaşı da atlattık Allah razı olsun :)
yeniden sizlerle birlikte olmak çok güzel
öğlen yemeğin çok az
öğünlerin bana biraz düzensz ve yetersiz geldi canım
sende bugün yoklarla dolusun kuzum
sabah ki tost şu uzun sandvinç ekmeklerindense bence fazla canım
onun yerine çiğ sebze tüketebilirdin hem kalorisi az hem doyurucu
öğünler şaşmış epey canım :)
evet haftasonları kocaların evde olması da tüm düzeni bozuyor
evdeyim ama yanlızım doğru haklısın biraz fazla olmuş ama bugun oruçlu olduğumdan sahurada geçerli olur diyerek yedimhafta sonlarının en kötü yanı evdeysen eğer öğünler karışıyor yani en azından benim için öyle evet akşam biraz fazla olmuş ya o pilav yada karnıyarık fazla bence bu durumda karnıyarık zira yağ ve patlıcan folik asit deposu olan bulgurdan daha faydalı değildir ki pilav yenecekse kesinlikle bulgur pilavı olmalıbu arada sende sporunu yapmışssın tebrik ederim.
benim bildiğim bir ibadete iki niyet geçerli olmadığından bu ayda niyetin kaza olacak ama bu ayın sevabınıda nail olmayı isteyerek dua edilecekzilhicce canım valla bende 6 gün borcum olduğu için onları tutacaktım ama zilhicce ayında olduğumuz için tuttugum oruçlar zilhicce mi sayılacak ay kafam karıştı :26: neyse bende hazır hamiş kalmamışken şu 6 günlük borcumu ödemeliyim. mevsimlerden romayı bu sezon takip edecektim ama hatun yogunluktan listeleri hemen veremiyor bende şu kurban felan geçsin eski listelerinin hepsini toplamıştım onlara başlarım belki şimdilik kurbandaki proteine odaklanmış durumdayım ay sabah sabah amma gevezelik ettim canım
çok geçmiş olsun Allah şifa versin menunde çok az tabi yiyemediğini yazmışsın inş kısa zamanda toparlanırsınkızlar ben grip oldum çok fenayım dün eşim evdeydi bir de yemeğe misafirimiz vardı hiç uğrayamadım
dünden bu yana boğaz ağrısından çok bir şey yiyemiyorum zaten
ama ben yine de dünkü menümü yazayım
sabah 10.00
1 dlm k.ekmeği
az domates ve salatalık
yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
akşam 17.00
1 yemek kasığı pilav
çok küçük bir parça fırınlanmış tavuk
c vitamini almak adını 4-5 tane mandalina yedim
su çok fazka içemedim
2 bardak ıhlamur çayı
spor yok
bayaaa bir kalorili menüarkadaşlar bugun hava çok soğuk nerdeyim ben türkiye sınırlarının içinde en soğuk olan illerin birinde.evin isinması merkezi sistem olunca
ısıtıcıyla ısınıyorum ne zaman yakarlar bilmiyorum daha kar yağdı herhalde başka birşeyin yağmasını bekliyorlar neyse baya adamlara takıldım
bugun oruçluyum inş akşama eşime beni yemeğe götürmesini teklif ettim kabul edildi et çağı yemeğe gidecem bana tavsiyeniz olan varmı ekmek lavaş 2 tane yesem çok mu olur çorba falan yok sadece et var birde tatlı kadayıf hemde pekmezli ne yapacam çok zor durumdayım
3.5 saat mimerhaba kızlar, dünkü menüm
sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 bardak yeşil çay
öğle 16.00
ekmek arası tavuk döner
1 bardak kola
akşam
4 tane lahana sarma
3 yk yoğurt
2 lt su
3,5 saat yürüyüş
3.5 saat mi
nasıl becerdin bunu canım
sabah ve öğle öğünlerin arasında çok uzun zaman var
öğleyi sa 16da yediysen akşamı kaçta yedin canım?
saatleri düzensiz olmuş
kola hiç mi hiç olmamalı
öğlen hiç diyete uygun bir menü değil
esrası ekmek arası mis gibi tavuk döner afiyet bal şeker olsun sporunda süper ben herhal yerimden kalkamazdımmerhaba kızlar, dünkü menüm
sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 bardak yeşil çay
öğle 16.00
ekmek arası tavuk döner
1 bardak kola
akşam
4 tane lahana sarma
3 yk yoğurt
2 lt su
3,5 saat yürüyüş
evet bende karar verdim tatlı yemeyecem inşbayaaa bir kalorili menü
canım en azından tatlıyı reddedebilirsin
ben de dışarıya çıktığımız vakit kendimi hiç frenleyemiyorum ki sana ne desem
Arkadaslar benide sizinle devam edebilirmiyim:) 160 boy 65 kiloyum 29 yasindayim ramazandan once 73 den 61 dustu kilom ama 4 kilo ramazanda aldim
hafta sonu tum topiklerin hali bu canim.haftasonu kadinlar icin dinlenme gunu degil ki /hep is,guc,misafirler..ooo
ben de cig koftenin fazla zarari olmayacagini dusunuyorum
estagfurillah.abartilacak bisey yok.
ogleni atlamasan ve yesil cay da olsa 10 numara
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html
ama ben gunle falan ugrasamam.her gun iciyorum:)
canim,protein diyeti evet kilo verdiriyor ama saglikli degil
INSAALLAH CANIM.1LIK BIZIM OLNUCAKKKKK
AKSAM 2 DILIM EKMEK COK OLMUS CANIMM
aksam niye yok/
gecmis olsun cnm,ama bitter n ki oleeee
cok gecmis olsubn canim.corekotu yagi ic bir kasik gecirir.bide adacayila,sirkeyle qarqara yap
zilhicce canım valla bende 6 gün borcum olduğu için onları tutacaktım ama zilhicce ayında olduğumuz için tuttugum oruçlar zilhicce mi sayılacak ay kafam karıştı :26: neyse bende hazır hamiş kalmamışken şu 6 günlük borcumu ödemeliyim. mevsimlerden romayı bu sezon takip edecektim ama hatun yogunluktan listeleri hemen veremiyor bende şu kurban felan geçsin eski listelerinin hepsini toplamıştım onlara başlarım belki şimdilik kurbandaki proteine odaklanmış durumdayım ay sabah sabah amma gevezelik ettim canım
Bebeğe bakmak ne zormuşşş.sadece iki saatcik ya.öldüyorumm
kimin bebeği canım yoksa gumralın mı :)
ayyy inanmıyorum yaaa hemencikte hamile kalmış maşallah senesine bebek çoktan doğmuş :)Evet canım.15 Ağustos ta doğdu.küçücük.bu gün de evlilik yıldönümleri ben baktım,ayy ne zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?