Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle... zaten bize doktorumuzda öyle dedi. bayramda et yiyin ama baklavanın şerbetine parmak bile bandırmayın dedi

diyetisyene mi gidiyorsun canım? ayrıca arkadaşlarınla felan mı gidiyorsun bize diyorsun diye sordum

annemle beraber :) ben yeni başladım annemde ilk ayını yeni bitirdi ve 4 kilo verdi bile :) ama ben onun kadar azimli olamıyorum malesef

olursun canım hem daha da avantajın var hem metan daha hızlı hemde yemekleri yapan kişi diyette olduğu için sağlıklı şeyler yapıyodur. her şekilde daha da başarılı olacağına inanıyorum bende gitmiştim diyetisyene şubatta başladım martta 0 kg vermiştim çok kızmıştı sonra martta kendim başladım haziranda 10 kilo vermiştim karşısına gittiğimde sen kendi bildiğini yap dedi yazında sabit kaldım taki bayrama kadar bayramda malum bizim ramazan bayramları şeker tadında bana 2 kg geri getirdi şimdi kaldı son 5-6 kg ve kısmet hamiş olana kadar devam daha fazlasıda gidebilir

evet anneminde diyette olması müthiş faydalı. zaten normalde de 1 senedir falan hamur işini kesmiştik yemeklerde zeytinyağı kullanıyorduk falan filan ama yinede akşam oturup kuruyemiş yiyorduk misal şimdi elimi uzatsam bile kızıyor ölcen mi iki lokma eksik yesen diyor

ohh ohh evde bi neferimiz olması çok güzel annene slm söyle sonuna kadar katılıyorum asıl yemekten ölcektik bırakmasaydık aklıma dank ettiğinde 68 kg tartıda görünce ööööööööööööööö olmuştum artık daha sağlıklı daha fit ve daha enerjiğiz bunu düşün bacakların sencede fazla kilo taşımayacak kadar güzel ve genç değil mi ?

evettttt yaşasın fit vücutlar ibrahim büyükakın dediği gibi lüten kimse fazla kilolarıyla barışık olmasın versin onları fit fit dolaşsın :)

o ses bendende çıkıyo :))))
40 -42 değişiyo kesime göre :)

Kızlar haftasonu fazla çene çalamadım :)
Menümü yazıyım hemen :)

Sabah 10:00
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 domates
1 çay kaşığı pekmez

ara yok

öğle 15:00
5-6 tane balık
marul salatası

ara yok
akşam yok

bitki çayı 1 bardak form çay 7 otlu karışık
spor: 2 saat çarşıyı turladım :) + ev temizliği bitirdim :)
su : 2 lt

Haftasonları geç kalkıyoruz onun için menüler düzensiz oluyo :)
Birde bütün işler haftasonunda halletmeye çalışıyoruz :)
Yarın annemlerde olucam lokma döktürcekler kapının önünde dua okuncak falan orada koşturmaca misafirler filan ama yemicem söz veriyom :)

o hareketlilikten millete ben çok yidim siz görmemişiniz dicem :) asla diyetteyim demicem yoksa herkesin çenesi kapanmıyor yorumlar akıl vermeler aman aman çekemem :)

öpüyorum hepinizi vakit bulursam yarın girerim kızlar , hepinize iyi geceler :)

Cigkofte disinda abartmamissin aslinda
Misiri yagsiz tuzsuz tercih edersen cok guzel olur

5 ekim cumartesi

Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir

Ogle
1 dilim krem peynirli ekmek

Ara 3 parca bitter cikolata

Aksam
1 tabak icine
(1 muz
2 üzüm
1 dilim seftali
3-4 kaşık müsli
Yagsız süt )

Spor yok kizlar bu ara hastayim
1 bucuk litre su

Menün pek güzel mandalinaya başlamışsın ben daha göremedum bile malum hastalıktan kurtulamadım.
Hastane tostu yemissin hastanede napiyosun sorun mu var

Maşallah ya takım toparlanmış gorunuyor elhamdulillah 1.likte almışız.ben mevsımlerden Roma'nın dıyetını yapmaya karar verdim beni bu halde ancak o paktlar galiba .zilhicce giriyor yarın 10 günlük oruca başlayacağım yarından sonra Roma'ya uydurmaya çalışarak.bayramdan sonra da tam diyet listesine uyarım inş

Menün pek güzel mandalinaya başlamışsın ben daha göremedum bile malum hastalıktan kurtulamadım.
Hastane tostu yemissin hastanede napiyosun sorun mu var

görürsün canım valla bir ay oldu biz mandalinayla buluşalı neredeyse baya bi tatlılar bide :) hastane tostu diye yani şu hastanede yapılanlardan canım evde yapmadığımın belirtisi olsun diye dün ki kaçamağımı bununla yaptım bende :)

zilhicce canım valla bende 6 gün borcum olduğu için onları tutacaktım ama zilhicce ayında olduğumuz için tuttugum oruçlar zilhicce mi sayılacak ay kafam karıştı :26: neyse bende hazır hamiş kalmamışken şu 6 günlük borcumu ödemeliyim. mevsimlerden romayı bu sezon takip edecektim ama hatun yogunluktan listeleri hemen veremiyor bende şu kurban felan geçsin eski listelerinin hepsini toplamıştım onlara başlarım belki şimdilik kurbandaki proteine odaklanmış durumdayım ay sabah sabah amma gevezelik ettim canım

maymuncum sende ara öğünleri görmek ne güzel bitterlerde arada olmuş şimdilik ses çıkarmıyorum anladın sen

canım benim tevafuk gerçekten bende sizleri görünce inan çok şaşırdım ve sevindim
evet canım evlendim çok şükür o telaşı da atlattık Allah razı olsun :)
yeniden sizlerle birlikte olmak çok güzel
öğlen yemeğin çok az
öğünlerin bana biraz düzensz ve yetersiz geldi canım
Canlarımm,bugun menü paylaşmıycam,spor yok,kür yok,su az,çay yok.çavdar yok,annemlerdeydim
sende bugün yoklarla dolusun kuzum
sabah ki tost şu uzun sandvinç ekmeklerindense bence fazla canım
onun yerine çiğ sebze tüketebilirdin hem kalorisi az hem doyurucu
öğünler şaşmış epey canım :)
evet haftasonları kocaların evde olması da tüm düzeni bozuyor

kızlar ben grip oldum çok fenayım dün eşim evdeydi bir de yemeğe misafirimiz vardı hiç uğrayamadım
dünden bu yana boğaz ağrısından çok bir şey yiyemiyorum zaten
ama ben yine de dünkü menümü yazayım

sabah 10.00
1 dlm k.ekmeği
az domates ve salatalık
yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay

akşam 17.00
1 yemek kasığı pilav
çok küçük bir parça fırınlanmış tavuk

c vitamini almak adını 4-5 tane mandalina yedim
su çok fazka içemedim
2 bardak ıhlamur çayı
spor yok

Son düzenleme:
Bugün bizim takımın havası yok neden böyle, hani hergün hep beraber olacaktık ???
hafta sonu tum topiklerin hali bu canim.haftasonu kadinlar icin dinlenme gunu degil ki /hep is,guc,misafirler..ooo
ben de cig koftenin fazla zarari olmayacagini dusunuyorum

sendende ya siz bana çok yardımcı oldunuz nasıl unuturum iyisin çok şükür hastalığınızda dolayı ayrılmıştın sanırsam şimdi iyisin çok şükür ne var ne yok çalışıyormusun
estagfurillah.abartilacak bisey yok.
sabah10 30 gibi

yarım kete
lor peynir
1 yumurta

Ara 1 çay bardaği meyve suyu

Akşam

1 kase çorba
3 kaşik tavuk yemeği
3 kaşik bulgur pilavı
Yarım karnıyarık ve salata

1.5 litre su 30dk e.bisiklet
ogleni atlamasan ve yesil cay da olsa 10 numara

senin şu lahana kürünü çok merak ediyorum ben nedir bu yahu bi anlatıver :)
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html
ama ben gunle falan ugrasamam.her gun iciyorum:)
canim,protein diyeti evet kilo verdiriyor ama saglikli degil
hımm iyi bakalım böyle devam edelim kızlar başarı zordur dimi yani bu birincilik taşınacak ve yine bizim olcak
INSAALLAH CANIM.1LIK BIZIM OLNUCAKKKKK
AKSAM 2 DILIM EKMEK COK OLMUS CANIMM

aksam niye yok/
gecmis olsun cnm,ama bitter n ki oleeee
cok gecmis olsubn canim.corekotu yagi ic bir kasik gecirir.bide adacayila,sirkeyle qarqara yap

Arkadaslar benide sizinle devam edebilirmiyim:) 160 boy 65 kiloyum 29 yasindayim ramazandan once 73 den 61 dustu kilom ama 4 kilo ramazanda aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…