Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu haftaki takim listesi
Ipekyol
Erigim
Toplight
Zargarpur
Elsia
Maymun
Ebyar
Esrasi
Dagyolu

Kizlar zirt pirt tartilmak yok cuma ve pazartesi neden mi pazartesi hafta sonu neler kacirdiginizi gorun diye aklinizi basiniza toplsyin diye

Evet canım ya elimden geldiği kadar sıkıyorum :)
Bu hafta içinde adet olmam gerekiyor ondanda şişkinliğim var sanki bana öyle geliyor yada :)
Reglim geçsin daha iyi kilom gider zaten :)
Regl geçince havaya zıplarsın 2, 2.5 kilo fakeder çünkü

ben bu dengeyi bi kursam işim tamamdır hep karbohidrat tüketiyorum..
Kizlar zirt pirt tartilmak yok cuma ve pazartesi neden mi pazartesi hafta sonu neler kacirdiginizi gorun diye aklinizi basiniza toplsyin diye

ben bugün tartılmadım cumayı bekliycez diye tühh beee

Regl geçince havaya zıplarsın 2, 2.5 kilo fakeder çünkü

ben bu dengeyi bi kursam işim tamamdır hep karbohidrat tüketiyorum..

ben bugün tartılmadım cumayı bekliycez diye tühh beee

Canim o dengeyi ayca kaya sayesinde kurmaya basladim

menun guzel bence.lokmaya da mecbur olmussun.yalniz niye salata tuketmiyorsun
afferinnn.harikasinnn.:)))cok yorulmus olmalisin her kesi memnun edicem derken:)
Kızlar nasıl geçti hafta sonunuz :)
seninki gibi olmasada kosturmacali

woooooooooowwwwwwwww.
yani baskasi yorum yapmiycakmi?sadece belli kisilermi

Zargarpur nirdwsinn bacimmmm
burdayim bacim?biseymi vardi
iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm hoşcakalın
yolun acik olsun birsen.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMIN

günaydınlarrr
koşturmacalı yoğun birhaftasonundan sonra ptesi sabah da okulda toplantı vardı işe ancak gelebildim
birsen cim hayırdır canım sen daha iyisini bilirsin ama keşke ayrılmasan
kızlar acele ile çok fazla detaylı okuyamadım bende haftasonu biraz abarttım ve maalesef spor hiç yapamadım haa dinlendin miy ok ev temizle 2 sıpa ile koştur dur canım çıktı sadece o kadar
bu sabah itibari ile gene protein yüklemesine devam haftasonuna ne kadar ne giderse artık sabahleyinde wc ye çıkmadım diye tartılmadım benim öyle garip bi huyum var eğer wc ye çıkmadıysam tartılmıyorum benden bu kadar

Birsen bana sabah msj atmis malum gunluk kosuaturmacasi ve birde sigarayi birakma cabasi diyete adapte olamamis ayrilmak istedi canim . Herkes yogun bir hafta sonu gecirmis bide senin iki tane canavarin var onlarin pesinde kosmak ywter valla. Ya benim ucuncu gun wc ye cikamadigim sabahta tarti itiraf etti 60, 3 acil cozum lazim ilik su bal denedim yok kayisi sutte ise yaramazsa zargarpurun fitilin adi neydi onu mu alsam ki catliycam valla

canım form çayı içiyormusun ben hergün mutlaka 2 tane form çayı içiyorum değilse hiç çıkamam

Artık mevsimi değil ama taze incirin de Müsli etkisi var.bizzat denenmiş.daha doğrusu tuvaletde kaldım reçel yaparken ,çok yemiştim,baktım ki internete öyleymiş.bide sen suda beklet kayısını sabah iç.kalıcı olmasa da rahatlatır İNŞAALLAH

Canım ya,çok geçmiş olsun.eczaneye sor gliseriin fitili diye verir.
Yorumlamanı kim yapıcak?bide hepimiz listeye alındıkmı

Evet canim alindiniz tugba ve sen zaten aktifsiniz dediger arkafaslardanda bekliyoruz daha aktif olmalarini bi aksilik olmszsa listemiz bu sekilde . Fitil denecegim bakalim ise yarar evet incurdede oluyor esim felan ayni ama benim bagirsaklar inat incir bile etki etmenisti yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…