- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.861
canım ya haklısın raporlar iyice serildi hadi bir silkenlenelim kendimize gelelim ben dünkü raporumu vereyim bare kaydirigubbakcemile3
sabah peynirli hazır yufkadan gözleme yarım
1 haslanmış yumurta
1 fincan şekersiz açık çay
öğle bulgur sıkma üzerine yoğurt
ara 1 aktıvya
akşam 4 yemek kaşığı bezelye
salata
1 dilim ekmek
gece 1 bardak portakal suyu
amin cnm inşallahhhhhh:Saruboceq:canım ya gerçekten çok zor işin allah yardımcın olsun allahım bu çıkmazdan seni biran önce kurtarsın kızınıda sağlık sıhhat versin canım bunu yapanlarında cezasını en kısa zamanda yüce allahım versin :Saruboceq::Saruboceq:
tşk ederim zenancım...tabum kizina cok gecmis olsun
:roflol::roflol:bende bende şekerim bende çareyi kayısı ve bol su içmede buluyorum suyu bile azcık azaltım sonra başlıyorum gezmeye canım ya bende birde karın hareketleri yapmak yada yürüyüş felan işe yarıyorr bağırsaklarım çalışıyor ozaman, tekliye tekliye gidiyo bakalım.
5 takımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ne zamandır uğrayamamıştım hepinize güzel diyetlerle güzel güzel kiol vermeler diliyorum öptüm hepinizi kocaaaaaaaaammmmmmmaaaaaaannn
hoşgeldnz güzeller sizede en güzel hafta olsun bu haftaaa.s.günaydınlar 5. takımın fıstıkları . iyi bir hafta olur inşallah hepimize....
günaydın güzel takımımın güzel hatunları...
o kadar yorgunum ki anlatamam.4 gün üstüste çalıştım artık ölüyorum..
bir de ben bilerek(kilo vermek için) taksi kullanmıyorum.yürüyorum otobüse minibüse biniyorum.hem giderken hem dönüşte bayağı bir yürüyoum,bu yaz kilo vermezsem daha da vermem heralde.
bu arada ev işi çok can sıkıcı bir hal aldı.söz verdiği halde evi vermiyorum diyen bir ev sahibiyle karşılaştım.tam 3 gün oyaladı bizi,tamam dedi...en son vazgeçtim dedi...fellik fellik ev arıyoruz
ahh canım ne insanlar var ite bencil sadece kendini düşünen oysaki başta dese aklımda bişi var diye ev sahibi hiç değilse sende aternatif düşünürdün allah kolaylık versin canım:1hug::teselli:
canım iyi görünüyor. yalnız birşey dikkatimi çekti.sanırım sen de benim gibi karbonhidrattan kilo alıyorsun. bulgur sıkma,gözleme filan... ama miktarları az,olsun..ben de serdim bu rapor işini,dün ne yedim,yazayım..
sabah: 2 adet lıght karper,2 dilm kepek ekmeği,domates salatalık,1 haşlanmış yumurta
ara: yok (geç kahvaltı ettim)
öğlen: taze fasulye,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük haşlanmış mısır
akşam:1 paket çikolata kaplamalı eti form(iş dönüşü,arabada yedim)
gece:karpuz
günaydın güzel takımımın güzel hatunları...
o kadar yorgunum ki anlatamam.4 gün üstüste çalıştım artık ölüyorum..
bir de ben bilerek(kilo vermek için) taksi kullanmıyorum.yürüyorum otobüse minibüse biniyorum.hem giderken hem dönüşte bayağı bir yürüyoum,bu yaz kilo vermezsem daha da vermem heralde.
bu arada ev işi çok can sıkıcı bir hal aldı.söz verdiği halde evi vermiyorum diyen bir ev sahibiyle karşılaştım.tam 3 gün oyaladı bizi,tamam dedi...en son vazgeçtim dedi...fellik fellik ev arıyoruz
canım benim ya seninde bu aralar kara bulutlar üzerinde ama en kısa zamanda feraha ereceksin ben inanıyorum inşallah ev işin hemencicik çözülür tatlım allah yardımcın olsun ev sahbibinide allah bildiği gibi yapsın canım
canım iyi görünüyor. yalnız birşey dikkatimi çekti.sanırım sen de benim gibi karbonhidrattan kilo alıyorsun. bulgur sıkma,gözleme filan... ama miktarları az,olsun..ben de serdim bu rapor işini,dün ne yedim,yazayım..
sabah: 2 adet lıght karper,2 dilm kepek ekmeği,domates salatalık,1 haşlanmış yumurta
ara: yok (geç kahvaltı ettim)
öğlen: taze fasulye,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara:1 küçük haşlanmış mısır
akşam:1 paket çikolata kaplamalı eti form(iş dönüşü,arabada yedim)
gece:karpuz
Oyy kıyamam canım sana ben.. banada benzer bir olay olmuştu çok sinir bozucu bilirim.. en kısa zamanda sonuç alırsınız inşallah..evet mehalim, çok bencil insanlar var..
ben de kara kara bakınıyorum valla... hatta birazdan çıkıp bakınacağım,hava da çok sıcak.bilmiyorum nasıl olacak...
bijocum ya makarnayı sadece haşlayarak tüketsen şöyle kocaman bir tabak salatanın içine ekleyerek bence hiçte farkettirmez yasakkelime anam ne çok kızartma yiyonuz siz kaydirigubbakcemile3 ben geçen yıl yapmıştım bide geçende yaptım işte bu kadar...önceki tecrübelerimden biliyorum hemen tartıda belli oluyor bunları yiyince :çok üzgünüm: hedefe ulaşana kadar da hayal edeyim bari hedefe gelince yicem diye :hooray:
valla zenanım nasıl bir duygu bilemiyciğim canım kaydirigubbakcemile3 ben hala karnemi istemedim çünkü ama ciddi motivemi kaybettim bunda normal hayattaki sorunlarımın rolü var ama burayada yansıttım işte ilk kez oldu ... yiyorumda kısamıyorum kaç gündür ... bu yememinde tek sebebi eşim:roflol: herkese bir .ok attım benim hiç suçum yok:roflol:kallisiminde net sorunu olmus ama artik burda kallisim mezun oldunuz demi nasil bir
cedric ten haber varmi ne uzun surdu bu tasinma yaaa
Selam güzeller okuldan geldim şöyle bir ortalık toplatım buraya uçtum :)) artık dinlenmeyi ayaklarımı uzatıp yatmayı unuttum haa size koşacam diyee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?