Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selaaam herkeze oyle cok isim gucum varki ugramadan edemedim herkezi opuyorum kolay gelsin diyorum burda da da havalar oyle sicak oyle guzelki bir haftadadir turkiyenin sicagi gibi
size kavusmama az kaldi misafirlerim gitmeye karar verdiler turkiyedeki arabalarinin sigortasiyla ilgili sorun cikmis gitmek zorunda kaldilar
tabum kizina cok gecmis olsun diger butun arkadaslarimada cok opuyorum sizlere bisiy yazamadim ama artik evimdeyim azda olsa takip edebilecem daha cook sohbetler ederiz insallah iyi gunler guzel hafta basi diliyorum herkeze

herkese günaydınlar a.s.
sabah yürüyüşümü yaptım, eve geldim kahvaltı ettim bir bakayım dedim ne var ne yok :1rolleyes:
zenancım hoşgeldin canım hadi biz de toparlanalım artık kaydirigubbakcemile2
sportiecim zeytinyağını denemedim hım bir deniyim nasıl kullanıyosun sen kahvaltı ettim ben şimdi içsem bir işe yaramaz mı dersin?

5 takımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ne zamandır uğrayamamıştım hepinize güzel diyetlerle güzel güzel kiol vermeler diliyorum öptüm hepinizi kocaaaaaaaaammmmmmmaaaaaaannn

günaydınlar 5. takımın fıstıkları . iyi bir hafta olur inşallah hepimize....

günaydın güzel takımımın güzel hatunları...
o kadar yorgunum ki anlatamam.4 gün üstüste çalıştım artık ölüyorum..
bir de ben bilerek(kilo vermek için) taksi kullanmıyorum.yürüyorum otobüse minibüse biniyorum.hem giderken hem dönüşte bayağı bir yürüyoum,bu yaz kilo vermezsem daha da vermem heralde.
bu arada ev işi çok can sıkıcı bir hal aldı.söz verdiği halde evi vermiyorum diyen bir ev sahibiyle karşılaştım.tam 3 gün oyaladı bizi,tamam dedi...en son vazgeçtim dedi...fellik fellik ev arıyoruz

canım iyi görünüyor. yalnız birşey dikkatimi çekti.sanırım sen de benim gibi karbonhidrattan kilo alıyorsun. bulgur sıkma,gözleme filan... ama miktarları az,olsun..ben de serdim bu rapor işini,dün ne yedim,yazayım..

sabah: 2 adet lıght karper,2 dilm kepek ekmeği,domates salatalık,1 haşlanmış yumurta

ara: yok (geç kahvaltı ettim)

öğlen: taze fasulye,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

ara:1 küçük haşlanmış mısır

akşam:1 paket çikolata kaplamalı eti form(iş dönüşü,arabada yedim)

gece:karpuz

amin cnm inşallahhhhhh:Saruboceq:
tabum kizina cok gecmis olsun
tşk ederim zenancım...

herkesin şanslı mutlu huzurlu bir hafta geçirmesini diliyorum...ve selamlarımı iletiyorum...bnm bugün malum temizlik günüm 8,30dan beri anca bitti...ve hemen buraya geldim...birazdan çıkıcam teyzemler gelicek anneme yardıma gidicem...öpüyorum herkesi...hoşçakalın..

raporu akşama veririm tabi yorum yapan olursa sewinirim:çok üzgünüm:...

choclate cım nasılsın canım,

sende yoğun bir haftasonu geçirmişin, inşallah şu ev olayının hemen çözülür canım.
senden güzel haberler duymak istiyorum

, tekliye tekliye gidiyo bakalım.
:roflol::roflol:bende bende şekerim bende çareyi kayısı ve bol su içmede buluyorum suyu bile azcık azaltım sonra başlıyorum gezmeye canım ya bende birde karın hareketleri yapmak yada yürüyüş felan işe yarıyorr bağırsaklarım çalışıyor ozaman
5 takımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ne zamandır uğrayamamıştım hepinize güzel diyetlerle güzel güzel kiol vermeler diliyorum öptüm hepinizi kocaaaaaaaaammmmmmmaaaaaaannn

günaydınlar 5. takımın fıstıkları . iyi bir hafta olur inşallah hepimize....
hoşgeldnz güzeller sizede en güzel hafta olsun bu haftaaa.s.

evet mehalim, çok bencil insanlar var..
ben de kara kara bakınıyorum valla... hatta birazdan çıkıp bakınacağım,hava da çok sıcak.bilmiyorum nasıl olacak...
sportiem canım nasılsın?

of çikolatacım yaa vallaha kuran okut evinde bişeyler yap canım bu kadar mı ters gider herşey :çok üzgünüm: umarım halledersiniz en kısa zamanda :teselli:

akşama misafirim var karışık kızartma yapıcam. doğradım suda bekliyolar. kendi yemeğimi de koydum pişiyor. az yağlı az salçalı ıspanak -tatlicadiarzu- yalnız aklıma şey geldi ıspanağa prinç atarken, ben pilavla yoğurdu karıştırıp yemeyi çok özledim yaa senağlama 1 nisandan beri diyetteyim ağzıma pilav makarna sokmadım desem yeridir. önceki tecrübelerimden biliyorum hemen tartıda belli oluyor bunları yiyince :çok üzgünüm: hedefe ulaşana kadar da hayal edeyim bari hedefe gelince yicem diye :hooray:

evet canım haklısın ben karbonhidratlı şeylere hayır diyemiyorum malesef çok seviyorum o yüzden kilo aldığım bir kesin ama işte miktarlarını abatmamaya dikkat ediyorum
senin de gayet iyi ama akşam yemeğin çok hafif olmuş sebze yada et türü birşey yok karpuzda çıktı artık iyi oldu yaz diyetlerinin en güzel yiyeceği bence

selam cukulatam ev konusunda allah yardimcin olsun insallah gonlune gore guzel bir evbulur tasinirsin
sportim sen nasilsin uzun zamandir takip edemedim sizleri sagligin nasil canim
tabum canim sanada allah yardim etsin de kuzucuk bir an once iyilessin insallah
kallisiminde net sorunu olmus ama artik burda kallisim mezun oldunuz demi nasil bir duygu neler yapiyosunuz bakem burayi yalniz birakmiyorsunuz bu cok guzel
mehalim le reyhan ablamda oyle izindeyiz yada mezun olduk diye girmmezlik yok buna cok sevindim
mersacim sen nasilsin gecmise oyle detayli okumadigim icin neler yapiyosunuz nasilsiniz tam net bisiyler yok aklimda insallah iyidir diyetin sagligin
SBGcigim sen neler yapiyosun yine yogunmusun bugunlerde kilolarin durumu nasil duzene sokabildinmi uykunu yemeni nasil gidiyo bakalim ayyy ne merakliyim ne cok soru var cumlenin icinde
cedric ten haber varmi ne uzun surdu bu tasinma yaaa
reyhan ablam takimin gulu izinde nasil geciyo adimlar 10 bin varmi yine yagmur cok yagdi demissin bir mesajinda buralar cok sicak gonderemmi biraz terasta cay keyfi yaparsin
gelelim bijooma misafiri varmis hazirlikta ayy nasil hazirlanmistir bu kiz simdi misafir diye butun maharetini gosterir ama ne yalan diyeyim oyle guzel devam ediyosunki diyetine ben bozdum gittigim yerde ne yapim evde oluyo misafirlikte olmuyo duzen ama bugun yine basladim guzel ce bakalim insallah guzel gider
bide yeni bir arkadasmi geldi takima mesajlar arasinda biri hosgeldin bizim takima diye mesaj yazmisti yoksa benmi yanlis anladim
canzi senden ne haber senin nasil duzenin kilo vermen iyi gidiyomu neler yapiyosun bakalim
havalar iyice isindi daha iyi kilo verilir bu gunlerde demi bol su icerek zaten sicak diye bisiy cani istemez insanin ama iste bir yeme duzeni oturtulsa iyi olcak
unuttugum kimse varmi acaba yaa yok galiba varsa beni unuttun diye bagirsin ben duyar gelirim hemen ona bir opucuk kondururum olur
neyse benim isler bitiyo bugunlerde yemek camasir ev toplama kalabalik olunca boyle efe uyanmadan camasirlari asayim koca iste buyukler dinleniyo cocuklar okulda bende buraya kactimdi gece gelirim yine herkezi optum kizlar sakin hedefinize iyice yaklasmadan salmayin kendinizi optum herkezi gorusuruz

evet mehalim, çok bencil insanlar var..
ben de kara kara bakınıyorum valla... hatta birazdan çıkıp bakınacağım,hava da çok sıcak.bilmiyorum nasıl olacak...
Oyy kıyamam canım sana ben.. banada benzer bir olay olmuştu çok sinir bozucu bilirim.. en kısa zamanda sonuç alırsınız inşallah..

önceki tecrübelerimden biliyorum hemen tartıda belli oluyor bunları yiyince :çok üzgünüm: hedefe ulaşana kadar da hayal edeyim bari hedefe gelince yicem diye :hooray:
bijocum ya makarnayı sadece haşlayarak tüketsen şöyle kocaman bir tabak salatanın içine ekleyerek bence hiçte farkettirmez yasakkelime anam ne çok kızartma yiyonuz siz kaydirigubbakcemile3 ben geçen yıl yapmıştım bide geçende yaptım işte bu kadar...

kallisiminde net sorunu olmus ama artik burda kallisim mezun oldunuz demi nasil bir
cedric ten haber varmi ne uzun surdu bu tasinma yaaa
valla zenanım nasıl bir duygu bilemiyciğim canım kaydirigubbakcemile3 ben hala karnemi istemedim çünkü ama ciddi motivemi kaybettim bunda normal hayattaki sorunlarımın rolü var ama burayada yansıttım işte ilk kez oldu ... yiyorumda kısamıyorum kaç gündür ... bu yememinde tek sebebi eşim:roflol: herkese bir .ok attım benim hiç suçum yok:roflol:

canım cedricimiz taşındı ama telefon hattında sorun olduğu için gelemiyor telefonu interneti filan bağlanmış çünkü birde arızayı giderseler... sei çok yorgun geliyordu bence kilo vermiş olarak gelir hatta şöyle 96 filan ay ne hoş olurkaydirigubbakcemile5

Selam güzeller okuldan geldim şöyle bir ortalık toplatım buraya uçtum :)) artık dinlenmeyi ayaklarımı uzatıp yatmayı unuttum haa size koşacam diyee .

Ahh kallisim evde soda bitmiş her akşam yarın alacam diyorum ama unutuyorum bu senaryo nerdeyse bir haftadır defvvam ediyorr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…