- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.901
1000 . SAYFADA BANA YER AYIRMADIĞINIZ İÇİN TEESÜFF EDERİM :1closedeyes: şimdi sizin mesajlarını silimde kendime yr açım barii kaydirigubbakcemile3
Kızlarya size güzel güzel başlıklar getirsem ören bayandan istermisniz.
İsteyenler el kaldırsın bakım .İstemeyenlerde istiyoruz diye el kaldırsın alkisalkisalkis
1000 . SAYFADA BANA YER AYIRMADIĞINIZ İÇİN TEESÜFF EDERİM :1closedeyes: şimdi sizin mesajlarını silimde kendime yr açım barii kaydirigubbakcemile3
İsteyenler el kaldırsın bakım .İstemeyenlerde istiyoruz diye el kaldırsın alkisalkisalkis
merhaba kızlar nasılsınız
mehalim canım hani sana yazmıştımya 2 takım beni çağırdı diye gittim oraya sonra kaptanı ayy pardon dolmuş bizim kadromuz dedi çok üzüldüm
sonra 2 takıma daha başvurdum 8 takım kabul etti 1 hafta deniyeceklermiş canım orda yazıyorum ama rada gelir burdada yazarım sen burada dikiş makinası almışsın hayırlı olsun bende istiyorum elbise
ben isterim ben isterim...alkisalkisalkis alkisalkisalkis
isteriz canım sen getir gerçi ben bu ara bahçe işleriyle uğraşmaktan buraya bile uğrayamadım dün yaylaya domates maydanoz tere roka ektim. bu günde 6 tane zeytin ektim 2 sene sonra hep beraber yeriz kızlar diyet zeytin ektim ha yağsızından:teytey:
hazır kimse yokken1000. sayfada 10000 mesajı ben yaziim bari :))
Reyhan ablacım çok alemsin senin mesaj yetişememiş 1001 e kalmışkaydirigubbakcemile3evet 1000. ci sayfa..:1closedeyes: hayirli ugurlu olsun takimimiza..alkisalkisalkis
canım noldu domatesler diyecektimde sen anlatmışsın..slm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.inşallah iyi bir hafta geçiririz.
hahahaa silseydin ne komik olurdu 1000 e yazabilmek için mesaj editledi ve forumdan atıldı :roflol:1000 . SAYFADA BANA YER AYIRMADIĞINIZ İÇİN TEESÜFF EDERİM :1closedeyes: şimdi sizin mesajlarını silimde kendime yr açım barii kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun bizede takılsositososito vaktin olduğunca...merhaba kızlar nasılsınız
mehalim canım hani sana yazmıştımya 2 takım beni çağırdı diye gittim oraya sonra kaptanı ayy pardon dolmuş bizim kadromuz dedi çok üzüldüm
sonra 2 takıma daha başvurdum 8 takım kabul etti 1 hafta deniyeceklermiş canım orda yazıyorum ama rada gelir burdada yazarım sen burada dikiş makinası almışsın hayırlı olsun bende istiyorum elbise
yahu zeytini nasıl ektin:bbo: bildiğimiz zeytinin çekirdeğimi yoksa özelmi tohum ayrılıyor işlenmeden.. hani bizde eksek çıkarmı diye sordumisteriz canım sen getir gerçi ben bu ara bahçe işleriyle uğraşmaktan buraya bile uğrayamadım dün yaylaya domates maydanoz tere roka ektim. bu günde 6 tane zeytin ektim 2 sene sonra hep beraber yeriz kızlar diyet zeytin ektim ha yağsızından:teytey:
off yazık yaa.. ne zor ve moral bozucu işler..vaayy 1000 sayfa olmuş... :hooray:
ev bakmadan geliyoruz. yine olmadı,bizimki beğenemedi... tartıştık :mymeka:
sanki çok vaktimiz varmış gibi...
valla çantalara bende bayılıyorum ama o kadar muntazam olurmu çok deneyimim yok kırkyamada.. yaza ablamdan öğreneyim fırsatım olursa kumaşımı kalıbımı götütürsem belki vakit bulurda yaparız..Kırkyama çantalara bayıldım helede 3,süyüdü sanırım kim dikecek bana onu el kaldırsın bakım hahahaha
Anamm dalya demiş vallaha ortalığı boş bulunca :roflol::roflol::roflol: 1000.sayfada 10.000.mesaj sahibi olarak bizimle haftada 5 gün 30 ar dakika paylaşım yapmaya hak kazandınız:roflol::roflol:
köfteleri yarına atacam mehalim psikolijik baskı yapıyor zatenyasakkelime
sorma kallişim... bunun stresini anlatamam !
günaydın arkadaşlar,
biraz önce boynum sırtım bir tutuldu kımıldıyamıyorum, robot oldum durumum hem çok fena hemde çok komik. kimi görürsem boynumu ovduruyorum. volataren içtim bi tane inşallah iyi gelir
günaydın herkeseee a.s.
kallis geldik bak tık tıkkk :icecream:
sportiecim voltaren mi dedinnn -tatlicadiarzu- ben içiyodum onu belim çok ağrırken, bence tuvalet olmayan yerlerde pek takılma bugün :roflol:
Günaydın şekerler, buralardayım gelen olursa ekranı tıklatın koşarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?