- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.841
selam herkeze ben geldim size kavustum hic olmazsa gecegece geliyodum bir gittik eltimlere anam ne kiymetliymis bilgi sayarlari netleri hic giremedim bende burdayken hayal kurmustum kilomu falan bildiririm arada merhaba derim herkeze diye simdi yoldan geldik carsamaba gittik bugun geldik yemek falan hazirliycam yarin okul var cocuklari yikiycam gece gelirim gecmise yolculuk ederim biraz opuyorum herkezi gorusuruz
canım çok üzüldüm ya allahım yardımcın olsun .özelde eğer bağlı olduğun bir sosyal güvence varsa ucuza yapmıyorlarmı her şey paraya bakıyor ya seni ve kızını çok öpüyorum canım kendinize iyi bakın sende kendini çok üzmemeye çalış sende hastalanırsan nolacak senin ayakta durman lazım allahım bir yol gösterir sen allaha güven dualarım hepsizinle canım.inşallah bir an önce atlatırsınız.
aynen cnm...kimin paraları ile ordalarsa bilemiyorum artık....bir tavırlar bir afralar sanki hastane onun...bir sonuç alamadım maalesef devlet hastanelerinde...borçları kapatır kapatmaz karar verdim özel sağlık sigortası yaptırıcam....devletten bize hayır yok...cnm çok geçmiş olsun.
annemin rahatsızlığında biz de ilk olarak devlet hastanesine gitmiştik..
çok afedersiniz ama insana köpek muamelesi yapıyorlar gerçekten de. o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm.umarım bu dertten biran önce kurtulursun...
sağolasın ablam bnm...herşey olacağına varıyor zatende bu süreç çok sancılı geçiyor...durumu biliosunuz...herşey paraya bakıyor...uyku bana haram oldu canlarım...gözüme uyku girmiyor geceleri çok yorgunum çoook...iyi geceler güzelim .insallah bulursun tabuya yardim edebilecek birilerini. zavalli yavru ya cok üzülüyorum
sağolasın ablam bnm...zahmet oluyor sanada...inş bir sonuç alırız...herkes hakkımı savunmamı sölüyor...bende savunucam...en azından çevremi bilinçlendiricem....xtabunun konusu için o dediim kişiyi arayayım ben..konuları taramam gerekecek... size huzurlu geceler dilerim..
bu gece takım olarak mesaidesiniz bakıyorum :))
bu gece takım olarak mesaidesiniz bakıyorum :))
hoşgeldin celebim( clebim dedim çünkü kallisimde öyle demiş hemide kanım ısındı sana )
kallis haklı sende takıl bize hayatını yaşa a.s.
sen çok konuşacağına gidip karnene baksana:dilcikar:
günaydın iyi haftalar
daha geçmişe bakamadım hangi takım ne yapmış bilmiyorum henüz
sportiecimle konuşmuştuk hint yağı olayını. hcr35 arkadaşımıza mesaj attım ve şöyle bir cevap vermiş:
sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip, üzerine bol bol su içmen lazım
birkaç saat içinde tuvalete çıkarsın sanırım
ben bağırsak problemi yaşadığımda kullanıyorum çok iyi geliyor
sanırım bağırsakları yumuşatıyor
denemeye karar verdim. çıkınca alıcam bakalım bulabilirsem burda..
canım ya gerçekten çok zor işin allah yardımcın olsun allahım bu çıkmazdan seni biran önce kurtarsın kızınıda sağlık sıhhat versin canım bunu yapanlarında cezasını en kısa zamanda yüce allahım versin :Saruboceq::Saruboceq:slm arkadaşlar...yine hastanelerdeydim ve çok kötü bir gün geçirdim...tşk ederim kalliste ablacım ilgine...reyhan ablacım bu devlet hastaneleri o kdr berbat ki iyi insana da çatamıos maalesef...dün çok geç geldim cerrahpaşadan ama oraya allah düşmanımı bile düşürmesin...devlet hastanesi olmasına rağmen hastaları para olarak görüyorlar...insan yerine, hasta yerine koyupta ne kimseyi anlıyorlar ne de saygı duyuyorlar...bizi gereksiz yere hastanede yapılmayan testleri yaptırtıp özel laboratuara gönderip dışardakileride zengin ediyorla... dün teslere 100 lira ödedim ve hiçbişi çıkmadı...yani ne aradılarsa artık o yoktu(bilgide vermiolar ki sormaya korkuo insan)
sonra devlet hastanesinden vazgeçip özele yönlendim...bu seferde hastaneden kovulmadığım kaldı...randevu alıp gittiğim ortepedi doktoru bizi kabul etmedi...böle bir durumda sorumluluk kabul edipte size sevk vermem dedi...durum o kdr vahim...ne ortepedi risk alıo ne mr çekecekler...ne fizik tedavi ne çocuk hastalıkları bölümü....o kdr çaresizim ki ağlamaktan gözlerimi açamıorum su an...
günlerim hastanelerde geçio çocuğum perişan...böle devlet hastanelerinde vakit ve para kaybedene kdr direkt mr a gitseydim dedim...çünkü 1 haftada 2 mr parası çıkardı rahatlıkla....herşey tam bitti olucak dediğim an geri dönüo ...en başa....o kdr hassa oldum ki her seye ağlar oldum...kızıma çok üzülüyorum...doktorlar bile böle tedirgin olunca bir anne olarak nasıl üzülmem...
işte böle dostlarım...mr merkezlerini tek tek gezdim...aralarda uçuk fiyatlar var...250 den tutunda 350-400 gibi fiyatlar sölüolar...anestezi için sadece 150 lira istenio...bende kızıma madem anestezi verilecek hastane ortamında verilmesini istiyorum ama özel hastaneler 5 yaşından küçük çocukları kabul etmio...
canım ya haklısın raporlar iyice serildi hadi bir silkenlenelim kendimize gelelim ben dünkü raporumu vereyim bare kaydirigubbakcemile3kallişim gelmiş,hoşgelmiş... özledik vallahi,sensiz olmuyor kallişim...
mehalim kupayı kapmış,
hadi bakalım helal olsun...
sportie mi çok özledim bu hafta hiç yürüyemedik..
reyhan ablam da gitmiş,inş bu gidiş iyi gelir ona...
zenanım dalmış gitmiş,kilolar kalmış onun da bu hafta benim gibi...
canziciğim le çok koptuk,bu rapor olayını çok serdik ikimizde canzi..artık toparlamamız lzm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?