- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.821
mehalim valla artık internetimin ve bilgisayarımın olmamasına tahammülüm yok.
herşeyimi elimden alabilirler ama bunları asla...
kallişim sana da yeni bir bilgisayar alıp,yeniden internet hattı mı alsak? olmuyor böyle aralıklar
iyigeceler canlar..ben yatıyorum artık,sabah görüşürz inş
bendende iyi geceler öpüyorum hepinizi. a.s.
dün akşam herkes iyi geceler demiş ben de kocaman bir güüüüüüünnnnnaaaaaaayyyyydııııııııııııınnnnn diyorum takımıma :sm_cool:
arkadaşlar inanın o olay burda öyle değil. içeri teker teker alıyorlar hastaları, sorulara cevap veriyorlar, bazı doktorlar özele gerek yok hastaneye gel ben ilgilenirim diyorlar, personel desen güleryüzlü ve çok yardımcı oluyor. ben de ameliyatımı burda devlet hastanesinde oldum valla özel hastane gibi kapris bile çekiyolar. acaba istanbuldaki bütün devlet hastaneleri mi öyle ki?
amaninn bizim her sokak başında var nerdeyse:roflol:..hepsinden var ondan yok. şehrin aşasında kocaman bir tansaş var eşime diyim de oraya gidip bakalım bir ara. burda malesef migros yok o kadar medeniyet ulaşmadı daha :roflol:
Bijoucum bizim burdaki tansaşta dolu oluyor millet daha çözemedi çok satılmıyor sana alıp alıp yollasam mıkaydirigubbakcemile3
amaninn bizim her sokak başında var nerdeyse:roflol:..
Al işte bende öyleyim unutuyorum . yani okuldake unutmuyorum her tenefüsümde yaptığım bişi vardır okul açıkken hayatım çok düzenli oluyor ama evdeyeken yemeğide çayımıda unutuyorumm :))
İste şekerim iste isteyebildiğin kadar yollamayan ne olsunkaydirigubbakcemile3 evi tarif et elimle getiriyim...
geçen sene istanbulda en büyük carrefourda bile yoktu yani bitmişti biliyo musunuz :1shok: valla bulamazsam kallisim veya mehalim isterim sizden ona göre -tatlicadiarzu-
kallisim ben sana mesaj atayım günde iki kere kalk slim çayını iç diye ha ne dersin :roflol::roflol:
geçen bir kaç ay öncesinde celeble mevzuu yapmıştık oda arayıp tarayıp bulamayanlardandı neyseki kargo adresini aldığım günde bulmuştu adanada medeniyetlenmiş :roflol:..ama o 4 paketi bitirdi ben hala bir tanesini süründürüyorum peşimde.. bana bir kişi olması gerek çay kahve ve saati saatine yemeklerii önüme getirecek :roflol: yoksa unutuyorumkaydirigubbakcemile3
Aaaaasizin yüzünüzden burdaki slimlerde bitmiş olmazki canım :1closedeyes:
Bende markete gittimki yerinde yeller esiyor artık bende photo diegest aldım bakalım bu nasılmış deneyelim diegest yazınca bende diyetle ilgili hezaar dedim kaydirigubbakcemile3 ayy çok alakasız bişey çıkmaz umarım onun içindede nane rezene ve oğulotu varmış oğulotu ne işe yararkii.
kallisim bu arada iki tane burda dergisi aldım süper elbiseler varyaa ahh yanımda omanı ne çok isterdim bana tarif ederdin. Şimdi annemle harbeleşir dururuz :))
selam güzeller..
ya bu slim cayi ne yapiyor? ödemmi atiyor, istahmi kesiyor?
benim cin cayi bir halt etmiyorda. :1shok:
selam güzeller..
güzel saol canım az tahmin etmişzatenmehalim, diegest sindirimle ilgili bir terim bitanem.. zaten içinde rezene varmış,sindirim sorunu çekenlere iyi gelir bence..
bu arada kelime "diegest" değil, "digest" ...
Aaaaasizin yüzünüzden burdaki slimlerde bitmiş olmazki canım :1closedeyes:
Bende markete gittimki yerinde yeller esiyor artık bende photo diegest aldım bakalım bu nasılmış deneyelim diegest yazınca bende diyetle ilgili hezaar dedim kaydirigubbakcemile3 ayy çok alakasız bişey çıkmaz umarım onun içindede nane rezene ve oğulotu varmış oğulotu ne işe yararkii
kızlar bu slim çayı da neymiş,benim niye haberim yok? marka adı istiyorum hemennnnnnnnn !!! kaydirigubbakcemile3
bu arada bijom istanbula mı geliyormuş ne? vallahi görüşelim isterim ben...
:roflol:medeniyet ötesi heee:roflol: kıss ne çabuk içiyon amaninnnn...geçen yine aldım kallisim bi pakette düşünüyodum bende yine alsam mı diye aslında fena fikir değil :1closedeyes: bu arada medeniyet ötesi olduk artık her köşe başında migros var artık:dilcikar:
gidip sindirim çayı almışsın kaydirigubbakcemile3Aaaaasizin yüzünüzden burdaki slimlerde bitmiş olmazki canım :1closedeyes:
kallisim bu arada iki tane burda dergisi aldım süper elbiseler varyaa ahh yanımda omanı ne çok isterdim bana tarif ederdin. Şimdi annemle harbeleşir dururuz :))
bende İstanbulu hiç bir şeye değişmezdim hatta kocam bile boşamaya kalktım İstanbuldan ayrılmamak için:roflol: o kadar yani... ama şimdi iyiki böyle bir şey çıkmış diyorum çocukların eğitimleri öyle ileri seviyedeki İstanbulda bu imkan yoktu...
kızlar bu slim çayı da neymiş,benim niye haberim yok? marka adı istiyorum hemennnnnnnnn !!! kaydirigubbakcemile3
bu arada bijom istanbula mı geliyormuş ne? vallahi görüşelim isterim ben...
selam güzeller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?