- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.881
of çikolatacım yaa vallaha kuran okut evinde bişeyler yap canım bu kadar mı ters gider herşey :çok üzgünüm: umarım halledersiniz en kısa zamanda :teselli:
choclate cım iyiyim canım
güzelim sen en iyisi yine emlakçıya falan git en azından daha iyi bilgilenirsin
evet canım haklısın ben karbonhidratlı şeylere hayır diyemiyorum malesef çok seviyorum o yüzden kilo aldığım bir kesin ama işte miktarlarını abatmamaya dikkat ediyorum
senin de gayet iyi ama akşam yemeğin çok hafif olmuş sebze yada et türü birşey yok karpuzda çıktı artık iyi oldu yaz diyetlerinin en güzel yiyeceği bence
selam cukulatam ev konusunda allah yardimcin olsun insallah gonlune gore guzel bir evbulur tasinirsin
Oyy kıyamam canım sana ben.. banada benzer bir olay olmuştu çok sinir bozucu bilirim.. en kısa zamanda sonuç alırsınız inşallah..
birazdan çıkıcam şöyle bir bakıyım dedim,
hava ne kadar güzel kızlar ılık en sevdiğim ılıklık, ne üşütüyor ne terletiyor.
Karar veremedim bir türlü, gidip temizlik mi yapsam (ki galiba temizlik ağır basıyor, birsürü oda ve birsürü cam var, hava kararana kadar ne silersem iyidir)
evet evet temizliğe karar verdim görünüyor
şimdiden güç topluyorum ve topladım
choclateçım sen ne yapıyorsun yürüyüş falan nasıl gidiyor şekerim yalnız bıraktım seni yine
bijocum ya makarnayı sadece haşlayarak tüketsen şöyle kocaman bir tabak salatanın içine ekleyerek bence hiçte farkettirmez yasakkelime anam ne çok kızartma yiyonuz siz kaydirigubbakcemile3 ben geçen yıl yapmıştım bide geçende yaptım işte bu kadar...
kalliscim
ben ceza alıcam yine senden ev ödevi falan kaynadı gitti valla canım,
kısadan birşey söyliyim kol sarkmaları demiştin ya cam silmek çok şaane diyim sana.
inşallah güzel bir araştırma yapıp paylaşıcam sizinle hala vazgeçmedim
raporu akşama veririm tabi yorum yapan olursa sewinirim:çok üzgünüm:...
kallisimmm biraz dinlen :))
selam kızlar iyi zayıflamalarrr
hehe dinleneyim.. çay kahve yapıver celebim bak uzattım bacaklarımı alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay ne çene çalarızzzz:roflol: daha doğrusu sen konuşursun bende dinlerim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?