Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birazdan çıkıcam şöyle bir bakıyım dedim,

hava ne kadar güzel kızlar ılık en sevdiğim ılıklık, ne üşütüyor ne terletiyor.

Karar veremedim bir türlü, gidip temizlik mi yapsam (ki galiba temizlik ağır basıyor, birsürü oda ve birsürü cam var, hava kararana kadar ne silersem iyidir)
evet evet temizliğe karar verdim görünüyor

şimdiden güç topluyorum ve topladım

choclateçım sen ne yapıyorsun yürüyüş falan nasıl gidiyor şekerim yalnız bıraktım seni yine

of çikolatacım yaa vallaha kuran okut evinde bişeyler yap canım bu kadar mı ters gider herşey :çok üzgünüm: umarım halledersiniz en kısa zamanda :teselli:

hiç sorma bijom,evime bir taşınayım kur an tabii ki okutacağım,Allah izin verirse...
choclate cım iyiyim canım

güzelim sen en iyisi yine emlakçıya falan git en azından daha iyi bilgilenirsin

canım çok iyi olurdu da,zaten bir ton depozit istiyorlar.kira da beraber..bir de emlakçıya veremeyiz şuanda...

canım bu akşam yemeği dediğim,saat 22.30 da yediğim birşey.öğleni geç yiyince,akşamı böyle hafif geçiştiriyorum

selam cukulatam ev konusunda allah yardimcin olsun insallah gonlune gore guzel bir evbulur tasinirsin

canım benim sağolasın ,sen de sık sık gel Şeniz

Oyy kıyamam canım sana ben.. banada benzer bir olay olmuştu çok sinir bozucu bilirim.. en kısa zamanda sonuç alırsınız inşallah..

Şeniz Şeniz Şeniz

kalliscim

ben ceza alıcam yine senden ev ödevi falan kaynadı gitti valla canım,
kısadan birşey söyliyim kol sarkmaları demiştin ya cam silmek çok şaane diyim sana.

Ah güzelim internetten bulup kes yapıştır da istemedim ama böyle olunca da hiç bişey yapamadım.

inşallah güzel bir araştırma yapıp paylaşıcam sizinle hala vazgeçmedim

canım seninle yürümek çok keyifli gerçekten,vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..muhabbetin de harika.bunan daha iyi terapi olamaz bana... ama ben bugünlerde bu ev telaşından koşu bandında bile yürümeye fırsat bulamıyorum (ama mutlaka bir gün yürümezsem diğer gün yürüyorum,koşu bandı işe yaramaz diyen eşimin ailesine inat benneyaptımki ) sen bugün temizliğini yap canım, o da önemli... biz de eşim gelince ev bakmaya gidebiliriz çünkü.. -tatlicadiarzu-

kallisim onu da denedim geçen sene. sadece haşlamak da işe yaramıyor. makarnanın m si bana yarıyor malesef. aslında ben makarnacı değil pilavcıyım ama o daha beter kaydirigubbakcemile3 kızartma konusunda haklısın da eşimin en sevdiği şey. yazın karışık kızartma! bana tek yap dediği yemek. yoksa önüne ne koysam yer, bana sorma yap yemeğini der yalan yok. alıştım ben de ama birkaç aydır yapıp yememeye. çok severim o ayrı -tatlicadiarzu- ooof offffffff (bir uzun hava söyleyip geliyorum :roflol: )

akşam gelemem bugünün raporunu verim artık zenanım da gelmiş denetler beni akşam
sabah: 1 saat yürüyüşten sonra kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, yumurta, domates, salatalık, zeytin
ara: 2 ceviz
öğlen: 1 tabak az yağlı az salçalı ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: yok (canım hiçbişey istemiyo öğle yemeğini bile zorla yedim)
akşam: tarçınlı sütümü içerim heralde

2 slim çayı, 1 yeşil çay, 2 litre su içtim. sarmısağımı da yuttum.

anaam hava nasıl karardı yağmur yağcak gibi. soğuk da oldu baya kombi yakıcam nerdeyse o kadar yani :bbo:

Son düzenleme:
selamlarrrrrrrr. ben geldimmm.. harika hava vardi bugün iste haslama olduk.. eve geldim az sallanir keyif catarim dedim. elimde bir bardak cay salincaga giderken sappp alnima bir damla sap burnuma bir damla sappp tepeme derken ben salincaga oturana kadar iyice yagmur basladi. geldim gecmisi okudum. herkes iyi masallah. zenanim tam gaz aramizda sükür. haaaaa iki hafta sonra büroda calismaya basliyorum kismetse. valla kariyer yaptim. gerci isim yardimcilik ama olsun millet catladi bir taraflarindan niye ben diye...kaydirigubbakcemile3
mehalim nerde karnen? bende bakacagim banane..kaydirigubbakcemile2
kallisim senin karnen yokmu?

bugün yediklerimi yazayım ;

(işe gittiğim günler geç uyanıyorum ne yzık ki)

12.00 - 2 dilim ekmek,1 yumurta ile yapılmış menemen,dom-salatalık

14.30 - 2 kaşık bulgur pilavı ile karıştırılmış yağsız salata(buna öğlen yemeği bile diyebiliriz)

16.00 - 1 erik,2 kiraz,1 kayısı,1 çilek

17.30 - bir tabak taze fasulye (yazın her hafta en az 3 kere yerim), 2 kaşık yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

20.00 - yeşil mercimekli salata (yiyeceğim)

22.30 süt veya meyveli light yoğurt (yiyeceğim)

Yok güzelim almıyım yaa:roflol: direnç lastiklerim var ona bakarsan cam filan silmekte kim isteyecek şimdi amannn ... biz bekleriz bari bilinçli olalım dedik az daha sabrederiz ne yapalım..fisfisfis camları git sen sil:roflol:

reyhan ablacım ben daha almadım karne bu hafta isterim sanırım...a.s.

ay siz hiç bize sormuyonuz mehalimle ortadan kayboluyonuz gelmiyonuz diye :)) biz dikiş-nakış-örgü bölümlerine daldık ordada görev aldıkta o yüzden temizlik yapmaktan gelemiyoz :O)))

hehe dinleneyim.. çay kahve yapıver celebim bak uzattım bacaklarımı alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay ne çene çalarızzzz:roflol: daha doğrusu sen konuşursun bende dinlerim :roflol:

konuşurum valla kallisim yaa bir elimde kahve diğerinde yırtık umurumda mı dünya yaparım

bu arada kallisim şu yazını da deniştir bi ara her gördüğümde canım köfte çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…