- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.041
Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)
Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)
Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi
Canim kulagin icin yapilacak en kotu seyi yapmissin sana tavsiyem asla kulagina temizleme cubugu sokma
canim isvec yipratmadi aslinda toparladi lakin sonraki hastalik beni benden ettibayramdan sonra bomba gibi gelecegim ins Rabbim nasip ederse
gecmis olsun bir daha deneme ama kulak temizleme cubugunu.ben bir kere kulak zari delinmis bir insan olarak soyluyorum.onlar ne yazik ki enfeksiyonu bulastiriyor
kulak mevzusunda kesinlikle haklisin canim
diger mevzuya gelince eger bahsettigin bu pzt ise cumadan cok farkli olacagini sanmiyorum.Bayramda bayagi telasimiz olacak.kurban etleri dagitilacak koylere,yetimhanelere gidilecek,tr den gelen misafirler agirlanacak vs vs ugrayabilecegimi pek sanmiyorum
Günaydın arkadaslar.ben yesil çay içmesem olurmu ?çok kötü oluyorum,sanki tansiyonum düşüyor.
Mrb maymuncugum,bu ne biçim bir menü.yoksa aşıkmısın:))13 ekim pazar
.sabah
1 bardak seftali suyu
Oglen
2 uzum
Ceyrek peynirli tost
Yesil cay
Aksam
1 parca tavuk
Ispanakli yogurt
Yarim saat yuruyus
Bi bucuk litre su
Mrb maymuncugum,bu ne biçim bir menü.yoksa aşıkmısın:))
eriğim yazdığini okuyunca çok memnun oldum sizleri tanıdığım için kendimi çok nasipli hissediyorumbebişim merak etmemek değil malesef bayram tatiline erken girildiği için gelmeyen çok kişi vardımahcup olma canım benim başarılı ol yeter
Merhaba canlarım,daha kimse gelmese bile ben başlıyorum İNŞAALLAH.menulerimi paylaşıcam.adetimin de 4.günü.sanırım spor yapa bilirim İNŞAALLAH
SUYU 3 l
Sporu 30 dk koşu bandı
15 dk egzersiz şeklinde yapıcam artık
Bitki çayını tamamen kaldırıyorum
Her gün yarım kg yoğurt tüketmeye özen göstericem İNŞAALLAH
iyi canım tam vaktinde regl olmuşsun tartı gününe kadar şişlik filan kalmaz benimde reglime çok az kaldı tabi zamanında olursam :26: insanın bebiş beklentisi olursa böyle oluyor stresten gecikiyor bide bayram ki her gören tekrar düşünmüyormusunuz diyorşapşallağa vurup ha deyince gelmiyor demek ki daha çok istemek gerek diyorum hayırlısı rabbimden o ol dediğinde olacak biliyorum ama ister istemez moreli bozuluyor insanın rüyalarıma bile giriyor. başım çok ağrıyor bunları sabah sabah sana neden anlatıyorum onu da bilmiyorum sanırım içimi dökmem gerekiyordu bu arada kilo durumun ne alemde bayram neler getirdi neler götürdü . ben protein diyetini yapamadım normal diyete devam ediyorum protein gerçekten çok ağız kuruluğu yapıyormuş. ama baklava ve çikolatadan uzak durabildim
Eki Görüntüle 831967 Eki Görüntüle 831966
erik model olmayacağım :)
kadın aynanın gösterdiği kilodadır:) Dün misafirliğe gittiğimiz sitede bi bayan gördüm eltimle ben bakakaldık fıstık gibi dedikleri cinsten bi gr fazlası olmazmı insanın hemde kucağındaki bebeği de düşünürsek eltiminde benimde fazla kiloları kalmadı aslında ama o bayan kadarda fit değiliz . Elticiğim gayri ihtiyarı ahh ahh biz bu işi beceremiycez galiba dediğinde yeniden başlamaya karar verdik biz bu işi becereceğiz arkadaş .
hazır siteye uğramışken diğer guruplarıda bir geziverdim bazı gruplar çok iyi kızlar sabah saatlerinde kalkıp sporlarını yapıyorlar hemde 4,5 km filan yaniNeyse ama bazılarındada vasat bayramı tatil ilan etmişler ve ohh ye iç yat modundalar umarım sizlerde birinci moddasınızdır ikinciyi düşünmek istemiyorum bayram sonrası 1.cilik ve 3.culukten sonra bir sarı kartı kaldırmaz yüreciğim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?