- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.061
slm kızlarr tatilde girmek için hiç fırsayım olmadı geçmişi de henüz okuyamadım
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun benim pek hayırlı geçmedi çok yorucu idi eve geldiğimden beri de 6-7 makina çamaşır ve ütü canım çıktı bi de regli oldum sormayın gitsin umarım herkes iyidir yaın sabah oğlanı dr a götürecem işim bitince gelirim bol bol sohbet ederiz görüşmek üzeree
Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)
Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)
Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi
günaydın kızlar....
benim tüp bebek maceram negatif sonuçlandı... şimdilik buralardayım ama aranıza dönmeye ne zaman karar veririm bilmiyorum ...
günaydın kızlar....
benim tüp bebek maceram negatif sonuçlandı... şimdilik buralardayım ama aranıza dönmeye ne zaman karar veririm bilmiyorum ...
Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .
Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali
Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim
Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .
Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali
Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim
ya eriğim gitmeseydin burada kafa dağıtırdın en azından biz sensiz napıcaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?