Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vakitsizlikten ogun atlamis onceki menulerinde ogunler var ama dukan oyle bi tarz ki hayatin bkyunca uygulaman lazim cok iyi kg verenler oldugunu sonra alanlari ucuncu haftada birlikte yapan dort kisinin birden bobrek rahatsizligi gecirdigini hersryi duzgun yapip felsefe haline getireninde basarili oldugunu gordum ama malesef %ye vurdugumuzda pismanliklar basaridan agir basmis hep cok dikkatli ve duzenli yapilmali ben ki et severim ama buna cesarwt edemem

Evet canım haklısın. Şirkette öğle yemeğine gecikince yogurt kalmamıştı.

Akşam da evde az vardı yogurt üşendim almaya çocuk yesin diye yemedim. :)

Ahh ahh anne olmak . Allah uzun omur versin canim coxuguna . Bugun yogurt aliyosun yani oyle mi

Ohh afiyet olsun bol bol enerji olsun

Hatta ve hatta bakın ne bulduuummm
Aşağıdaki linkteki tarçın, zencefil, zerdeçal ve yoğurt kürünü uygulamaya başlamak istiyorum.

http://....................com/2013/07/yogurt-kuru-zayflamak-gobek-eritmek.html

Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Yoğurt bizim yemek kültürümüzde ve damak tadımızda da çok önemli yere sahip. Batı kültürünün yoğurtla tanışması ise daha yeni sayılır. Yoğurt bazı çalışmalara göre karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırıyor.

Yeteri kadar kalsiyum alamamak, yağ yakımını sekteye uğratır, bu açıdan yoğurdun içerdiği kalsiyum, kilo vermek isteyenler için çok faydalıdır.

Canlı ve etkin kültürden üretilmiş yoğurt, sindirim sistemini düzenlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek açısından da çok faydalıdır. İçindeki faydalı bakteriler, sindirim sistemimizdeki zararlı bakterilerle mücadele ederek bağışıklık sistemine yardım eder. Bu, bir yandan bağışıklık sistemine fayda sağlarken diğer yandan da sindirimin kolaylaşmasını sağlar.

Karın bölgesindeki yağları azaltması sayesinde yoğurt, bir çeşit döngü yaratır ve belirli süre düzenli tüketildikten sonra daha belirgin fayda sağlamaya başlar.

Böylece yağ ve kalori tüketiminiz en aza inerken yoğurdun içindeki vitamin mineral ve faydalı bakterilerden en yüksek oranda faydalanmış olursunuz.

Zayıflamaya Yardımcı Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.

Güzel bilgiler teşekkürler

Güzel bilgiler teşekkürler

Herkes tatil modunda oohhhh
Hemen menumu paylasip yaticam ben de tum haftanin yorgunlugunu atayim yarin oglene kadar :)

Sabah 08:30
1 adet kuru incir

Sabah 10:30
2 adt ispanakli peynirli borek
1 yumurta
1 kk peynir
4 siyah zeytin

Ogle yemegine firsat bulamadim
Ara 14:30
1 adet kuru incir
1 elma

Aksam 18:30
4 parca derisiz izgara tavuk
3 yk yogurt

Ara 19:30
2 parca cikolata ( esim zorla agzima soktu, cok canim cekmistir diye :) )

Ya kizmayin ama anca 1 lt su icebildim o da eve gelince hala bogazim acidigi icin sicak icebiliyorum. (Tum gun disardaydim calisiyordum disarda su icince problem oluyor malum wc ihtiyaci )

Herkese iyi geceler

kız ben sabah yiyememkiii S: zaten öğlen 2 3 gibi ancak kalkıyorum sabaha kadarşı yatıyorum gece çalşıyorum akşam 8 sabah 8 mecbur gece besleniyorum yani

ben memnunum da biraz daha değişik uygulayacağım sanırım çünkü iş yerim akşamları bana yemek verecek bende tercihimi salatadan yana kullandım

selam hatunlar bugünki menüm:

akşam ton balıklı salata

3 saat sonra 3 baget

spor: bugün yapamdım ama 30 dk yürüyüşüm var hızlı tempo

su:
1 litre onu 2 ye tamamlarım sabaha kadar

Merhaba arkadaşlar.aranızdan ayrılacağımı yazmak için geldim.tempom yoğun ve zaman ayıramıyorum buraya.ne diyet yapıyorum ne de uyduğum vakit buraya yazıp paylaşıyorum.o yüzden en iyisi ayrılmak.

Herkese başarılar diliyorum :))

Gunaydin herkese :

Yigurt kurunu daha once denedim ama saatlerine pek uyamamistim malum her yemek oncesi o vakti bulamadim. Bende sabah yedigim muskiyi sutle degil yigurtla yedim ve icine kattim lezzetide cok guzel ravsiye ederim

Wisper gule gule . Ama ben bu ben geldim cee deyip gudenlerden cok sıkıldım arkadaslar ben yanliz diyet yaparim burada bi isime yaramiyor diyen varsa simdiden bildirsin lutfen cee deyip gekip gitmeler takiminda motivasyonunu etkiliyor bu duruma bi aciklik getirelim

GÜNAYDIN KIZLARRR
yoğun bir haftasonundan sonra yorgun bir pazartesiye merhaba dedik:)
haftasonu menülerim

09/11/2013 ctesi
07,30 kalkış tarçınlı ballı su

8,30
2 dilim kepekli tost ekmeği ile yağsız beyaz peynirli tost
domates

ara 10,30
1 elma

öğlen yok
ara 13,00
5 badem 2 kuru incir

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
bol yeşil salata
yarım porsiyon ciğer tava
ayran

yatmadan önce ballı tarçınlı su

10/11/2013 pazar

kalkış 9,00
tarçınlı ballı su

kahvaltı 10,30
2 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı ev salçası
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
açık çay

ara 12,00
2 adet mandalina

öğlen 14,00
5 kaşık etli nohut
ayran

ara 16,00
1 adet muz

akşam 18,00
1 kepçe arpa şehriye çorbası
fırında tavuk
bol yeşil salata
ayran

yatmadan önce tarçınlı ballı su

gün içinde 4 fincan yeşil çay
evdeki koşturmaca dışında spor yok : (

Günaydın canim menulerin haftasonuna gore gayet guzel benim en buyuk sorunum bu pazarlari zaten haftada alti gun esimle bi araya gelip kahvalti yapamiyoruz yedinci gun kahvaltiyi ask haline getiriyoruz esime caktirmadan diyet yapiyirum izin vermiyor ons neyse oda ayri mevzu ama yumurtayi once yiyerek tok kalmayi basariyorum. Ama dun malesef evde musafir cojtu on erkek bir o kadarda bayan dusun evde derbi izlendi yemego gec yedik ustunede abur cubur allahtan hizmet etmekten yemeye vaktim olmadi tarcinli balli suya baslamissin bende dun marketten cubuk tarcin aldim bugun basliyorum

aaaa
noldu ki ama

arkadaşlar geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden haber geldi yatak boşalmış ben oğlanı okuldan alıp hastaneye götüreceğim fırsatım olursa yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…