- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.021
Ben de bu menüyü ve dukanella yı anlayamadım. Ama çok sağlıksız olduğu kesin. Buarada uzun süre vücudumuza yiyecek girmediğinde vücut bir daha ne zaman besin gelecek bilemediği için yediğini hemen stok olarak saklıyor. Bilgin olsun canım. Bence de öğün atlamamalısın.
Evet canım haklısın. Şirkette öğle yemeğine gecikince yogurt kalmamıştı.
Akşam da evde az vardı yogurt üşendim almaya çocuk yesin diye yemedim. :)
Ahh ahh anne olmak . Allah uzun omur versin canim coxuguna . Bugun yogurt aliyosun yani oyle mi
kesinlikle canım öğle ve akşama ekliyorum :))
Ohh afiyet olsun bol bol enerji olsun
Ohh afiyet olsun bol bol enerji olsun
Güzel bilgiler teşekkürlerHatta ve hatta bakın ne bulduuummm
Aşağıdaki linkteki tarçın, zencefil, zerdeçal ve yoğurt kürünü uygulamaya başlamak istiyorum.
http://....................com/2013/07/yogurt-kuru-zayflamak-gobek-eritmek.html
Göbek Eriten Yoğurt Kürü
Yoğurt bizim yemek kültürümüzde ve damak tadımızda da çok önemli yere sahip. Batı kültürünün yoğurtla tanışması ise daha yeni sayılır. Yoğurt bazı çalışmalara göre karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırıyor.
Yeteri kadar kalsiyum alamamak, yağ yakımını sekteye uğratır, bu açıdan yoğurdun içerdiği kalsiyum, kilo vermek isteyenler için çok faydalıdır.
Canlı ve etkin kültürden üretilmiş yoğurt, sindirim sistemini düzenlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek açısından da çok faydalıdır. İçindeki faydalı bakteriler, sindirim sistemimizdeki zararlı bakterilerle mücadele ederek bağışıklık sistemine yardım eder. Bu, bir yandan bağışıklık sistemine fayda sağlarken diğer yandan da sindirimin kolaylaşmasını sağlar.
Karın bölgesindeki yağları azaltması sayesinde yoğurt, bir çeşit döngü yaratır ve belirli süre düzenli tüketildikten sonra daha belirgin fayda sağlamaya başlar.
Böylece yağ ve kalori tüketiminiz en aza inerken yoğurdun içindeki vitamin mineral ve faydalı bakterilerden en yüksek oranda faydalanmış olursunuz.
Zayıflamaya Yardımcı Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.
Güzel bilgiler teşekkürlerHatta ve hatta bakın ne bulduuummm
Aşağıdaki linkteki tarçın, zencefil, zerdeçal ve yoğurt kürünü uygulamaya başlamak istiyorum.
http://....................com/2013/07/yogurt-kuru-zayflamak-gobek-eritmek.html
Göbek Eriten Yoğurt Kürü
Yoğurt bizim yemek kültürümüzde ve damak tadımızda da çok önemli yere sahip. Batı kültürünün yoğurtla tanışması ise daha yeni sayılır. Yoğurt bazı çalışmalara göre karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırıyor.
Yeteri kadar kalsiyum alamamak, yağ yakımını sekteye uğratır, bu açıdan yoğurdun içerdiği kalsiyum, kilo vermek isteyenler için çok faydalıdır.
Canlı ve etkin kültürden üretilmiş yoğurt, sindirim sistemini düzenlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek açısından da çok faydalıdır. İçindeki faydalı bakteriler, sindirim sistemimizdeki zararlı bakterilerle mücadele ederek bağışıklık sistemine yardım eder. Bu, bir yandan bağışıklık sistemine fayda sağlarken diğer yandan da sindirimin kolaylaşmasını sağlar.
Karın bölgesindeki yağları azaltması sayesinde yoğurt, bir çeşit döngü yaratır ve belirli süre düzenli tüketildikten sonra daha belirgin fayda sağlamaya başlar.
Böylece yağ ve kalori tüketiminiz en aza inerken yoğurdun içindeki vitamin mineral ve faydalı bakterilerden en yüksek oranda faydalanmış olursunuz.
Zayıflamaya Yardımcı Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.
ne aksam yedibucukta yemek yedin sonrada iki saat sonra dukenalla (ki bu ne hic bilmiyorum anlatirmisin) sonrada ton mu yedin dukanda doyana kadar felsefesini biliyorum ama sen en son onikide yemeyi biraksan yazik degil mi organlarina ki onlari sindirmekle mi ugrassin hucrelerini yenilemeklemi :26: ben bi daha ogun atladigini gormek istemiyorum hanim efendi sahsi fikrimde yemegi daha erken sonlandirmalisin zira vucudun kendini yebilemek icin kullandigi en ideal saat 23:00-03:00 arasi senin vucut dun yediklerin icin ugrasti yenilemedi ve bugune metan yorgun basladi
Vakitsizlikten ogun atlamis onceki menulerinde ogunler var ama dukan oyle bi tarz ki hayatin bkyunca uygulaman lazim cok iyi kg verenler oldugunu sonra alanlari ucuncu haftada birlikte yapan dort kisinin birden bobrek rahatsizligi gecirdigini hersryi duzgun yapip felsefe haline getireninde basarili oldugunu gordum ama malesef %ye vurdugumuzda pismanliklar basaridan agir basmis hep cok dikkatli ve duzenli yapilmali ben ki et severim ama buna cesarwt edemem
GÜNAYDIN KIZLARRR
yoğun bir haftasonundan sonra yorgun bir pazartesiye merhaba dedik:)
haftasonu menülerim
09/11/2013 ctesi
07,30 kalkış tarçınlı ballı su
8,30
2 dilim kepekli tost ekmeği ile yağsız beyaz peynirli tost
domates
ara 10,30
1 elma
öğlen yok
ara 13,00
5 badem 2 kuru incir
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
bol yeşil salata
yarım porsiyon ciğer tava
ayran
yatmadan önce ballı tarçınlı su
10/11/2013 pazar
kalkış 9,00
tarçınlı ballı su
kahvaltı 10,30
2 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı ev salçası
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
açık çay
ara 12,00
2 adet mandalina
öğlen 14,00
5 kaşık etli nohut
ayran
ara 16,00
1 adet muz
akşam 18,00
1 kepçe arpa şehriye çorbası
fırında tavuk
bol yeşil salata
ayran
yatmadan önce tarçınlı ballı su
gün içinde 4 fincan yeşil çay
evdeki koşturmaca dışında spor yok : (
Merhaba arkadaşlar.aranızdan ayrılacağımı yazmak için geldim.tempom yoğun ve zaman ayıramıyorum buraya.ne diyet yapıyorum ne de uyduğum vakit buraya yazıp paylaşıyorum.o yüzden en iyisi ayrılmak.
Herkese başarılar diliyorum :))
aaaa
noldu ki ama
Coznur canim senin yorumlarinin altinda hamilelik takvimi yaziyor ama hamile degilsin demi onceden mi kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?