- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.061
takım kaptanı olarak kararımdır.....
yeni üye alımı yapılmayacak....
ayrılmak isteyenler cuma gününe kadar bildirimini yapsın ve cuma günü takımdan çıkışları gerçekleşsin...
ayrılma talebi almadığı halde düzenli gelmeyenler benim tarafımdan takımdan çıkarılacaktır...
sayıca az ama kilo vermeye istekli kişilerle devam etmeye çalışacağım şayet buda işe yaramaz ise takımı fes edip tası tarağı toplayıp terkediyorum kk yı...
buna nazaran yok biz devam ederiz böyle de idare ederiz diyen olursa seve seve gönüllü olarak kaptanlığı devreder ve ben kendim çıkarım sorun değil..
buraya motive olmak için gelmiyoruz resmen farkındamısınız .. ben takıma girdikçe motivasyonum yerle bir oluyor .. az da varsa hevesim kaçıyor .. kendime yetemezsen sizleri toparlamaya çalışmaktan ben kendi adıma yoruldum...
kilo vermeye devam ediyorum edeceğim istiyorum isteyeceğim... çabalıyorum bedenimden hoşnut değilim ve en önemlisi kilo vermeyi istiyorum.... iş yerindeki oda arkadaşımla karar aldık biz 2 gün dukan 5 gün az ama sağlıklı besleneceğiz ve hareket ederek kilo vermeyi deneyeceğiz bu sefer .... buralarda olacağım takım takım olmaya karar verirse birlikte devam ederiz yoksa ben tek başıma da götürürüm bu işi
ahanda icimden gecenleri yazmissinOzel durumlar saglik disinda mazeretsiz buraya girilmemesini anlamiyorum sahsen iki arada bi derede buraya bakmak istiyotum ama kendi kendime bos bi grupta gaz vermek hicte ic acici olmuyor . Evet kimler kalmak istiyor birlenmeli bugun baska bir topic mi acsam diye bile dusundum cunku sen demistin daha once kendini dusun bazen bencil olmak gerek diye:26:
canım cuma günü zaten izne ayırmıştık seni...merhaba arkadaslar aranızdan ayrılmak ıstıyorum,hakkınızı helal edın.
Rabbım hepınızın yardimcisi olsun.amın.'
kendınıze ıyı bakın
canım cuma günü zaten izne ayırmıştık seni...[/
Onu biliyorum Fakat o donmemi zorunlumu yapiyor?donmemek için extra ayrılıyorum demek gerekmiyormu
ben de bilemedim anlayamadım gitti :44: hiç böyle olmasını istemiyorum ama hep böyle bitiyorÇok garip kimse uğramıyor.topikde sanki bir gariplik var gerçekten.her kesin bir problemi çıkıyor ve mecburen ayrılmak zorunda kalıyor .gerçejten çok garibime gitti.var bişey bu torpilde.siz de benim gibimi düşünüyorsunuz.
ben de bilemedim anlayamadım gitti :44: hiç böyle olmasını istemiyorum ama hep böyle bitiyor
Ben bu topiki kastetmiştim ama sen genel olarakmı söylüyorsun
burası için de diyorum öncekiler içinde canım :)
Nasil guzel anlatmissin dukanellayi ogle canim cekti walla. Bu hafta sonuna dogru regl olucam zaten. Ben de uygulasam diyeti bozmus olur muyum acaba)
takım kaptanı olarak kararımdır.....
yeni üye alımı yapılmayacak....
ayrılmak isteyenler cuma gününe kadar bildirimini yapsın ve cuma günü takımdan çıkışları gerçekleşsin...
ayrılma talebi almadığı halde düzenli gelmeyenler benim tarafımdan takımdan çıkarılacaktır...
sayıca az ama kilo vermeye istekli kişilerle devam etmeye çalışacağım şayet buda işe yaramaz ise takımı fes edip tası tarağı toplayıp terkediyorum kk yı...
buna nazaran yok biz devam ederiz böyle de idare ederiz diyen olursa seve seve gönüllü olarak kaptanlığı devreder ve ben kendim çıkarım sorun değil..
buraya motive olmak için gelmiyoruz resmen farkındamısınız .. ben takıma girdikçe motivasyonum yerle bir oluyor .. az da varsa hevesim kaçıyor .. kendime yetemezsen sizleri toparlamaya çalışmaktan ben kendi adıma yoruldum...
kilo vermeye devam ediyorum edeceğim istiyorum isteyeceğim... çabalıyorum bedenimden hoşnut değilim ve en önemlisi kilo vermeyi istiyorum.... iş yerindeki oda arkadaşımla karar aldık biz 2 gün dukan 5 gün az ama sağlıklı besleneceğiz ve hareket ederek kilo vermeyi deneyeceğiz bu sefer .... buralarda olacağım takım takım olmaya karar verirse birlikte devam ederiz yoksa ben tek başıma da götürürüm bu işi
Kızlar juju kulaklarimizi çekmiş.haklı da.. ben de hatamin farkindayim toparlanmak istiyorum bir an once.Ara ara nete girip paylaşımlar yapıyorum ama inanın kafam yerinde değil.
Hem ailevi meseleler
Hem iliskim
Hem okulum
Hem arkadaslarim
Hem kilo verme
Hem sağlığım açısından yorulmus tukenmis durumdayim.oyle olunca bildirim yapmak icimden gelmiyor cunku sizin de motivasyonunuzu dusuruyorum.yediklerime de dikkat edemiyorum.kacamak olarak dusunmeyin su ara ne bulursam ne cabuk ve kolay geliyosa onu yiyorum.kendi dogum gunu pastami bile yemedim onu da soylemeden gecmiyim.maksat karin doyurmak şu aralar.diyete spora ozel bi cabaya ne mecal var ne vakit.ama zaman yaratmaya toparlamaya calisicam durumu. Kendime pazar gunune kadar vakit verdim.en azindan bi derslerimi toparlamis ve arkadasimin hastane islerini halletmis olurum o zamana kadar.siz de kabul ederseniz izinli olayim.pazar gununden sonra da ayni durumda olursam ayrılırım takimdan.bunu hic istemiyorum ama size de zarar vermemis olurum motivasyon dusurerek.zaten boyle giderse ben cikmasam kaptan aticak.son karar yine sizin.
Kızlar juju kulaklarimizi çekmiş.haklı da.. ben de hatamin farkindayim toparlanmak istiyorum bir an once.Ara ara nete girip paylaşımlar yapıyorum ama inanın kafam yerinde değil.
Hem ailevi meseleler
Hem iliskim
Hem okulum
Hem arkadaslarim
Hem kilo verme
Hem sağlığım açısından yorulmus tukenmis durumdayim.oyle olunca bildirim yapmak icimden gelmiyor cunku sizin de motivasyonunuzu dusuruyorum.yediklerime de dikkat edemiyorum.kacamak olarak dusunmeyin su ara ne bulursam ne cabuk ve kolay geliyosa onu yiyorum.kendi dogum gunu pastami bile yemedim onu da soylemeden gecmiyim.maksat karin doyurmak şu aralar.diyete spora ozel bi cabaya ne mecal var ne vakit.ama zaman yaratmaya toparlamaya calisicam durumu. Kendime pazar gunune kadar vakit verdim.en azindan bi derslerimi toparlamis ve arkadasimin hastane islerini halletmis olurum o zamana kadar.siz de kabul ederseniz izinli olayim.pazar gununden sonra da ayni durumda olursam ayrılırım takimdan.bunu hic istemiyorum ama size de zarar vermemis olurum motivasyon dusurerek.zaten boyle giderse ben cikmasam kaptan aticak.son karar yine sizin.
bilmemkii :S şimdi yap desem ya senn diyetine uymazsa diye ıkıntıya düşerim :S ama migros varsa etrafında mlife ın çikilatasını laabilirsin :)
ayy ben yine üstüme alındım yaaama juju ( yada juju abla ) ben girdiğim zaman kimsecikler olmuyorki genelde gece giriyorum :S dün giremedim bugünde sevdiceğim geldi teee niğdeden :) ama diyeti bozmadım fakat aşırı derecede iştahsızlık çekiyorum yinede zorladım kendimi koca bir kase ( içinde zeytin ve mısırda vardı ama acıkmıştım ) salatsa yedim onun öncesindede şekersiz çikolata ile tavuk yedim. midem kabul etmiyor artık hiç birşey bi tuhaf oldum bu sabah 70.7 çıktım topladığım ödemi atmışım çok şükür :) ama diyete devam yani bozmaya niyetim yok :) ben geçmişi okuyarak ar ara cevaplayarak ve bana verilen cevapları cevaplandırarak kalmaya çalışıyorum takımda. ayrılmak istemiyorum gündüz uyuduğum için ve şu aralar sınav haftasında olduğum için fırsat bulamıyorum ama gecede olsa sohbete yine yetişirim ben çıkartma beni lütfen
ne demek varsa da hakkım helal olsun... Buralardaysan uğra bekleriz... Motivasyonunu mazanırsın umarım yenidenjuju,eriğim,hakkınızı helal edin,kendinize çok iyi bakın.ınsaallah hayırlısıyla bir an once hamile kalisiniz.artik siz de hep dualarimda olucaksiniz.cok opuyorum
Juju,eriğim,hakkınızı helal edin,kendinize çok iyi bakın.INSAALLAH HAYIRLISIYLA bir an once hamile kalisiniz.artik siz de hep dualarimda olucaksiniz.cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?