Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden haber geldi yatak boşalmış ben oğlanı okuldan alıp hastaneye götüreceğim fırsatım olursa yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın
Iyi haberlerini bekliyoruz

Pat diye ben artik yokum yazmak pek hoş olmamış ama napalım

Kizlar ben kilo bildiriminde bile bulunamadim bu aralar pek iyi degilim ruh halim cok kotu. Kilomda bi degisiklik yok 77.5 .
Sinirlerim harap olmus durumda.hayatim cok karisik.

arkadaşlar geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden haber geldi yatak boşalmış ben oğlanı okuldan alıp hastaneye götüreceğim fırsatım olursa yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın

çok çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşsun oğlun inşallah :26:

kızlar ben geldim. malum sınav haftası eh birde gece kimsecikler olmuyor yazamıyorum o yüzden :S birde ben ufacık ( + 1 görecek kadar ) kaçamak yaptım :S lahmacun yedim de bugün kaldığım yerden devam ediyorum bozmadan. daha yeni kahvaltı yaptım menümü yazayım hemencik D:

kahvaltı ( 16.00 sularında )
1 adet light üçgen peynir ( hepsini yemedim )
baharatlı dukan kreplerim ( günlük kepek hakkımla)
3 adet hindi füme
2 adet tavuk jambon
1 bardak yeşil çay
light peynir

akşam yemeği yerim heralde artık bu saatten sonra :) akşam menüm:
kocaman bir kase mısırsız zeytinsiz ton balıklı salata

spor:
45 dakika plates ( henüz yapmadım yapıcam )

su:
2 litre

böyle ardı ardına yaznca mesaj sayısını doldurmak için yazıyor gibi oluyorum ama öyle bir niyetim yok baştan söyleyeyim aklıma mesajı gönderdikten sorna geliyor hep jeton kareli hatta 8 gen bende :) efenim geçen gün dukanella yazdığımda menüme soran olmuştu aklıma geldi yazayım dedim :) dukanella dukan usulü çakma nutella demektir ki kendileri dehşiet lezzetlidir :) normalde herkes yoğurtla yada peynirle falan yapıyor ben dukanda serbestliği kanıtlanmış yiyeceklerle sınırımı aşmamak koşuluyla kendi bulduğum usul ile yapıyorum :) en ufak boy leğen düşünün onun içerisine 3 yk süt tozu ( pınarın olanı kullanıyorum kahve beyazlatıcı olan yasak pastane versiyonu serbest sadece ) 1 tatlı kaşığı kakako ( ben daha az koyuyorum ) 5 yk süt 1 yk. tatlandırıcı :) hepsini karıştırıyorum kiii nutella kıvamlı güzelmi güzel bir çokokrem oluyor ister sulandırıp ıslak kek yaptığım yulaf kepeği hakkımla kullanıyorum ister dondurup kahvelerimin yanına çikolata olarak kullanıyorum :) hatta dondurulmuş ve kakao yağı eklenmiş haliyle migrosun Mlife marka şekersiz çikolatası var onunla aynı içeriğe sahip oluyorlar diye arada bir ondanda yiyorum :)

Nasil guzel anlatmissin dukanellayi ogle canim cekti walla. Bu hafta sonuna dogru regl olucam zaten. Ben de uygulasam diyeti bozmus olur muyum acaba )

Sabah 08.30
1/2 dilim ekmek
Incir receli tadimlik ( 1/4 incir )

Ogle 12:30
6 yemek kasigi sebze yemegi
3 yk yogurt
1 dilim ekmek

Aksam 18:30
2 dilim tam tahilli ekmek
1 kepce corba
2 yk sebzeli et yemegi
1/3 demet maydonoz
1 kk peynir

1,5 lt su 2 ye tamamlayacagim
1 fincan form cayi
Bugun yürüyüs 15 dk

Sahnurcum cok gecmis olsun canim tez xamanda sifa bulsun

Maymuncum yada olur boyle bazen neyin var hayirdir anlatirsan yardimci olabiliriz belki böyle bildirimsjxlikle filan nolcak

Pek kimsede yok tugba juju da girmemis

kızlaaarrrr nolur yardım edin

haftasonu 1 kg almışım diye moralim bozulmuştu. Dün akşama kadar fena değildim ama moral olarak yerlerdeydim.

Dün yukarıdaki menümün üzerine 1 dilim pasta yedim üzerine regl oldum .
Bu sabah tartıldım iyice gitti moralim ben de 1 kase profiterol yedim.

şimdi çok pişmanım . Hala cumaya kadar toparlama şansım var mı? Nolur yardım edin!!!!

Hala durumu kurtarabilir miyim? Geçen cuma 64,8 i görmüşken bu sabah 66,2 yi gördüm. Regl olunca şişlik ne zaman gidiyor? çok kötüyüm. Desteğinize ihtiyacım var.

Kiz beni yemeyi unuttun ahh bu depresif haller yok mu bizi bizden alir sabahta kafamiza tokmagini vurur simdi bu aldigin bos kg yani yaga donusmedi bu nedenle hizla geri gidecek nasil mi dikkat ediyorsun ve persembe aksamini ozellikle cok hafif geciriyorsun. Carsamba persembe regl siskinligin icin maydonoz kaynatip iciyirsun ki idrarla atsin kabizlik sorunun varsa kaysi cayini oneririm gunde iki fincan ve gor gitmis olacak o misafirler

tamam söz veriyorum yapıcam. Hemen maydonoza başlıyorum ozaman.
Canımsın yaaa eriğim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…