Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar.bugun kararimi verdim.izne ayrilmak istiyorum yapicaklarimi toparlamadan ne desem yine buraya odaklanamiycam. Cok surmez muhtemelen .juju bi sure izinli olabilirmiyim?

***5.Takım 334. Etap***
oluroylebazen İzne ayrıldı
esrasi Kaptan kararı ile çıkarılma ihtimali var
tuğba-serdar Kaptan kararı ile çıkarılma ihtimali var
ebyar Kendi isteği ile ayrıldı
*JUJU*
erigim
wisper Kendi isteği ile ayrıldı
coznur
bsrmhmmt
gejicash

eleme devam ediyor.. cuma günü tam sonuç belli olacak..

Sevgili Juju,

Bugün sizlerle 10.günüm ama geldiğimden beri ortamın havası çok değişik. Ben henüz birşey anlamamışken takım dağılıyor. Kafam gerçekten karışık. Şöyle izah etmek istiyorum. Ayda 2 kg düzenli bir şekilde vermem gerekiyor ki yaza kadar istediğim kiloya ulaşayım. Ilk hafta moral yüksekti maydonoz suyu, günde 4-8 km yürüyüş derken olması gerekenden fazla verdim birden. Dolayısıyla bu hafta aynı performansı gösteremediğimden moralim bozuldu. foruma bakıp çıkıyorum açıkçası moralim daha da bozuluyor motivasyonum düşüyor. Ayda 4 kg vermemin bir sakıncası da olmaz tabi :)

Ayda 2-4 kg verecek olmam ortalamanız açısından sıkıntı olacaksa takımdan ayrılabilirim. Ben zaten bu kg ları vermek zorundayım ve kendi çapımda devam ediyorum. Ama takımda kalmakta kararsızım açıkçası. Benim adıma kararı siz verin.

Moraller şimdi olduğu gibi olacaksa açıkçası devam etmek istemem. Kalma kararı verenlere siz inanıyorsanız şayet kalmak isterim ve elimden gelen çabayı gösteririm.

Teşekkürler

Kizlar sabahtan beri sayfaya giremedim hata verdi hep bazen oliyoz telden de olabilir

Zargar aslina nakarsan helal etmiyom geri don

Juju gercekten isteyenler belli uc beste kalsak olcak bu is bu takim kapanmiyvak onu bunu bilmem zargar don cagrimda ciddiyim kuzum

O kg verilmeden sanada cikis yok kir micini otur takimda

Belki bir gün eriğim.ama sen şimdilik helal et bakiiiimmmm

Kim bu cilgin bana meydan okuyacskmis sasarim :)

maydonoz suyumla ben :))

ama evde aktivite kısmında önerilerini bekliyorum tabi ki.
Slim in 6 pack uygulaması kolay bir şey mi mesela??(insanity diye bu tarz bir program vardı yapamadım kalbim ağzımdan fırlayacak gibi oluyordu. Kalp krizi geçiririm diye korktum.) tabi ki kolay mı derken kolay olsa kg veremem dimi :) yatarak da kg veremem. Havalarda bozuyor artık yürüyüş yapamam. Evde aktivite lazım bana aşırı zorlamayacak.

Buarada bu maydonoz suyu ne iğrenç birşey soğuk mu içilecek acaba? sıcak gitmiyor. Limonla da pek değişmedi tadi.

burada şukadar kilo verilecek diye şart yok zaten sağlıklı olanı da ayda 2-4 kilo vermekten yanadır.. bizim için sakıncası yok sen kalmak istiyorsan okey... ala sayı çok olup olumsuz havalar eseceğine sayı az olsun herkes pozitif konuşsun yeter...

belkide ben kaptanlığı beceremiyorumdur buna da açığım seninle olmuyor deyin ben çekilirim sadece yarışmacı olarak devam ederim sorun olmaz

eriğim zorlamanın anlamı yok ... böyle zorlama ile kalanların motivasyonsuzluğu kilo vermeyi gerçekten isteyenleri etkiliyor malesef

Buarada bu maydonoz suyu ne iğrenç birşey soğuk mu içilecek acaba? sıcak gitmiyor. Limonla da pek değişmedi tadi.

bende içtim biliyorum iğrenç bişey... pis pis kokar her nefes alışında

sözüm sana değildi ki zargarpur sen üstüne aldın... Gitmemesine inandığım düzenli paylaşımı olanlardan (ki bunlar sayılı kişilerdi) birisi idin sen... Ama genele bakarsak iki mesajla gün geçiren bazen hiç girmeyenlerin oluşturduğu olumsuz hava takımı mahvetti benim sitemim onlara idi ama almaması gereken kişi üzerine aldı

:) çok şükür ,çok kötü olmuştum ben de

Simdi de ustune alinan benim malesef.olumsuz hava takimi yaratmak istemezdim..olay gunde iki mesaj atmaksa evet herkes herzaman ayni sekilde paylasimda bulunamiyor.ayrilmam gerekiyorsa ayrilabilirim..

simdi de ustune alinan benim malesef.olumsuz hava takimi yaratmak istemezdim..olay gunde iki mesaj atmaksa evet herkes herzaman ayni sekilde paylasimda bulunamiyor.ayrilmam gerekiyorsa ayrilabilirim..
paylaşım yetirsizliği konusunda yanlız değilsin

ipekyol51
toplight
esrasi(paylaşımı iyiydi ama 6 gündür gelmiyor)
tuğba-serdar(paylaşımı iyiydi ama 3 gündür hiç gelmedi geri kalan günlerdede bir mesaj yazdı)
çöznur
bsrmmhmt( paylaşımı yetersiz olmasına rağmen takımdan ayrılmak istemediğini ve azimli olduğunu söyledi... Kişinin istekli olması benim için yeterli)

Evet igrenc ama ise yariyor bol bolda cise gidiyosun canim spora yeni basliyorsan leslie ile basla sonra slim once fazlaliklar gitsin sonra sikilasma gelsin yoksa slimde tartida degil bedende muthis degisim var slim star up ramp up burn up olmak uzere uc part ve haftada bir gun mola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…