Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Puff diger takimlardada ayni soguk hava var kimse zayiflamak istemiyor galiba kisin yaglarinin ustjne yag ekleyip sonrada yazin sok olcaklar bana ne oldu diye oysa kisin fitkesip yaza super girmwk var

Puff diger takimlardada ayni soguk hava var kimse zayiflamak istemiyor galiba kisin yaglarinin ustjne yag ekleyip sonrada yazin sok olcaklar bana ne oldu diye oysa kisin fitkesip yaza super girmwk var

eğer bu yazdıklarımla en ufak canını sıkar kalbini kırarsam affola juju fakat bence senin menü bildirimi yapmamanın çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum sonuçta kaptan takım üzerinde etkili olur.
sen yapmadığın bir şey için neden yapmıyorsun neden böyle desende karşı tarafa geçmez söylediklerin
ayrıca bir takım kaptanı olarak dışlayıcı değil teşvik edici olmalısın seni silerim seni atarım diyerek bence daha fazla motivasyonu kırıyorsun arkadaşları bilemiyorum fakat en azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle bir art niyet barındırarak yazmıyorum bunları sadece naçizane fikrimi söylemek istedim umarım bana kızmazsın

Son düzenleme:

O kg verilmeden sanada cikis yok kir micini otur takimda

Kim bu cilgin bana meydan okuyacskmis sasarim :)
canım maşallah sana gerçekten bu tavrına bayılıyorum insanlara enerjini geçiriyorsun bu çok önemli bir faktör
umarım istediğin kiloya kavuşursun ayrıca tez zamanda da hamilelik haberini duyarız inşallah
Allah gönlüne göre versin
ben inanıyorum tez zamanda bebişte gelecek

Amin canim seninde hersey gonlune gore olur insallah

Herkes hakkini helal etsin.

Evet bencil olmaya degilde kendimi daha cok dusunmeye karar verdim gruplarda ayni motivesizlikler kural yikilmalari vsvs . Ben kendi istegimlr gruptan cikiyorum 62.6 yim hala . Daha once uyguladigim ve on kg verdigim gunluk taktigime geri donuyorum galiba yarisma stresinden ve surekli demotive ortamdan basarisiz bi surec gecirdim gecmisime baktim ramazan bayramindan daha da kg bi surece ulasmisim. Ve an itibariyle gunluk actim erigim ile adim adim sohbet edebilecegim derdine ortak olacagim ve kg verme surecinde birlikte olacagim kisilerle devam edecegim. Kimse ustune alinmasin ama dogru yerde dogru zamanda olmak gerek . Kalbinizi kirdiysam affola

Umutlariniz cebinizde dursun hep eksikligini hissetiginizde birini alip buyuk harflerle haykirin hepiniz icin hayirli bir omur diliyorum

Kaptanım canım benim :)
Ben çok yoğun olduğumu yazmıştım. Şirket yeni bir sisteme geçiyor. İnanaın hafta sonumu bile şirketde geçirdim. bilgisayar aldılar yeni bana bütün sistemi yeniden değiştiriyorum. inanaın ben bile yoğunluktan kusma noktasına geldim. size yazmıştım bi kaç gün çok yoğunum yazamam diye.
Hiç habersiz girmemezlik yapmadım. ben devam ediyorum. çıkarmayın bu sefer verdiğimiz 3-5 kiloyuda geri alacağız.
Saçmalamayın devam edin. birazdan gelicem bekleyin.

Kızlar gerçekten yoğunum bu sebepten giremedim.
Takımın toparlanması lazım
Devam etmeyeceklerin çıkması normal
Yada kendileri devam edenlerde gidebilir
Fakat verdiklerinizi alıcaksınız hemde ilk hafta
Neden derseniz bir rahatlık gelicek
Hemen rahata bağlayıp ilk hafta şişceksiniz
Ben burdayım devam ediyorum.
Sadece yoğun bir dönem geçiriyorum
Anlayışınız için teşekkürler
Elimden geldiğince yazacağım
Öpüyorum hepinizi.....​

Hiç kimse aktif olmazsa her giren kendi kendine yazarsa zaten bu takım yürümez.

Tubisim meraktaydim iyi oldugunu bilmek guzel. Ben gittigim hslde burda takipteyim ama burda olmadi kismet degilmis. Ben yine kkda devam ediyorum diyeti birakmadim sende birakma opuldun cok

dün cenazemiz vardı giremedim... bugün buralardayım biraz işim var halledip geleceğim... geçmişi nehüz okumadım geldiğimde görüürüz

Tubisim meraktaydim iyi oldugunu bilmek guzel. Ben gittigim hslde burda takipteyim ama burda olmadi kismet degilmis. Ben yine kkda devam ediyorum diyeti birakmadim sende birakma opuldun cok

Ya tabiki diyeti bırakmıcaz. Burası olmazsa başka bir yer. Çünkü benim kişisel amacım kilo vermek.
Gene dün alışverişe çıktım. Psikolojim bozuldu. Sonuç olarak hedefim zayıflamak ve ben bunu başaracağım.

Merhaba arkadaşlar menü paylaşmıyorum ve yorum yazmamıyorum diye ,takıma yakışmadım diye ayrılmak istemiştim.pat diye gitti demişsiniz aşkolsun .amacım olumsuz bir hava yaratmak değildi.çünkü diyeyim de yapmıyordum kendime hayrım yok size nasıl olsun dedim.ama hep okudum takip ettim sizi.

Sizi önceden de okuyordum ve motivasyonunuza hayrandım.belki de eski yoğunluk yok diye bu şekilde oldu.bilemem tabi.

Hiç bir zaman ben dahil kimsenin bi gruba gireyim canım isterse çıkarım nasıl olsa diye davrandığını düşünmüyorum.disiplin menü kontrolü zaten başarsaydım kilom olmazdı.ben düzen bozmaya gelmedim.sadece Dışardan okunduğu gibi değilmiş.zormuş uymak.

Bi de kaptan dukan konusunda ben de yaptım çok zor devam etmek gibi laflar kullandı.şimdi tam hatırlamıyorum ama olumsuz konuştu normal beslen dedi.tamam iyiliğimi düşündü ama ben o zaman da sormuştum.dukan yaparak gruba katılabilir miyim diye.tamam dediniz.e o zaman neden sürekli menüleri eleştirdiniz.inanılmaz motivasyonla doluyken enerjim düştü.sizin gibi besleneyim dedim o da bana uymadı.ölçüyü kaçırdıkça koptum bıraktım diyeti.

Keşke baştan hayır deseydiniz.keza başka dukan yapan arkadaşın da menülerine olumsuz yorumlar yaptınız.ama dukan bu.biz bunu uygun görmüşüz.bize en azından "arkadaşım menülerini düzenini anlamakta zorluk çekiyorum ama olsun motivasyonun bize de geçsin.sen bize biz sana destek verelim "demediniz.o zaman yeni gelenlere dukan yada başka bir diyet yapıyorlarsa olmaz diyeceksiniz.yok takıma almayı düşünüyorsan da bilip bilmeden menüye laf etmeyeceksin .dukan a başlarken hem kitabını okudum hem ilgili tüm blogları okudum.yani iyilik yapayım derken benim açımdan hevesimi kırdınız.

Burada hata bende öncelikle.dukan toprağı varken geldim size yazdım.ama dedim ya disiplininiz beni etkiledi.

Kaptan dahil üslup da gerçekten bir sıkıntı var.tamam iyiliğimizi istiyorsunuz ama sizin bildiğinizi ben de biliyorum belki daha fazlasını belki daha azını.ama ben sonradan katıldım diye hemen üsluba bir şey demek istemedim.

Ki nitekim kaptan iki gün dukan yapmaya karar verdi.

Dukan grubunda yazacağım.bilmiyorum belki de yazım sizi kızdıracak ya da hak vereceksiniz.ama dışardan bir göz olarak size ayna tutmak istedim.

Ben sizin ne kadar iyi birbirini motive eden bir takım olduğunuzu gördüm önceden.bunu yine başarabilirsiniz.

Yanlış ifadeler kullandıysam kusura bakmayın ama düşüncemi söylemezsem çatlardım.iyi günler..

Bugün bildirim günü gelen giden yok. Gerçekten takım dağılmış.
Hayırlısı artık ne diyeyim.

alınmam da darılmam da... ki ben öncede söyledim hep söyledim.. benim kaptanlığımsizi tatmin etmiyorsa bırakır normal bir yarışmacı olarak devam ederim dedim ama kimse yanaşmadı gönüllü olmadı...

kendi adıma çok uzun bir yoldan geliyorum çok badireler atlattım motivasyon sıkıntısı yaşayacak en başta ben olmalıydoım ama takıma yeni gelenlerin bile motivasyonsuzluğundan kendi hevesimi de kaçırdım...

halada söylüyorum ben bugün çekiliyorum takımı devam ettirmek isteyen varsa buyursun gelsin yoksa ben yokum artık

umarım yeni yolunda başarılı olursun eriğim hakkını helal et

Walla sabah 8 de baktim ki sen de gidiyorsun moralim bozuldu oglene kadar birakayim kapissinlar dedim ama gercekten kapisacak insan yok

Gidelim erigim

ben de gidiyorum arkadaslar tadim kacti

Saglicakla kalin

ne diyelim... yeni üye olarak kusura bakmayın sizde.. yıkılma evresinde bir takıma cağırdık ... isterseniz diğer takımlara geçme talebinde bulunabilirsiniz

takım sana emanet ozamankuzum... ama buralarda olur takım dışı birisi olarak yardımcı olurum

Hiç kimse aktif olmazsa her giren kendi kendine yazarsa zaten bu takım yürümez.

takımı ben dağıtmışım gibi göründü ama bon bir haftadır zaten kimse uğramıyordu

haklı olduğun yerler de vardır haksız olduğun yerlerde.. doğaldır...

dukan yapsanda takıma girebilirsin diye ben dedim... ve dukanın zor olduğunu da ben söyledimm... menü yorumlarken bunu göze almak gerektiğini de ben söyledim ki ben menü yorumlamadım... belkide beceriksiz bir kaptanlık yaptım takımı ilk kurduğumda tüm menüleri yorumlarken artık menü yorumlayacak bile takati kendimde bulamadım.. bunun için sizlerden özür dilerimama kimse suçu tek bir kişiye atmasın o yada bu yada şu değil şuanki sonuç.. hepimiziz... sonuçlarına da katlanacağız...

umarım gittiğin yerde istediğini bulursun yolun açık olsun

***5.Takım 334. Etap***
oluroylebazen ( 77,50 / İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
esrasi ( 66,70 /) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
tuğba-serdar ( 72,00 / 71,50 / 0,50 / % 0,69 )
ebyar ( 57,00 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
*JUJU* ( 86,50 / ) Kendi isteği ile ayrıldı(motivasyon yetersizliği)
erigim ( 62,60 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
wisper ( 74,00 / ) Kendi isteği ile ayrıldı
coznur ( 92,20 / ) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
bsrmhmmt ( 70,50 / ) İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
gejicash ( 64,80 / ) Kendi isteği ile ayrıldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…