Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence bu menü dengeli olmuş listen mi var yoksa sen mi belirliyosun ne yiyeceğini

Kalori hesabi yapiyorum inan ilk defa bukadar rahat diyet yapiyorum .listelere bagli kalamiyorum cok sıkıci geliyor

Rica ederim bitanemmm hasta olmamana çoks evindim yanlış anlamışım özür ne güzel hepiniz kaynaşmışsınız

Kaptancım sizlere başarılar dilerimmm hayırlı uğurlu olsun tekrardan:13::13::13:

Hepinize iyi akşamlar yarın cıslardan uzak durun

İyigeceler herkese yarin tartida 500 gr inmis goruruz insaallah

günaydın bayanlar
gününüz aydın olsun
çalışan biri olarak ptesi çekilmez hiçç
akşam bi olsa ah ah

menü paylaşımı 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var bilginize

bu hafta listede bulunmayacaksınız deneme haftanız
ama haftaya umarım hepiniz listede olursunuz
şimdi sizden tartılıp kilonuzu yazmanızı rica ediyorum
kayıt altına alalım artık de miiiiii

kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz 77,2 hedef kilo 59
rainandthesun

var mı başka üye

Son düzenleme:
Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika

gunaydın 5.takım guzellerı nasılsınız

ayulduz sen hergun tartılıyormusun

kadıscım benım tam kılom 78.7 hedef kılomda 60 notunu bu sekıdle dusersın sekerım

ayulduz sabah sporunuda apmıssın ne guzel benım yapamıyolummm spora ısıtın benı leydıelr

Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika

güzel haber bu canım kilo vermen

canım ilk hafta düzeni kuralalrı öğrenmeden listeye girmek biraz sakıncalı
üzülme ne kadar verirsen o kadar karlısın canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar ihtiyacı olan için çizelge

Günaydınlar hanımlar, nasılsınız?
Gunaydin canim kendi adima bomba gibiyim
Ben bugun tam 800 gr vermistim keske listede olaydik gerc regl bitti onun etkiside var tabi.canim ben suan77.200 gr hedefte 59 insaallah
günaydın canım
tartıldın mı ya da dün tartılmışmıydın kayda alacağımda

canım takımı bi oluşturalım
bakacağız artık

Canim ben 5. Takimda değilim 4. Takimdayim. Siz toparlanana kadar destek amaçlı uğradım.

aklım başımda mı canım ya
kusura bakma iş yerinde işlerim pek karışık

kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz
rainandthesun

var mı başka üye

Gunaydin canim kendi adima bomba gibiyim

Ben bugun tam 800 gr vermistim keske listede olaydik gerc regl bitti onun etkiside var tabi.canim ben suan77.200 gr hedefte 59 insaallah

Sorun olmazsa ben geri dönmek istiyorum. Forumdan uzakta olunca hiçbir şey yapamıyorum. 77,4 ile başlayıp 1 haftada 64,8 e düşmüştüm. Şimdi neredeyse başladığım kiloya geri döndüm. Sabah tartıldım 66,5 kg um. Haziran ayı ortasına kadar en azından 55 olmalıyım. Kimseye hesap vermeden bunu yapabileceğime inancımı yitirdim. Sizlerle birlikte olunca kısıtlıyordum yememi içmemi.

Şayet ok derseniz ben 5.takıma dönüşümü istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…