- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.241
bence bu menü dengeli olmuş listen mi var yoksa sen mi belirliyosun ne yiyeceğini
yarım ekmek arası donermı dengelı olmus sorarım sana
Bıdaha gormek dahı ıstemıyorum.yagalrımıza yag eklerler onalr cıs dettt kaka
yanlız yorumumu gerı alıyorum 2 pogaca yemıs ınsan baskaısnın donerıne ne hakla karısır
Canim valla super evsahibisiniz tesekkurler ,takimimiza simsiki sarilacaz hedef simdilik ilk uc girmek 5. Takimi birlere tasiyacaz arkadaslaromizla birlikte.canim yanlis anlamissin cok sukurhasta degilim .kilolarim icn kullandim bir hasta nasil saati saati yer ilaclarini alir doktorunun dediklerini yapar bende suan oyle yapmaya calisiyorum butun enerjimi zayiflamak icin kullaniuorum.acikca ben hasta siz doktor sizler ne derseniz onu yapmaya calisicam tarcinli suya baslamistim sanki istah kesiyor gibi
Rica ederim bitanemmm hasta olmamana çoks evindim yanlış anlamışım özürne güzel hepiniz kaynaşmışsınız
Kaptancım sizlere başarılar dilerimmm hayırlı uğurlu olsun tekrardan:13::13::13:
Hepinize iyi akşamlar yarın cıslardan uzak durun
Günaydınlar hanımlar, nasılsınız?
kadıscım aklında uye sayısıyla ılgılı bı karar varmı kac kısıden olusturmayı dusunuyorsun dıegr takımlara baktımda 5 kısı olanda var 12 kısı olanda
günaydın canım
tartıldın mı ya da dün tartılmışmıydın kayda alacağımda
Canim ben 5. Takimda değilim 4. Takimdayim. Siz toparlanana kadar destek amaçlı uğradım.
aklım başımda mı canım ya
kusura bakma iş yerinde işlerim pek karışık
Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika
Gunaydin canim kendi adima bomba gibiyimGünaydınlar hanımlar, nasılsınız?
Ben bugun tam 800 gr vermistim keske listede olaydik gerc regl bitti onun etkiside var tabi.canim ben suan77.200 gr hedefte 59 insaallahgünaydın bayanlar
gününüz aydın olsun
çalışan biri olarak ptesi çekilmez hiçç
akşam bi olsa ah ah
İnan calismayan biri icinde cekilmez haftasonunun daginlikli oglanin. Okul telasi bide bugun. Pazar var cok isim var cok
menü paylaşımı 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var bilginize
Yazariz Allahin izniyle
bu hafta listede bulunmayacaksınız deneme haftanız
ama haftaya umarım hepiniz listede olursunuz
şimdi sizden tartılıp kilonuzu yazmanızı rica ediyorum
kayıt altına alalım artık de miiiiii
günaydın canım
tartıldın mı ya da dün tartılmışmıydın kayda alacağımda
canım takımı bi oluşturalım
bakacağız artık
Canim ben 5. Takimda değilim 4. Takimdayim. Siz toparlanana kadar destek amaçlı uğradım.
aklım başımda mı canım ya
kusura bakma iş yerinde işlerim pek karışık
kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz
rainandthesun
var mı başka üye
Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika
Gunaydin canim kendi adima bomba gibiyim
Ben bugun tam 800 gr vermistim keske listede olaydik gerc regl bitti onun etkiside var tabi.canim ben suan77.200 gr hedefte 59 insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?