- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.261
Gunaydin arkadasim hergun tartiliyorum valla takintimi desek nedir.bak bacim tecrubeyle sabittir sporsuz kilo verilmez verilsede belli olmaz.diyet yapmanin en guzel tarafi vucuda spor nimetinden faydalanmasini saglamak.sabahlari oglani birakinca parka iniuoron takiyorum kulakigim sakin bi muzik esliginde dejers oluyorum spor enerji verir istah keser hantalligin gider bacim yapacan sporinu baska yolu yokgunaydın 5.takım guzellerı nasılsınız
ayulduz sen hergun tartılıyormusun
kadıscım benım tam kılom 78.7 hedef kılomda 60 notunu bu sekıdle dusersın sekerım
ayulduz sabah sporunuda apmıssın ne guzel benım yapamıyolummm spora ısıtın benı leydıelr
güzel haber bu canım kilo vermen
canım ilk hafta düzeni kuralalrı öğrenmeden listeye girmek biraz sakıncalı
üzülme ne kadar verirsen o kadar karlısın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlar ihtiyacı olan için çizelge
Sorun olmazsa ben geri dönmek istiyorum. Forumdan uzakta olunca hiçbir şey yapamıyorum. 77,4 ile başlayıp 1 haftada 64,8 e düşmüştüm. Şimdi neredeyse başladığım kiloya geri döndüm. Sabah tartıldım 66,5 kg um. Haziran ayı ortasına kadar en azından 55 olmalıyım. Kimseye hesap vermeden bunu yapabileceğime inancımı yitirdim. Sizlerle birlikte olunca kısıtlıyordum yememi içmemi.
Şayet ok derseniz ben 5.takıma dönüşümü istiyorum.
Sorun olmazsa ben geri dönmek istiyorum. Forumdan uzakta olunca hiçbir şey yapamıyorum. 77,4 ile başlayıp 1 haftada 64,8 e düşmüştüm. Şimdi neredeyse başladığım kiloya geri döndüm. Sabah tartıldım 66,5 kg um. Haziran ayı ortasına kadar en azından 55 olmalıyım. Kimseye hesap vermeden bunu yapabileceğime inancımı yitirdim. Sizlerle birlikte olunca kısıtlıyordum yememi içmemi.
durumunu bi kontrol edeyim tatlım hemen
tugbacım sen geçen hafta listede ayrıldı görünüyosun kendi istegiyle
kural şu
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
eğer kabul olursa listeye eklemeye çalışacağım canım
sanırım hata olmuş
Hoşbuldum kapatancım,inşaallah öyle olur.hoşgeldin canım aramıza tabi ki de uygunuz berbaer güzel paylaşımlarımız olacak
Hoşbulduk arkadaşlar,desteğiniz için teşekkürler.kadiscigim kaptanligin hayirli olsun...
3.takim olarak her zaman yaninizdayiz cnm..
Yeni üyeler gelmis, hos gelmis..Saglikli zayiflamalar kizlar
Bence öğlen için evden hazırladığın bişeyleri işyerine götürsen daha iyi olur.ben ara öğün için küçük kilitli poşetlere 1-2 kuru meyve,1-2 ceviz ve bademden oluşan paketler hazırlardım işe giderken 1 paket çantama atardım sen de öyle yapabilirsin,akşama çok acıkmamış olursun,Ayağın için geçmiş olsun çok zorlama bence de .yarın sabah itibariyle kaçamaksız bol sulu sporlu bir yaşam başlasın bizim için
ben beslenme düzenimi yazayım sabah 1 dilim ekmek kahvaltılıklar öğle iş yerinde pek yemek olmuyo genelde meyveli bi öğün yada diyet bisküvi
akşam akşam
benim sorunum akşam gün boyu aç kalınca akşam apay yiyorum malesef
spor yapamıyorum ayağım kırıldı 3 ay önce hala zorlamaya korkuyorum
ama yattığım yerden mekik falan denemeye başlamalıyım yavaş yavaş
günde 3-4 lt su içerim
yine böyle bi diyet kışı beni bekliyo sanırım
hedefim hafta da yarım kilo
ne güzel yürüyüş yapabilmen,stadyum evimin dibinde ama hiç fırsatım olmuyor yürüyüşe.benım dıyet planım kalorı hesabı ayda 4 kılo hedefım haftanın 5 gunu arkadasımla 1 saate yuruyoruz
2 adet poaça çok fazla olmuş,1 simit 4 ekmek değerindeymiş kaldıki poaça da bir de yağ varBugunku menumu yazayım
sabah 2 adet poaca
ogle2 yumurta 2 dılım ekmek
aksam yok
su 3 bardak spor cocukalrın pesıdne kosturmaca
Suyum cok az oldu ıcımden ıcmek gelemdı napayım
Benim de var eliptiğim nezamandır ben de kullanmıyorum bi ara yarış yapalım ne dersin?.pogacalar kucuk deıldı buyukte deıldı cok yanı karakoy varya uzun olanalrından onlardan yedım 2 tane patateslı ıdı
baska bısey ıstemedı hıc canım.sporda pek yapamadım bugun
elıptıgım var evde ama uzerıne cıkasım gelmıyo ıstek var motıve yok nasıl yapcas bu ısı kadısım ya
ben de listeleri hiç sevmem,benim diyetimde "ne yersen yarısını ye" diyeti eşimle benim uydurmam ama işe yarıyoKalori hesabi yapiyorum inan ilk defa bukadar rahat diyet yapiyorum .listelere bagli kalamiyorum cok sıkıci geliyor
ben bu sabah tartıda 700 gr eksilmiş buldum kendimi çok mutlu oldumİyigeceler herkese yarin tartida 500 gr inmis goruruz insaallah
kaptanım hemen söyleleyimgünaydın bayanlar
gününüz aydın olsun
çalışan biri olarak ptesi çekilmez hiçç
akşam bi olsa ah ah
menü paylaşımı 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var bilginize
bu hafta listede bulunmayacaksınız deneme haftanız
ama haftaya umarım hepiniz listede olursunuz
şimdi sizden tartılıp kilonuzu yazmanızı rica ediyorum
kayıt altına alalım artık de miiiiii
arkadaşım et diyet için çok faydalı bir besin,ekmeksiz yendiğinde kilo verdirici etkisi bile varmış diye okumuştum,çünkü vucut proteini kullanmak için karbonhidratı yakıyormuş,arad ye tabi afiyet olsun:).Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika
Spor şart evet şeker hastalığının başlangıcı olan insülin direnci ilk olarak bacaklarda başlarmış,bunu yok etmek için de hareket şart ben de en kısa zamanda başlayacağım,şu aralar 8.sınıfların sınav hazırlığı için yoğun çalışıyorum hiç fırsatım yok haftaya spora da başlarım inşaallah.Gunaydin arkadasim hergun tartiliyorum valla takintimi desek nedir.bak bacim tecrubeyle sabittir sporsuz kilo verilmez verilsede belli olmaz.diyet yapmanin en guzel tarafi vucuda spor nimetinden faydalanmasini saglamak.sabahlari oglani birakinca parka iniuoron takiyorum kulakigim sakin bi muzik esliginde dejers oluyorum spor enerji verir istah keser hantalligin gider bacim yapacan sporinu baska yolu yok
Bugun yemek olarak haslanmis brokolii karnibahar dusunuyorum ne zaman bunlari yesem ertesi gun kilo verms oluyorum
benim öğle menümde genelde buKimse yokmuuuu ogle yemegimide yedom sutlu spicel k arada grryfurt disunuyorum
tebrikler canımİyiaksamlar hanimlar bana kocam bir aferin diyebilirsiniz cocuklata pizza yaptim ben brokoli karnibahar haslamasi yedim
menün sporun suyun harikaSabah 2 kayisi bol su maydonoz kuru
Kahvalti 25 gr ev yapimi sucuk 50gr lor25 gr b.peynir 2 zeytin 2 d.t.t ekmek 1 t.k tahinpekmez domates salatalik
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase specil k sutlu
Ara greyfurt
Aksam 300gr brokoli karnibahar haslamasi 180 gr menemem yogurt 1 dilim t.t ekmek
Ara10 findik sekersiz neskafr
Spor 70 dakika tempolu yuruyus 3 lt su
cANIM TAKIM KAPANDIĞI İÇİN ÖYLE YAZILDI FAKAT SEN DEVAM ETTİRİYORSUN .
nORMALDE AYRILMA GİBİ BİR DURURMUM YOKTU ZATEN. dURUMDAN DOLAYI ÖYLE YAZILDI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?