Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadasim hergun tartiliyorum valla takintimi desek nedir.bak bacim tecrubeyle sabittir sporsuz kilo verilmez verilsede belli olmaz.diyet yapmanin en guzel tarafi vucuda spor nimetinden faydalanmasini saglamak.sabahlari oglani birakinca parka iniuoron takiyorum kulakigim sakin bi muzik esliginde dejers oluyorum spor enerji verir istah keser hantalligin gider bacim yapacan sporinu baska yolu yok

Kaptancigim sen nedersen o cizelgeyi yapmayi istiyordum bilgisayara geciyimde sonra

durumunu bi kontrol edeyim tatlım hemen

Canim meraba kaptan cevap verir sana aramizda gormek isteriz bence

Bugun yemek olarak haslanmis brokolii karnibahar dusunuyorum ne zaman bunlari yesem ertesi gun kilo verms oluyorum

Kimse yokmuuuu ogle yemegimide yedom sutlu spicel k arada grryfurt disunuyorum

cANIM TAKIM KAPANDIĞI İÇİN ÖYLE YAZILDI FAKAT SEN DEVAM ETTİRİYORSUN .
nORMALDE AYRILMA GİBİ BİR DURURMUM YOKTU ZATEN. dURUMDAN DOLAYI ÖYLE YAZILDI.

Merhaba arkadaşlar,ben geldim.tekrar burada olmak ve diyete kararlı olmak gerçekten çok mutlu ediyor beni.Bugün diyet adına çok önemli sınavlardan geçtim diyebilirim.Malum dün öğretmenler günüydü ,eee ben de öğretmenim,bugün öğrenciler sağolsun 1 tepsi baklava,1 tepsi su böreği yollamışlar öğretmenler odasına ama ben 1 tane bile yemedimsonra kantincimiz çikolata ikram etti onu da yemedim ve diyet menüme tam olarak uydum:))).

hoşgeldin canım aramıza tabi ki de uygunuz berbaer güzel paylaşımlarımız olacak
Hoşbuldum kapatancım,inşaallah öyle olur.

kadiscigim kaptanligin hayirli olsun...
3.takim olarak her zaman yaninizdayiz cnm..
Yeni üyeler gelmis, hos gelmis..Saglikli zayiflamalar kizlar
Hoşbulduk arkadaşlar,desteğiniz için teşekkürler.

Bence öğlen için evden hazırladığın bişeyleri işyerine götürsen daha iyi olur.ben ara öğün için küçük kilitli poşetlere 1-2 kuru meyve,1-2 ceviz ve bademden oluşan paketler hazırlardım işe giderken 1 paket çantama atardım sen de öyle yapabilirsin,akşama çok acıkmamış olursun,Ayağın için geçmiş olsun çok zorlama bence de .

benım dıyet planım kalorı hesabı ayda 4 kılo hedefım haftanın 5 gunu arkadasımla 1 saate yuruyoruz
ne güzel yürüyüş yapabilmen,stadyum evimin dibinde ama hiç fırsatım olmuyor yürüyüşe.

Bugunku menumu yazayım

sabah 2 adet poaca

ogle2 yumurta 2 dılım ekmek

aksam yok

su 3 bardak spor cocukalrın pesıdne kosturmaca

Suyum cok az oldu ıcımden ıcmek gelemdı napayım
2 adet poaça çok fazla olmuş,1 simit 4 ekmek değerindeymiş kaldıki poaça da bir de yağ varlütfen hamur işlerinden uzak dur emekler boşa gitmesin canım:18: .

Benim de var eliptiğim nezamandır ben de kullanmıyorum bi ara yarış yapalım ne dersin?.

Kalori hesabi yapiyorum inan ilk defa bukadar rahat diyet yapiyorum .listelere bagli kalamiyorum cok sıkıci geliyor
ben de listeleri hiç sevmem,benim diyetimde "ne yersen yarısını ye" diyeti eşimle benim uydurmam ama işe yarıyo.

İyigeceler herkese yarin tartida 500 gr inmis goruruz insaallah
ben bu sabah tartıda 700 gr eksilmiş buldum kendimi çok mutlu oldum.

kaptanım hemen söyleleyim
boy:164
kilo başlangıç:85.9
ilk 1 ay için hedef 4 kilo
asıl hedef:70 olmak.

Gunaydin takimim dun donere ragmen kil vermisim yaaaa bu hafta yarisa katilsaydik keske.sabah 1 ssaat yuruyusumu yaptum simdi guzelce kahvaltimi yapiyorum harikayim harika
arkadaşım et diyet için çok faydalı bir besin,ekmeksiz yendiğinde kilo verdirici etkisi bile varmış diye okumuştum,çünkü vucut proteini kullanmak için karbonhidratı yakıyormuş,arad ye tabi afiyet olsun:).

Spor şart evet şeker hastalığının başlangıcı olan insülin direnci ilk olarak bacaklarda başlarmış,bunu yok etmek için de hareket şart ben de en kısa zamanda başlayacağım,şu aralar 8.sınıfların sınav hazırlığı için yoğun çalışıyorum hiç fırsatım yok haftaya spora da başlarım inşaallah.

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH
-2 dilim t.b.ekmeği
-2 zeytin
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-şekersiz çay

ARA
yok(aklıma gelmedi)

ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı kuru fasulye
-4 yemek kaşığı pilav
-10-12 tane üzüm

ARA
yok

AKŞAM
öğlenin aynısı(başka yemek yapmaya vaktim olmadı) + 1 adet tavuk pirzola

ARA
1 adet elma ve mandalina

SPOR:yok ama nöbetçiydim merdivenleri bolca inip çıktım.

İyiaksamlar hanimlar bana kocam bir aferin diyebilirsiniz cocuklata pizza yaptim ben brokoli karnibahar haslamasi yedim

Sabah 2 kayisi bol su maydonoz kuru
Kahvalti 25 gr ev yapimi sucuk 50gr lor25 gr b.peynir 2 zeytin 2 d.t.t ekmek 1 t.k tahinpekmez domates salatalik
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase specil k sutlu
Ara greyfurt
Aksam 300gr brokoli karnibahar haslamasi 180 gr menemem yogurt 1 dilim t.t ekmek
Ara10 findik sekersiz neskafr
Spor 70 dakika tempolu yuruyus 3 lt su

Son düzenleme:
Bugun yemek olarak haslanmis brokolii karnibahar dusunuyorum ne zaman bunlari yesem ertesi gun kilo verms oluyorum

denemek lazım
Kimse yokmuuuu ogle yemegimide yedom sutlu spicel k arada grryfurt disunuyorum
benim öğle menümde genelde bu

İyiaksamlar hanimlar bana kocam bir aferin diyebilirsiniz cocuklata pizza yaptim ben brokoli karnibahar haslamasi yedim
tebrikler canım
hedefe böyle adım adım ilerleyeceğiz inşallah

menün sporun suyun harika
yarın tartı snaırım yine gülecek sana

canım gelebilirsin aramıza
püskütten onay çıktıııı

cANIM TAKIM KAPANDIĞI İÇİN ÖYLE YAZILDI FAKAT SEN DEVAM ETTİRİYORSUN .
nORMALDE AYRILMA GİBİ BİR DURURMUM YOKTU ZATEN. dURUMDAN DOLAYI ÖYLE YAZILDI.

tugbacım haklısın durum öyle olmuş sen zaten bu hafta listedeydin canım
günlük 5 mesaj yazma ve menü spor paylaşımı ana kurallarımız bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…