- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.301
canım gelebilirsin aramıza
püskütten onay çıktıııı
kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz 77,2 hedef kilo 59
rainandthesun 85.9 hedef kilo 70
var mı başka üye
Kizlar zayifliyinca ne yapmak istiyorsuniz .ben soyle dar paca kot ustune bembeyaz bir badi belimi ortaya cikaran ucusan bir elbise istiyirummmm
Sabah 2 kayisi bol su maydonoz kuru
Kahvalti 25 gr ev yapimi sucuk 50gr lor25 gr b.peynir 2 zeytin 2 d.t.t ekmek 1 t.k tahinpekmez domates salatalik
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase specil k sutlu
Ara greyfurt
Aksam 300gr brokoli karnibahar haslamasi 180 gr menemem yogurt 1 dilim t.t ekmek
Ara10 findik sekersiz neskafr
Spor 70 dakika tempolu yuruyus 3 lt su
Sporuna ve suyuna bayildim ben de. Bu menunun tartida ne kadar eksilttigini yazabilir misin lutfen gercekten cok merak ediyorum
selam 5. takımın yeni ve güzel hatunları ben takım kapanmadan önce oğlumun hastane işleri sebebiyle izne ayrılmıştım kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyet moduna girmeye maalesef 9 gün hastanede kalmak beni tamamen diyet modundan çıkardı ama burası olmadan da kilo vermek çok zor bu cuma değilde haftaya cuma sanırım bende listelere gireceğim fırsat buldukça da ara ara uğrarım
merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım.Doğum sonrası kilolarımı veremiyorum bana bir yol gösterin nereden başlamalıyım bilmiyorum. Diyet listelerine bakıyorum herşeyi herzaman bulamıyorum normal olarak. siz nasıl kilo veriyorsunuz.
tesekkur ederım yeni regl bitti tartı ne kadar net bılmıyorum ama genelde menum bu sekılde olacak ilk ay hedefım 5 kılo 3 kılosu gıttı
selam 5. takımın yeni ve güzel hatunları ben takım kapanmadan önce oğlumun hastane işleri sebebiyle izne ayrılmıştım kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyet moduna girmeye maalesef 9 gün hastanede kalmak beni tamamen diyet modundan çıkardı ama burası olmadan da kilo vermek çok zor bu cuma değilde haftaya cuma sanırım bende listelere gireceğim fırsat buldukça da ara ara uğrarım
merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım.Doğum sonrası kilolarımı veremiyorum bana bir yol gösterin nereden başlamalıyım bilmiyorum. Diyet listelerine bakıyorum herşeyi herzaman bulamıyorum normal olarak. siz nasıl kilo veriyorsunuz.
ben varım foruma başladığım kiloya geri döndüm
başlangıç kg 77,2
hedef 53
hedefe ulaşılması gereken süre 5 ay
şu an 77.2 misin canım
Ben de seni alkışlıyorum arkadaşım,tebrikler,eskiden bunları yeyince mutlu oluyoduk şimdi yemeyince mutlu oluyoruzİyiaksamlar hanimlar bana kocam bir aferin diyebilirsiniz cocuklata pizza yaptim ben brokoli karnibahar haslamasi yedim
Teşekkürler canım sağol,o sınavdan 100 aldım sanırım:).tebrik ederim canım gerçekten zor bi sınavmış senin için
öğretmenler günün kutlu olsun canım
Pilav veya makarnayı yediğimde ekmek yemeyerek dengelemeye çalışıyorum ama çok sık yemesem daha iyi olur tabikaçamaksız güzel menü
ama akşam pilavı yemesek daha iyi özellikle pirinç pilavı malum şeker yüklü
Sağol canım ,menülerimi genelde diyetisyen menüsündeki ölçülerden esinlenerek oluşturmaya çalışıyorum,ekmek yersem pilav yemiyorum,pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum,işte böyleeeAlkisliyorum seni
Pilav var ama ekmek yok iyi bence menu
Çok güzel kilo vermişsin,ne kadar oldu diyete başlayalı?Sindilik diyete basliyali uc kilo vermeme ragmen guven geldi valla aksam ne zamandir dar gelen panrolanimi giydim tam oldu esimde kilo verdigin beli oluyor dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?