Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporuna ve suyuna bayildim ben de. Bu menunun tartida ne kadar eksilttigini yazabilir misin lutfen gercekten cok merak ediyorum

iyi akşamlar hanımlar tel giremedim bir turlu bugun neden acaba bılen varmı 5 gurup var sayfalar yok

menumude yazayım hemen
sabah 1 kayısı 2 ceviz maydonoz kuru
kahvaltı:2 dilim t.t ekmek
1 yumurta 25 gr peynir 50 gr lor domates salatalık 1tatlı k.tahın pekmez(tatlı ıhtıyacımı kesıyor kalorısıde oyle cok degıl)
ara 10 fındık
ara neskafe kızımdan kalan yarım halley yarımdan bıle azdı
3 ceviz
akşam 2 d.t.t ekmek
200 gr brokolı,130 gr yağsız haslama et,200 gr yogurt domates salatalık 1tatlı kasıgı tahınpekmez
ara greyfurt yıyecem spor yok 15 yurudum sayılır sabah yağmur duzenımı kacırdı su 2 lt canım içmek ıstemıyor bugun

Sporuna ve suyuna bayildim ben de. Bu menunun tartida ne kadar eksilttigini yazabilir misin lutfen gercekten cok merak ediyorum

tesekkur ederım yeni regl bitti tartı ne kadar net bılmıyorum ama genelde menum bu sekılde olacak ilk ay hedefım 5 kılo 3 kılosu gıttı

çok gecmıs olsun canım aramızda gormekten mutlu oluruxz

meraba arkadasım emzırıyorsan buyuk nımet ben emzırme donemımde ayda 8 kılo 6 kılo verdıgımı bılırım.bence sporla basla dısarı cıkamıyorsan leslıe sensone var sıtede varmı birmiyorum ama yutube de var ben kızı otuuttururdum ben seyrederdı 6 aylık felandı.ben kalorı hesabı zayıflıyorum suan bazı sıtelerde bardak kasık hesabıda yazıyor kılona gore gunluk nekadar kalorı harcaman gerekıyor bunları ogren cok kolay hem bu sekılde su zıhnıyet olusuyor 1 çıkolata için 300 kalorı ıhtıyacıma heba edecegıme 2 kepce corba yerım diye oyun halıne getırebılıyorsun canım kalorı hesabı yapmak ıstersen yardımcı olurum

umarım oğlun düzelmiştir canım
seni aramızda görmeyi çok isterim
sen gel vakit buldukça

aramıza katılabilirsin canım

26/11/2013 bugünkü menüm

Sabah 10:30

1 adt damla çikolatalı cookie

Öğle 13:30

8 adet sarma
2 yk yoğurt

Ara 17:00

10 adt kavrulmamış fındık
5 yk salata

Akşam 19:00

ızgara balık
salata
( salatanın üzerine haşlanmış brokoli de koyuyorum bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor)
yarım ev yapımı yağsız ıspanaklı peynirli börek

şimdilik 2 lt su

şuaralar sadece boyun fıtığı egzersizleri yapabiliyorum. Şiddetli ağrım olduğu için. Haftaya leslie ye başlama planım var biraz daha iyi olursam

kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz 77,2 hedef kilo 59
rainandthesun 85.9 hedef kilo 70
mday 72 hedef kilo 60 isim melek
gejicash 77.2 hedef kilo 53

merhaba arkadaşlar,diyet için güzel bir gündü tartıda -400 gr la başladım,çok sevindim,sanki bu sefer daha hızlı kilo veriyorum,gerçi reglim yeni bitti sanırım o sebeple de hızlı verdim ama yine de mutluyum:)

tebrik ederim canım gerçekten zor bi sınavmış senin için
öğretmenler günün kutlu olsun canım
Teşekkürler canım sağol,o sınavdan 100 aldım sanırım:).

kaçamaksız güzel menü
ama akşam pilavı yemesek daha iyi özellikle pirinç pilavı malum şeker yüklü
Pilav veya makarnayı yediğimde ekmek yemeyerek dengelemeye çalışıyorum ama çok sık yemesem daha iyi olur tabi.

Alkisliyorum seni

Pilav var ama ekmek yok iyi bence menu
Sağol canım ,menülerimi genelde diyetisyen menüsündeki ölçülerden esinlenerek oluşturmaya çalışıyorum,ekmek yersem pilav yemiyorum,pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum,işte böyleee.

Sindilik diyete basliyali uc kilo vermeme ragmen guven geldi valla aksam ne zamandir dar gelen panrolanimi giydim tam oldu esimde kilo verdigin beli oluyor dedi:)
Çok güzel kilo vermişsin,ne kadar oldu diyete başlayalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…