Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum da. ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Yedigin seylere bagli peynir yumrtadan tahilli ekmekten vazgecme derim.birde insan vucudunu tanimali ben kahvaltusiz yapamam arkadasimda sevmez ogle yemegi ile baslar gune gayette fittir bazi elma aciktiririr bazizisinids istahini keser bunyeyi tanimak lazim benxw

Ben yuruyusumu yaoiyorum hemen sicak suyla dusumu alir kapsonlu hirkami giyerim sicak tutmaya calisiyorum onun faydasini gordum galiba dikkat etmek lazim acisin oyle iyi bilirimki bacimm,

Benim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum daha ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?

aslında tam tersi olmalı kahvaltı yapınca ben daha tok oluyorum gerçi metabolizmaya göre değişiyo durum
bende mesela 3-4 gibi bişeyler yeyip tok olmalıyım ki akşam kaçırmayayım

merhaba arkadaşlar,diyete daha iyi alıştım sanki bugün,dün öğlen yemeğinden önce başım falan dönmüştü ama bugün bişey olmadı,inşaallah başarıcaz biz bu işi.sizler nasılsınız? ben akşamları pek giremiyorum,yemekti,çocuktu,yazılıydı derse hazırlık falan derken bi bakmışım gece olmuş,bi bu saatlerde fırsatım oluyo yazıp çıkıyorum.

guzel menu ama spor su ?
suyu yazmayı unutuyorum ama bende su sorunu yok ,yeterince içerim ama spora vakit bulamıyorum bu aralar en kısa zamanda başlamaya çalışıcam.

Arkadaşlar ben de boyun fıtığı olduğumu düşünerek nöroloğa gittim,ellerimde uyuşma,boynumun alt kısımlarında ve sırtımda hiç geçmeyen ağrılar,halsizlik,yorgunluk ve aşırı sinir şikayetlerim vardı,yapılan kontroller ve testlr sonucunda B12 eksikliği olduğu anlaşıldı ve haftada 1 iğne oldum bütün şikayetlerim geçti,sizde tahlil yaptırın bence özellikle de diyet sonrası .

Canım ben öğretmenim ama hiçbizaman öğrencinin boyunu aşacak ve işine yaramayacak ödevler vermemeye gayret ediyorum,bence öğretmeniyle bi konuş,anlayışla karşılayabilir belki.

Sinrden agliyacam off ya canim biseyler yemek istiypr bebeler cikolata yiyor kocam kuruyemis ikiside zafim olan seyler uc besten aldim kuruyemisten ama ben bir kase yemek istiyorum ondan sonrada cayla birlikte halley kek yemek istiyorummm offfff
SakıııınBirşey paylaşayım sizinle,karbonhidratlı ürünler vücutta bağımlılık yaparmış ve kandaki miktar atılıncaya kadar canımız hep pasta,börek hamur işi istermiş ama bu kanın temizlenme süresinde dayanıp bunları tüketmezsek bir daha canımız eskisi kadar abur cubur çekmezmiş,ben kendimde de denedim gerçekten böyle oluyor biraz sabredelim arkadaşlar.

Benim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum daha ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Canım bazı yiyeceklerin glisemik indeksi yüksek oluyormuş ve bu yiyecekleri tükettiğimizde daha fazla acıkırmışız,bunlar mesela ekmek,şekerli yiyecekler,sen de kahvaltıda bu tarz şeyler yemek yerine peynir,zeytin,domates,yumurta yeşillik gibi besinlerden tüket,bunların yanında ekmek yerine kavrulmamış badem veya ceviz yiyebilirsin,ben bi ara karatay diyetiyle ilgilenmiştim gerçekten tok tutuyor bi dene istersen.

Bugünkü menüm

SABAH
1 yumurta
3-4 zeytin
yarım kk peynir
domates
2 dilim ekmek

ARA
10 kraker

ÖĞLE
1 kase sebze çorbası
4 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek

ARA
2 kuru kaysı arası 3-4 ceviz

AKŞAM
1 porsiyon makarna
4 piliç nagıt(küçük)
bolcaa salata(domates+marul+brokoli,az tuz,az yağ)

ARA
5-6 tane küçük boy kestane

buradan çıkan sonuç kesinlikle ekmek yememeliyim :)
kahvaltıda şekerli birşey yemem genelde ya kahvaltı yapmam yaparsam da yumurta , peynir, zeytin, maydonoz o tarz yaparım
ama badem , ceviz denemedim açıkcası kahvaltıda. En kısa zamanda denemeliyim

bugünkü menüm 27.11.2013

Sabah 09:30
1 yeşil elma

Öğle 12:00
4 yk sebze yemeği
4 yk sossuz makarna
2 yk yoğurt

Ara 17:00
15 adt çubuk kraker

Akşam 19:30

5 yk sebzeli pilav
2 yk yoğurt

2 lt su + 2 fincan bitki çayı

Bugün sondu artık akşamları karbonhidratı kaldıracağım çorbaya , sebzeye ve salataya ağırlık vereceğim

Sabah hariç çok güzel bi menü,kahvaltı yapmalısın. Bir de bence yoğurdu artırabilirsin,çünkü diyetisyenler 1 kase yoğurt veriyor 1 öğün için.

İyigeceler gelecegin citirlari bugun giremrdim mevlud vardi bibakiyim gecmise sonra menumu yazacam

Basacaracaz Allahin izniyle ben bikacgun iyigidiyorum sonra zorlaniyorum istahimi kontrol etmekte ama ben kazanacam benimde cok yogun gunlerin tel sayesinde girbiliyorum bilgisayar basina pek gecemiyorum
Canim bende tatlil yaptirmistim emar felan cekildi fitik cikti bende
Kesinlikle dogru bende yillarin bagimliligi var
Karbonhidrat cok olmus aksam kestaneleride sayarsak tabi
Olculu olunca karbonhidratta almak lazim bence
Kızlar menüme yazdığımdan biraz fazla kestane yedim maalesef

şuanda önümde büyük bir poşet ceviz ve kuru kayısı var,kendime ara öğün poşetleri hazırlıyorum ,sabah 1 tane alıp çıkmak kolay oluyo.

Tebrik ederim canim diyet duzen plan isteyen bi is bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…