- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.341
Yedigin seylere bagli peynir yumrtadan tahilli ekmekten vazgecme derim.birde insan vucudunu tanimali ben kahvaltusiz yapamam arkadasimda sevmez ogle yemegi ile baslar gune gayette fittir bazi elma aciktiririr bazizisinids istahini keser bunyeyi tanimak lazim benxwBenim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum da. ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Canim nasil da hakli ciktin saat 20:30 gibi 1 adet gofret yedim tutamadim kendimi
Ben normal yemegimi yiyim istah patlamsi olmaz genelde ama nezaman agzima bir tatli atayim zabdedemem kendimi gunlerde ne kadar cok yersemde aaksama acikirim
Ben foruma ilk basladigimda havalar iyiydi. Is yerine 4 km yuruyerek geliyordum. Terliyordum ne kadar uzerimi degistirsem de dus almayinca olmuyor. Bu yuzden sanirim Boyun fitigi nuksetti . Duzenli ilac ve krem kullaniyorum. Fizik tedaviye gidebilecek vaktim yok suara yogun isler. Insallah en kisa zamanda biraz daha normale donerim. Sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar
Hos geldin tatlim,tabiki aliriz..Arkadaslar daha yeni keşfettim siteyi benide araniza alir misiniz marta kadar verebildigim max kg vermeliyim
bende takıma girmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaslar daha yeni keşfettim siteyi benide araniza alir misiniz marta kadar verebildigim max kg vermeliyim
Benim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum daha ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Yine de çok güzel kilo vermişsin,benin meta. çok yavaş hiç 1 ayda 3 kilo verdiğim olmamıştırayın ikisinde basladım ama bol kacamaklı oldu muharrem ayı orucunu tuttum 3 gun ıftarda gozum donuyodu kacamaksız olaydı 5 kılo vermıstım sımdıye
suyu yazmayı unutuyorum ama bende su sorunu yok ,yeterince içerim ama spora vakit bulamıyorum bu aralar en kısa zamanda başlamaya çalışıcam.guzel menu ama spor su ?
Arkadaşlar ben de boyun fıtığı olduğumu düşünerek nöroloğa gittim,ellerimde uyuşma,boynumun alt kısımlarında ve sırtımda hiç geçmeyen ağrılar,halsizlik,yorgunluk ve aşırı sinir şikayetlerim vardı,yapılan kontroller ve testlr sonucunda B12 eksikliği olduğu anlaşıldı ve haftada 1 iğne oldum bütün şikayetlerim geçti,sizde tahlil yaptırın bence özellikle de diyet sonrası .borekler cıkolat olmasa ıyı kan sekerını dosurduklerı ıcın ıstahını kontrol edemıyebılırsın .cok gecmıs olsun bendede boyun fıtıgı duzlesmesı var gecen sene fızık gordum fıtıgın bır sınırlerdeymıs tutulup kalıyodum ama busene daha ıyıyım yuruyus yapıyorum dıyete basladıgımdan berı yuruyusmı ıyı geldı yoksa esım habıre krem getırır durur bıtkısel ılaclar onlarmı fayda ettı bılmıyorum RABBIM ACIL SIFA VERSIN okadar ıyı anlıyorumkı senı
Canım ben öğretmenim ama hiçbizaman öğrencinin boyunu aşacak ve işine yaramayacak ödevler vermemeye gayret ediyorum,bence öğretmeniyle bi konuş,anlayışla karşılayabilir belki.bızım aramızda ogretmen varmıydı bır kısı vardı zannedersem ogretmen varsa soruyorum neden bu performans odevlerı okulda yaptırmıyorsunuzşimdi kalıkıcım 1cm 1 cm kareler kesıp elısı kagıdından resım defterıne sekıller yapıcam daha yapmadım ıçıme sıkıntılar gırdı etkınlıgın amacıda karesel bolge dıkdortgensel bolge olayı pekınlestırmek zaten bebe kalemle cızıncede anlıyo bu revamıdır bız anneler (tabıı ben bunlar kendı ogretmenımıze soyleyemıyınce burdakı ogretmenlere seslenıyorum duyun bız cevakar annelerın sesını
SakıııınSinrden agliyacam off ya canim biseyler yemek istiypr bebeler cikolata yiyor kocam kuruyemis ikiside zafim olan seyler uc besten aldim kuruyemisten ama ben bir kase yemek istiyorum ondan sonrada cayla birlikte halley kek yemek istiyorummm offfff
Canım bazı yiyeceklerin glisemik indeksi yüksek oluyormuş ve bu yiyecekleri tükettiğimizde daha fazla acıkırmışız,bunlar mesela ekmek,şekerli yiyecekler,sen de kahvaltıda bu tarz şeyler yemek yerine peynir,zeytin,domates,yumurta yeşillik gibi besinlerden tüket,bunların yanında ekmek yerine kavrulmamış badem veya ceviz yiyebilirsin,ben bi ara karatay diyetiyle ilgilenmiştim gerçekten tok tutuyor bi dene istersen.Benim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum daha ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Canım bazı yiyeceklerin glisemik indeksi yüksek oluyormuş ve bu yiyecekleri tükettiğimizde daha fazla acıkırmışız,bunlar mesela ekmek,şekerli yiyecekler,sen de kahvaltıda bu tarz şeyler yemek yerine peynir,zeytin,domates,yumurta yeşillik gibi besinlerden tüket,bunların yanında ekmek yerine kavrulmamış badem veya ceviz yiyebilirsin,ben bi ara karatay diyetiyle ilgilenmiştim gerçekten tok tutuyor bi dene istersen.
Sabah hariç çok güzel bi menü,kahvaltı yapmalısınbugünkü menüm 27.11.2013
Sabah 09:30
1 yeşil elma
Öğle 12:00
4 yk sebze yemeği
4 yk sossuz makarna
2 yk yoğurt
Ara 17:00
15 adt çubuk kraker
Akşam 19:30
5 yk sebzeli pilav
2 yk yoğurt
2 lt su + 2 fincan bitki çayı
Bugün sondu artık akşamları karbonhidratı kaldıracağım çorbaya , sebzeye ve salataya ağırlık vereceğim
Basacaracaz Allahin izniyle ben bikacgun iyigidiyorum sonra zorlaniyorum istahimi kontrol etmekte ama ben kazanacam benimde cok yogun gunlerin tel sayesinde girbiliyorum bilgisayar basina pek gecemiyorummerhaba arkadaşlar,diyete daha iyi alıştım sanki bugün,dün öğlen yemeğinden önce başım falan dönmüştü ama bugün bişey olmadı,inşaallah başarıcaz biz bu işi.sizler nasılsınız? ben akşamları pek giremiyorum,yemekti,çocuktu,yazılıydı derse hazırlık falan derken bi bakmışım gece olmuş,bi bu saatlerde fırsatım oluyo yazıp çıkıyorum.
Canim bende tatlil yaptirmistim emar felan cekildi fitik cikti bendesuyu yazmayı unutuyorum ama bende su sorunu yok ,yeterince içerim ama spora vakit bulamıyorum bu aralar en kısa zamanda başlamaya çalışıcam.
Kesinlikle baslamalison kilo vermenin yarisi spordan geciyor canim
Arkadaşlar ben de boyun fıtığı olduğumu düşünerek nöroloğa gittim,ellerimde uyuşma,boynumun alt kısımlarında ve sırtımda hiç geçmeyen ağrılar,halsizlik,yorgunluk ve aşırı sinir şikayetlerim vardı,yapılan kontroller ve testlr sonucunda B12 eksikliği olduğu anlaşıldı ve haftada 1 iğne oldum bütün şikayetlerim geçti,sizde tahlil yaptırın bence özellikle de diyet sonrası .
Kesinlikle dogru bende yillarin bagimliligi varCanım ben öğretmenim ama hiçbizaman öğrencinin boyunu aşacak ve işine yaramayacak ödevler vermemeye gayret ediyorum,bence öğretmeniyle bi konuş,anlayışla karşılayabilir belki.
İyidir ogretmenimiz ama debiliyim muhalefet olmak istemiyorum
SakıııınBirşey paylaşayım sizinle,karbonhidratlı ürünler vücutta bağımlılık yaparmış ve kandaki miktar atılıncaya kadar canımız hep pasta,börek hamur işi istermiş ama bu kanın temizlenme süresinde dayanıp bunları tüketmezsek bir daha canımız eskisi kadar abur cubur çekmezmiş,ben kendimde de denedim gerçekten böyle oluyor biraz sabredelim arkadaşlar .
Karbonhidrat cok olmus aksam kestaneleride sayarsak tabiBugünkü menüm
SABAH
1 yumurta
3-4 zeytin
yarım kk peynir
domates
2 dilim ekmek
ARA
10 kraker
ÖĞLE
1 kase sebze çorbası
4 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
ARA
2 kuru kaysı arası 3-4 ceviz
AKŞAM
1 porsiyon makarna
4 piliç nagıt(küçük)
bolcaa salata(domates+marul+brokoli,az tuz,az yağ)
ARA
5-6 tane küçük boy kestane
Olculu olunca karbonhidratta almak lazim bencebugünkü menüm 27.11.2013
Sabah 09:30
1 yeşil elma
Öğle 12:00
4 yk sebze yemeği
4 yk sossuz makarna
2 yk yoğurt
Ara 17:00
15 adt çubuk kraker
Akşam 19:30
5 yk sebzeli pilav
2 yk yoğurt
2 lt su + 2 fincan bitki çayı
Bugün sondu artık akşamları karbonhidratı kaldıracağım çorbaya , sebzeye ve salataya ağırlık vereceğim
Kızlar menüme yazdığımdan biraz fazla kestane yedim maalesef
şuanda önümde büyük bir poşet ceviz ve kuru kayısı var,kendime ara öğün poşetleri hazırlıyorum ,sabah 1 tane alıp çıkmak kolay oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?