- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.321
Ben dolabımı yenilemek ve şimdi giyemediğim güzel elbiseleri giymek istiyorum.Kizlar zayifliyinca ne yapmak istiyorsuniz .ben soyle dar paca kot ustune bembeyaz bir badi belimi ortaya cikaran ucusan bir elbise istiyirummmm
Aslında kış aylarında diyet yapmak daha kolay geliyo bana,hava kötüyken canım fazla bişey istemiyo ve yaza zayıf olarak çıkacağımı düşünmek beni çok heyecanlandırıyor.Hergün tartılmak beni de motive ediyor.günaydınlar bayanlar
kapalı havalara alışmamız lazım sanırım artık bu hafta hep yağmurlu
tartılmayı unuttum tartılmak bana motive veriyor artık yarına gerçi pek umutlu değilim verdiğime de işte
Hele birde kışın kilo verdiğini pek kimse anlamıyoda yazın şaşırıyorlarya o çok güzel oluyo işte3 kilo az mı canım
ben 3 kiloyu bi versem üstüne 10 kilo daha verecek şevki bulurum kendimdeeee
ne güzel değil mi kilo verdin denmesi
ben kilo vermişsin çok güzel olmuşsun demelerine bayılıyorum
verdikçe veresim geliyo
başkalrından güzel söz duymak güzelllll
selam 5. takımın yeni ve güzel hatunları ben takım kapanmadan önce oğlumun hastane işleri sebebiyle izne ayrılmıştım kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyet moduna girmeye maalesef 9 gün hastanede kalmak beni tamamen diyet modundan çıkardı ama burası olmadan da kilo vermek çok zor bu cuma değilde haftaya cuma sanırım bende listelere gireceğim fırsat buldukça da ara ara uğrarım
26/11/2013 bugünkü menüm
Sabah 10:30
1 adt damla çikolatalı cookie
Öğle 13:30
8 adet sarma
2 yk yoğurt
Ara 17:00
10 adt kavrulmamış fındık
5 yk salata
Akşam 19:00
ızgara balık
salata
( salatanın üzerine haşlanmış brokoli de koyuyorum bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor)
yarım ev yapımı yağsız ıspanaklı peynirli börek
şimdilik 2 lt su
şuaralar sadece boyun fıtığı egzersizleri yapabiliyorum. Şiddetli ağrım olduğu için. Haftaya leslie ye başlama planım var biraz daha iyi olursam
Sağol canım ,menülerimi genelde diyetisyen menüsündeki ölçülerden esinlenerek oluşturmaya çalışıyorum,ekmek yersem pilav yemiyorum,pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum,işte böyleee.
Çok güzel kilo vermişsin,ne kadar oldu diyete başlayalı?
Bugünkü menüm
SABAH(7.30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
domates
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ARA(10.00)
10 çubuk kraker
ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon et kavurma
4 kaşık pilav
1 kase cacık
ARA(4.30)
1 elma
1 avuç leblebi
AKŞAM(7.30)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek.
Ben dolabımı yenilemek ve şimdi giyemediğim güzel elbiseleri giymek istiyorum.
Aslında kış aylarında diyet yapmak daha kolay geliyo bana,hava kötüyken canım fazla bişey istemiyo ve yaza zayıf olarak çıkacağımı düşünmek beni çok heyecanlandırıyor.Hergün tartılmak beni de motive ediyor.
bende yazın tatil derkn kilo alanlardanım tabi kışın diyet yapmazsam hak getireeeBen dolabımı yenilemek ve şimdi giyemediğim güzel elbiseleri giymek istiyorum.
Aslında kış aylarında diyet yapmak daha kolay geliyo bana,hava kötüyken canım fazla bişey istemiyo ve yaza zayıf olarak çıkacağımı düşünmek beni çok heyecanlandırıyor.Hergün tartılmak beni de motive ediyor.
doyurucu kaçamaksız tadında bi mönüBugünkü menüm
SABAH(7.30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
domates
2 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ARA(10.00)
10 çubuk kraker
ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon et kavurma
4 kaşık pilav
1 kase cacık
ARA(4.30)
1 elma
1 avuç leblebi
AKŞAM(7.30)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek.
borekler cıkolat olmasa ıyı kan sekerını dosurduklerı ıcın ıstahını kontrol edemıyebılırsın .cok gecmıs olsun bendede boyun fıtıgı duzlesmesı var gecen sene fızık gordum fıtıgın bır sınırlerdeymıs tutulup kalıyodum ama busene daha ıyıyım yuruyus yapıyorum dıyete basladıgımdan berı yuruyusmı ıyı geldı yoksa esım habıre krem getırır durur bıtkısel ılaclar onlarmı fayda ettı bılmıyorum RABBIM ACIL SIFA VERSIN okadar ıyı anlıyorumkı senı26/11/2013 bugünkü menüm
Sabah 10:30
1 adt damla çikolatalı cookie
Öğle 13:30
8 adet sarma
2 yk yoğurt
Ara 17:00
10 adt kavrulmamış fındık
5 yk salata
Akşam 19:00
ızgara balık
salata
( salatanın üzerine haşlanmış brokoli de koyuyorum bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor)
yarım ev yapımı yağsız ıspanaklı peynirli börek
şimdilik 2 lt su
şuaralar sadece boyun fıtığı egzersizleri yapabiliyorum. Şiddetli ağrım olduğu için. Haftaya leslie ye başlama planım var biraz daha iyi olursam
ayın ikisinde basladım ama bol kacamaklı oldu muharrem ayı orucunu tuttum 3 gun ıftarda gozum donuyodu kacamaksız olaydı 5 kılo vermıstım sımdıye
olsun caım Allah kabul etsin orucunu
önemli olan vermiş olmak
bende başlamalıyım oruç tutmaya borcum çok
borekler cıkolat olmasa ıyı kan sekerını dosurduklerı ıcın ıstahını kontrol edemıyebılırsın .cok gecmıs olsun bendede boyun fıtıgı duzlesmesı var gecen sene fızık gordum fıtıgın bır sınırlerdeymıs tutulup kalıyodum ama busene daha ıyıyım yuruyus yapıyorum dıyete basladıgımdan berı yuruyusmı ıyı geldı yoksa esım habıre krem getırır durur bıtkısel ılaclar onlarmı fayda ettı bılmıyorum RABBIM ACIL SIFA VERSIN okadar ıyı anlıyorumkı senı
sabah dışında güzel bi menü bence ,sabah zeytin ,peynir,yumurta gibi şeyler ye bence hem daha doyurucu olur hem de daha sağlıklı olur.
Dilek' cim sakın haaaa bu saatte kaçamak yapma. Bizim takımda fotoğraflarımı paylaştım öncesi sonrası onlara bak. Belki iştahın kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?