- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.561
merhaba kızlar dün akşama kadar evde değildim ,akşam da net yoktu,giremedim topiğe kusura bakmayın,bi yere kaçmadım yanişu mesajı da bi yazıyımda sonra geçmişe bi bakıyım.
Mikkemmel bence ogle yerine aksamki pastayi koyabiliriz2
Arkadaslar dun aksam modem agrizalandi zaten uzun zamandir bir gariplik vardi. Bugun de ise gitmedim modemi tamire gelecekler diye. Nitekim de modeme bakmaya gelenler degil esim kurcalarken duzeltti. Suan itibari ile hemen yazacaklarimi yazmak istiyorum her ihtimale karsi.
Bugunku menum
Sabah 11:00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Yarim demetten fazla maydonoz
Ara 15:00
1 erik
Ara 17;00
10 adt kavrulmamis findik
Aksam 18:00
1 posiyon kofte
2 yk yogurt
Ara
Kardesimin dogum gunuydu 1 dilim pasta yedimzorla ama
2 lt su 1 saat yuruyus
Leslie neden ses yapiyprsun anlamadim bende yaptimda zamaninda bi sikinti olmamisti3
Canim ne yaptin leslie yi ben dun ve bugun yapamadim.
Dun sabah 6 da kalktim yapayim diye cok gurultu yapiyorum gibi geldi hem ev sakinleri hem de alt kattakiler icinAksam yapayim diye gectim karsisina kizim basladi anne o baslayinca bitmiyor cok uzun suruyor diye mizildanmaya kiyamadim biraktim. Leslie icin ozel bir zaman ayirmam lazim ama henuz bulamadim azimliyim hala :)
2
Arkadaslar dun aksam modem agrizalandi zaten uzun zamandir bir gariplik vardi. Bugun de ise gitmedim modemi tamire gelecekler diye. Nitekim de modeme bakmaya gelenler degil esim kurcalarken duzeltti. Suan itibari ile hemen yazacaklarimi yazmak istiyorum her ihtimale karsi.
Bugunku menum
Sabah 11:00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Yarim demetten fazla maydonoz
Ara 15:00
1 erik
Ara 17;00
10 adt kavrulmamis findik
Aksam 18:00
1 posiyon kofte
2 yk yogurt
Ara
Kardesimin dogum gunuydu 1 dilim pasta yedimzorla ama
2 lt su 1 saat yuruyus
Mikkemmel bence ogle yerine aksamki pastayi koyabiliriz
Leslie neden ses yapiyprsun anlamadim bende yaptimda zamaninda bi sikinti olmamisti
1
Kizlar hayirdir kimseler yok nerelerdesiniz?
Hazir internet varken bakayim neler olmus bitmis dedim ama bir gelisme yok hic sizlerde. Herkes iyi mi?
ben yine yokum gayette iyi gidiyordum neyse kızlar size iyi kilo vermeler.
***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ / / % )
gejicash (66,10// /%)
ayulduzz (77,2///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı
5. TAKIM ORTALAMASI:%
bu şekilde
kızlar ortalamamızın 0,30 dan yüksek olması alzım yoksa ceza alacağız
lütfen dikkat edelim.
***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ / / % )
gejicash (66,10// /%)
ayulduzz (77,2///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı
5. TAKIM ORTALAMASI:%
bu şekilde
kızlar ortalamamızın 0,30 dan yüksek olması alzım yoksa ceza alacağız
lütfen dikkat edelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/665735-yoresel-yemekler.html
kızlar burda konya etli ekmeğe oy verebilri misiniz çok sevdiğim bi arkadaş katılıyor da
Bacim herkeste bir internet sorunu duzenli ugrayan yok acaba aktif olan takimlarami gecsek herbirimiz tam bi takim ruhu olamadik sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?