- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.581
Bende ev için spor ayakkabısı falan aldım ama henüz başlayamadım,günler kısa olduğu için işlerimi yetiştiremiyorum akşama da çok yorgun oluyorum bi türlü nasip olmadı,ama en kısa zamanda başlıycam inşaallah.3
Canim ne yaptin leslie yi ben dun ve bugun yapamadim.
Dun sabah 6 da kalktim yapayim diye cok gurultu yapiyorum gibi geldi hem ev sakinleri hem de alt kattakiler icinAksam yapayim diye gectim karsisina kizim basladi anne o baslayinca bitmiyor cok uzun suruyor diye mizildanmaya kiyamadim biraktim. Leslie icin ozel bir zaman ayirmam lazim ama henuz bulamadim azimliyim hala :)
ayyyy tırstım şimdi kek aklıma geldi de:18:.günaydın
yarın tartı günü bayanlar
lütfen bugun maximu dikkat edelim
ben tartılacaktım ama dedim heyecan olsun yarın tartılayuım
canım ben sabahtan okulda oluyorum bildirimi ancak öğlen yaparım oda net olursa sen bana özelden telini yolla mesaj atayım olmazsa.listemiiz bi hazırlayayım ben bugunden
yarına herkez sabah bildirim yaparsa sevinirim öğlen bildirim yapacağım çünkü duyrulur
ay teessüf ederim üzüldüm şimdi,benim netim bozuk ama hiç aksatmamaya çalışıyorum,sadece 1 gün giremedim o da gün boyu internet gelmediği için,öyle hemen pes etmek yok zamanla iyi bi takım olucaz inşaallah:128::128:.Bacim herkeste bir internet sorunu duzenli ugrayan yok acaba aktif olan takimlarami gecsek herbirimiz tam bi takim ruhu olamadik sanki
Canim sen ben kaptan duzenli giriyoruz nebiliyim5
ay teessüf ederim üzüldüm şimdi,benim netim bozuk ama hiç aksatmamaya çalışıyorum,sadece 1 gün giremedim o da gün boyu internet gelmediği için,öyle hemen pes etmek yok zamanla iyi bi takım olucaz inşaallah:128::128:.
Ben çıkıyorum arkadaşlar yarın inşaallah bol eksili kilolar görürüz.
Hadi bakalim yarin buyuk gunMerhaba kızlar,bugün şişlerim inmişti,tartıda güzel gelişmeler gördüm ama yarın nasıl olur bilmem.akşama kadar diyet iyi gitti ama akşam annemlere uğredım 1 dilim meyveli kek gitti cennetlik gövdeye.
Kekde okadarda kaloriyok bence sikinti yapmaayyyy tırstım şimdi kek aklıma geldi de:18:.
Diyetisyen listesi gibi tebrikler keki saymiyorum tabi:)bugünkü menüm
SABAH
1 dilim ekmek,2 dilim peynir,3,zeytin,adaçayı,domates
ARA
çubuk kraker(azdan biraz fazla)
ÖĞLE
1 kepçeden biraz az mercimek çorbası
4 kaşık fasulye
1 dilim ekmek
yoğurt
ARA
1 simit(ay ben bunu tamamen unutmuşum yazarken aklıma geldi:18:)
AKŞAM
1 kepçe sebze çorbası
2 pirzola
4 kaşık bulgur pilavı
salata
ARA
1 dilim kek.
Gunayyydonnn tartildim bu haftaki cosmalarima ragmen uc gunluk dikkatimin sonucu klo vermisim 76 800kg
ben yine yokum gayette iyi gidiyordum neyse kızlar size iyi kilo vermeler.
Neden acaba kacmaginmi cok oldu benim gibiKızlar sonucum hiç beklediğim gibi değil. 65,7 kg yum daha çok gitmesini bekliyordum
canım önce takım kurallarına uymak lazım
1.mesajda yazılı
***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ 74,8/0,4 / %0,53 )
gejicash (66,10/65,7/0,4 /%0,60)
ayulduzz (77,2/76,8/0,2/%0,26) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9/84.6/1.3/%1,51) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı
5. TAKIM ORTALAMASI:%0,58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?