Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ev için spor ayakkabısı falan aldım ama henüz başlayamadım,günler kısa olduğu için işlerimi yetiştiremiyorum akşama da çok yorgun oluyorum bi türlü nasip olmadı,ama en kısa zamanda başlıycam inşaallah.

5
Bacim herkeste bir internet sorunu duzenli ugrayan yok acaba aktif olan takimlarami gecsek herbirimiz tam bi takim ruhu olamadik sanki
ay teessüf ederim üzüldüm şimdi,benim netim bozuk ama hiç aksatmamaya çalışıyorum,sadece 1 gün giremedim o da gün boyu internet gelmediği için,öyle hemen pes etmek yok zamanla iyi bi takım olucaz inşaallah:128::128:.

Son düzenleme:
bugünkü menüm
SABAH
1 dilim ekmek,2 dilim peynir,3,zeytin,adaçayı,domates
ARA
çubuk kraker(azdan biraz fazla)

ÖĞLE
1 kepçeden biraz az mercimek çorbası
4 kaşık fasulye
1 dilim ekmek
yoğurt

ARA
1 simit(ay ben bunu tamamen unutmuşum yazarken aklıma geldi:18:)

AKŞAM
1 kepçe sebze çorbası
2 pirzola
4 kaşık bulgur pilavı
salata
ARA
1 dilim kek.

Menum
Sabah bir kayisi
Kahvalti 2 dilim t.t ekmekk lor maydonoz zetyin haslanmis yumurta 1t.k bal 1 t.k. tereyag 3,4 ceviz
Ogle bir d.ekmek 1porsiyon corba
Ara neskafe,findik
Aksam yogurt haslanmis brokoli, karnibahar 1d.ekmek,1kasik kavurma,1cigkofte yesillik
Ara elma
3lt su ,bitkicayi,1saat yuruyus. (Yarin tartida iyi sonuc bekliyorum)

Canim sen ben kaptan duzenli giriyoruz nebiliyim

Merhaba kızlar,bugün şişlerim inmişti,tartıda güzel gelişmeler gördüm ama yarın nasıl olur bilmem.akşama kadar diyet iyi gitti ama akşam annemlere uğredım 1 dilim meyveli kek gitti cennetlik gövdeye.
Hadi bakalim yarin buyuk gun
ayyyy tırstım şimdi kek aklıma geldi de:18:.
Kekde okadarda kaloriyok bence sikinti yapma
Diyetisyen listesi gibi tebrikler keki saymiyorum tabi:)

Gunayyydonnn tartildim bu haftaki cosmalarima ragmen uc gunluk dikkatimin sonucu klo vermisim 76 800kg

Hava soguk oldugu icin kosubandinda 3 km yurudum 1lt tarcinli suyumu icin maydonoz kurumude yapiyim kahvaltimi yapicam .hadi hanimlarr nerelerdesinn bakiyim

***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ 74,8/0,4 / %0,53 )
gejicash (66,10/65,7/0,4 /%0,60)
ayulduzz (77,2/76,8/0,2/%0,26) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı

5. TAKIM ORTALAMASI:%

rainandthesun
hadi canım seni bekliyorum çıkacağım 1 de listeyi yayınlamam lazım 4 gün yokum tatile gidiyorum takım size emanet

***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ 74,8/0,4 / %0,53 )
gejicash (66,10/65,7/0,4 /%0,60)
ayulduzz (77,2/76,8/0,2/%0,26) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9/84.6/1.3/%1,51) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,58

kızlar paylaşımımızı artırmak için bir teklifim var,hepimiz saat 8 civarında burda toplanalım ve diyetle alakalı bilgiler ve resimler paylaşım mı? veya başka teklifleri olan var mı?herkese hayırlı cumalar diyette kalın sağlıkla kalın.byeeee

Kızlar sonucum hiç beklediğim gibi değil. 65,7 kg yum daha çok gitmesini bekliyordum
Neden acaba kacmaginmi cok oldu benim gibi
canım önce takım kurallarına uymak lazım
1.mesajda yazılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…