- 24 Kasım 2013
- 22
- 10
- 16
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.621
merhaba :)) takıma alındım.inşallah kilo verebilirim.
teşekkür ederim :) kendimi tanıtayım adım newin 20 yaşındayım 1,65 boyunda 78 kiloyum küçüklüğümden beridir tombul bir kızım(bır tekstil firmasında calısıyorum ve bir yandan acıkoğretımden unıversite okuyorum .bu sepeblerden oturu cok az zamanım oluyor bır de çok sık mesai yapmak zorunda kalıyorum diyete başldım mı çok çabuk sıkılıyorum grupları gorunce heves ettim motıve olurum boylece inşallah ben de kilo verebilirim.
Bol paylasimlarini bekliuoruz:)merhaba sevgili takımım,sizlere alıştım artık,işlerimden veya net arızasından dolayı gelemeyince baya bi huzursuz oluyorum,bence bu güzel bi gelişme,diyete gelince bugün birkaç kaçamağım oldu ama yine de çk kötü sayılmaz,dün size söz verdim spor için ama inanın hiç fırsatım olmadı,hatta ayakkabıları giydim leslieyi açtım ama yine bişey çıktı yapamadım,işte benden böyle,siz nasılsınız?
Canim yoklugun hissediliyor inan sporu bi duzene sokarsin insaallah olmazsa olmaz spor canim
hay maşallah bacım sen baya gayretlisin darısı bana inşaallah.
Gayretliyim cok sukurde bi misafir gelince dur diyemiyorum istr
öyle canım ama insan yinede biran önce kurtulmak istiyor kilolardan.
Ben de cumartesi pazar günlerini tatil gibi geçirdim,diyet gümledi ama pes etmek yok yarın kaldığım yerden devam inşaallah.
Haftasonu daha zor oluyor kahvalti senliklerinden dolayi olsa gerek
canım ben de fikri ortaya attım ama net sorunu bende de var ,okadar söylüyoruz ttnete gelip bakıyorlar sorun sizin kablolarda deyip çıkyorlar işin içinden halbuki civardaki herkesde var aynı dert.
Geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey değildir.
arkadaşlar çözüm biziz,bizler az kişide olsak da muhabbeti artırarak motivasyonumuzu da artırabiliriz,ama bunun yanında hepimizin birde ev ve iş yaşantısı var bunlardan fırsat bulup buraya zaman ayırıyoruz,zor zamanlarımızda birbirimizi biraz idare edelim,ama şunu bilin siz bana çok iyi geliyorsunuz.
Azve muhabbetimizde az ne yazikki acikcasi benim motivasyonumu etkiliyor aksam aciyorum bi merakla kim ne yazmis diye hala en son kendi msj durunca motivasyonum dusuyordi ama umarim daha iyi olur kadis gerci yol vermis bana ama
negüzel isteyince oluyor aslında ama sabırla istemek lazım.
Kesinlikle
Ah canım o çevre yok mu dilleri herşeye dönüyor,zayıflarsın "niye zayıfladın hasta mısın?" derler kilo alırsın "aman neye dönmüşsün,zayıfla" derler,sen boşver onları,kendi sağlığımız için kilo vermeliyiz.Kiloyu korumaya gelince çok doğru ben geçen sene 11 kilo verdim ama koruma döneminde çuvalladım aynı kiloya geri döndüm maalesefİnşaallah busefer kalıcı kilolar veririz.
Tecrube ettik daha dikkatli davaranicaz bu sefer
Hoşgeldin canım bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler diliyorum sana kendini tanıtsan biraz kaç kilosun neler yaparsın falan:)
Bugun super gidiyorum dun cok kacirdim ama suyumu 4lt cikardim bitki cayi ve haslanmis sebze yemeyi dusunuyorum yarin dun aldigimi vericegimi dusunuyor tartida
Nevincigim gormemisim pardon canim
spıcel k yedım kızım 1 yasındayken 80 kilolayla dıyete baslamıstım emzırmemin sporun ayrıcada oğlen spıcel k verdıgı tokluk hıssıyle 68 lere kadar ınmıstım tabi esımın motıvasyonunu hıce saymamak lazım arabam olsun çok istemıstım 65 kıloya ın 2 ay sabıt kal alıcam ıstedıgın arabayı demıstı 68 den dondum basaramımıstıozamanlar haftada 3 kılo verdıgımı bılırım yas ılerlıyınce herhalde o hızla verılmıyor olsun gee olsun guc olmasın ayda 3 kılo versem 6 ,7 ayda hedefıme ulasırım .bu aykı hedefım 74 ınmek
1
Canin sen evde misin yoksa calisiyor musun? 4 lt su icsem ben tuvaletten cikamiyorum. Hele ki kis gunu zaten soguktan iyice cok geliyor ben tuvalette icebilirim sadece 4 lt suyu. Var mi bir puf noktasi bu kadar su icebilmenun merak ettim. Ne kadar cok su icsem o kadar kgkabugor ben den de ama kisin max 2 lt o da takimin zoruyla
3
Ben de son 3 yildir cok fazla verip tekrar aliyorum korumayi oturtmak lazim . Daha once basarmis olmak insani daha iyi motive ediyor. En azindan son 1 yil icinde 8 kg verip 5 ayda geri aldim zor ama ben yaptim alirken nasil duramadim ben ina kiziyorum. Moral iste moral lazim en basta.
BiZ basardik daha once arkadasim tekrar basaricaz birbirimizin destegiylede korumayo ogrenecez
4
Kizlar bugun regl oldumdun agzimin niye bos durmadigi anlasildi birkac gunu daha vardi aslinda neyse
Leslie ile 5 mil yaptim)))
1 lt suyumu ictim
Maydonoz kuru mu de yaptim
Ohhhhh bugun de evdeyim cok da isim var. kosusturmayla gecer bugun. Haftasonu aldiklarim da kg olarak yapismadan gider insallah
4
Kizlar bugun regl oldumdun agzimin niye bos durmadigi anlasildi birkac gunu daha vardi aslinda neyse
Leslie ile 5 mil yaptim)))
1 lt suyumu ictim
Maydonoz kuru mu de yaptim
Ohhhhh bugun de evdeyim cok da isim var. kosusturmayla gecer bugun. Haftasonu aldiklarim da kg olarak yapismadan gider insallah
Kizlar bu mesajimin altinda uyari isareti goruyorum. Cep telefonundan yaziyorum ama kacinci msjim ilk defa bu uyari isaretini gordum. Sizde nasil gorunuyor.
Evet canim insallah verelim de kisa surede. Benim pek koruma durumum olamayacak. Yaza kadar vermem gerekiyor kg larimi sonra isler de yolunda giderse 2. Cocugu istiyoruz nasip bakalim
canım rabbım gonlune gore hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsın cıtır bı anne olacaksın demekkı
bugunlerde tartılmada derım guzel baslamıssın gune bakalım kac gun kacamaksız devam edecez sayalım bugun iki gunum benım
cnm normalde bütün mesajlarin altinda var uyari isareti...konu disi veya uygunsuz mesaj yazildiginda sikayet edebilesin diyeKizlar bu mesajimin altinda uyari isareti goruyorum. Cep telefonundan yaziyorum ama kacinci msjim ilk defa bu uyari isaretini gordum. Sizde nasil gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?