- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.701
Carsamba
Sabah
1 kurabiye
1 bardak süt
Ogle
1 paket Mavi yesil ligtin mısır pirinc patlagi
1 ucubir arada nescafe
Akdam 1 kır pidesi
Spor yok
1.5 litre su
Kizlar aksam yemekle ugrasmamak icin kir pidesi aldim hemen derse gectimm
Canim aslinda ben oglen kalktigim icin sabah yazdigim aslinda 12-1 arasi olUyor haliyle ac durmuyorumCanim aralarda birsey yemiyor musun? Nasil dayaniyorsun bunun bir sirri var mi?
Kuralları tam olarak bilmiyorum..5. takım tekrar kurulacakmış galiba..Bende katılmak istiyorum..Sıkıldım artık bu kilolardan..
Takim mi kapali kaptan mi izinli cidden anlamadim kimseler olmuycakmi? Yarin bildirim olucak mi kendi kendime konusuyormusum gibi hissediyorum.ben bildirim yapicakmiyim vs
Arkadaslar ben ayrilmak istiyorum kusuruma bakmayin.pazartesi geldigimden beri gejicasjle yazisip duruyoruz.motive olamiyorum. Daha kaptanla bile tanisamadan cikmam kotu oldu.gajicash tesekkur ederim hersey icin
***5.TAKIM 339. ETAP***
kadis ( 74,8/ 74,2/0,6 / %0,80 )
gejicash (65,7/65,4/0,3 /%0,47)
ayulduzz (76,8/76,0/0,8/%1,04) 3.takıma transfer
rainandthesun (84.6///%)
5. TAKIM ORTALAMASI:%
Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin alanina msj biraktim ve bir arkadas beni bura ve 14 . Takima yonlendirdi.diger takima msj biraktim ama henuz donus olmadi. Acaba bana takiminizda bos yeriniz varmi
5 takim ikinci olmus tebrik ederim hem sizlwri hem
Kendimi
84.3
arkadaşlar benim net bi türlü düzelmiyo çok üzgünüm,bu durum benim motivasyonumu da düşürüyo ama elden gelen bi durum yok,takımın halide pek iç açıcı değil,kaptanım netim düzelene kadar izinli olup başka bi takıma geçmek için ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?