Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum

Sabah 10:00
1 adt tulum peynirli tost

Ogle. 13:00

1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ara 16:00

5 adt findik
1 mandalina

Aksam 18:30

5 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek
3 yk makarna

Ara 3 adt biskuvi yiyecegim 21:00 de acliktan uyuyamiyorum sonra

2,5 lt su simdilik 3 lt ye tamamlayacagim. Spor yok

Canim aralarda birsey yemiyor musun? Nasil dayaniyorsun bunun bir sirri var mi?
Canim aslinda ben oglen kalktigim icin sabah yazdigim aslinda 12-1 arasi olUyor haliyle ac durmuyorum
Kuralları tam olarak bilmiyorum..5. takım tekrar kurulacakmış galiba..Bende katılmak istiyorum..Sıkıldım artık bu kilolardan..

Kuruldu canim hosgeldin

Takim mi kapali kaptan mi izinli cidden anlamadim kimseler olmuycakmi? Yarin bildirim olucak mi kendi kendime konusuyormusum gibi hissediyorum.ben bildirim yapicakmiyim vs

gunaydın hanımlar nasılsınız bu hafta bıldırımımı burada yapmamı 3.takıma transfer oldugumu soylemem gerekıyormus
bu hafta kılo 76 gorusmek uzere

Arkadaslar ben ayrilmak istiyorum kusuruma bakmayin.pazartesi geldigimden beri gejicasjle yazisip duruyoruz.motive olamiyorum. Daha kaptanla bile tanisamadan cikmam kotu oldu.gajicash tesekkur ederim hersey icin

kızlar ben geldim
özür dileirm gelemedim bu hafta ama bugun liste bildireceğiz
hepinizden özür dileirm
liste hazırlıyorum hemen

***5.TAKIM 339. ETAP***

kadis ( 74,8/ 74,2/0,6 / %0,80 )
gejicash (65,7/65,4/0,3 /%0,47)
ayulduzz (76,8/76,0/0,8/%1,04) 3.takıma transfer
rainandthesun (84.6///%)

5. TAKIM ORTALAMASI:%

Arkadaslar ben ayrilmak istiyorum kusuruma bakmayin.pazartesi geldigimden beri gejicasjle yazisip duruyoruz.motive olamiyorum. Daha kaptanla bile tanisamadan cikmam kotu oldu.gajicash tesekkur ederim hersey icin

Ne demek canim benim ben tesekkur ederim . Sen de olmasaydin ben de dayanamazdim gordugun gibi ben de neredeyse sadece seninle yazisiyorum

Kaptanin ozel bir durumu vardi bu hafta gelir toparlar herhalde herkesi yeni uyeler de olacakti ben biraz daha sabredicem gecis donemi oldugu icin biraz zaman taninmasi gerektigini dusunuyorum.

84.3
arkadaşlar benim net bi türlü düzelmiyo çok üzgünüm,bu durum benim motivasyonumu da düşürüyo ama elden gelen bi durum yok,takımın halide pek iç açıcı değil,kaptanım netim düzelene kadar izinli olup başka bi takıma geçmek için ne yapmalıyım acaba?

***5.TAKIM 339. ETAP***

kadis ( 74,8/ 74,2/0,6 / %0,80 )
gejicash (65,7/65,4/0,3 /%0,47)
ayulduzz (76,8/76,0/0,8/%1,04) 3.takıma transfer
rainandthesun (84.6/84,3/0,3/%0,36)

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,68

Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin alanina msj biraktim ve bir arkadas beni bura ve 14 . Takima yonlendirdi.diger takima msj biraktim ama henuz donus olmadi. Acaba bana takiminizda bos yeriniz varmi

5 takim ikinci olmus tebrik ederim hem sizlwri hem
Kendimi

Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin alanina msj biraktim ve bir arkadas beni bura ve 14 . Takima yonlendirdi.diger takima msj biraktim ama henuz donus olmadi. Acaba bana takiminizda bos yeriniz varmi

elbette yerimiz var
katılmak istersen 1. mesajda kurallırımız yazıyor
kabul edersen kendini tanıtman yeterli

sen bilirisn canım haftaya izinli yazarım seni sonrasına sen karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…