Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum kahvalti 25gr b.peynir25gr kasar,50gr lor 2zeytin,dereotumaydonoz,1t.kbal,iki dilimekmek
Ara bir avuc kuruyemis,
Ogle yogurt,bir porsiyon yumurtali fasulye 1.d.b.ekmegi
Ara neskafe 1kurabiye 5 ceviz elma
Aksam yarim porsiyon nohut salata
Ara greyfur
Kucuk bir dilim kek
3lt su,bitki cayi 3,5 km yuruyus

Merhaba kızlar,bizim buralar donuyor,soğuktan uyuşuyoruz,dün de bahçe nöbetçesiydim maalesef ve dondum soğuktan,akşam eve gelince de yemek yap,ye,topla,çocukların ödevi derken yorgunluktan uyuyup kalmışım,diyet iyi gidiyor sayılır.sizler nasılsınız?

hay maaşşallah canım bi ben başlayamadım şu lesliye( regly olduğun zaman vücut aşırı su tutar neredeyse 1 kg.fazla çıkarsın tartıda ama bu süreçte metabolizma daha hızlı çalışırmış,eğer bu dönemde diyetine daha çok dikkat edersen normaldakinden daha çok kilo verirmişsin.

Gunaydin hanimlar 3,5 km yuruyusumu yaptim 1lt suyumda ictim birazda utu simdi kahvalti yapicam siz nasil basladinz kizlar gune
.Benim kahvaltıda çok güzeldi ama öğlen kayınvalidem bize hamurişi yapmış(yine de az yemeye çalıştım,okulda tenefüs aralarında hep 1 kupa sıcak su içiyorum,havalar çok soğuk burda eve gelince bi rehavet çöküyo bana, spor falan hak getire... işte benden böyle

Canım buna bende katılıyorum ama insanlar sebeplerini ortaya koymuşken ve ellerinden geldikçe sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken bu durumu sürekli olarak gündeme getirmek rahatsızlık veriyor,zaten yeterli paylaşım yapmayanlar takıma giremiyor,ben de daha önce bir takımla uzun süre yarıştım,takım ruhunun önemini biliyorum ve buyüzden tekrar burdayım,biz bu işi ciddiye alanlarla muatap oluruz,kilolarımızı veririz,istemeyene zorla bişey yaptırılamaz .

menüm
SABAH
yarım simit-çay(evde kahvaltı yapamadım)

ARA
kalan simitin yarısı

ÖĞLEN
3 adet peynirli pişi (ama çok büyük değiller)
çay

ARA
3 adet közlenmiş mantar

AKŞAM
1 kase çorba
1 adet tavuk,4-5 tane elma dilim patates(fırında)
2 kaşık pilav
1-2 kaşık yoğurt

ARA
3 adet çiğ köfte

SU
2,5 lt olmuştur
menümün çok karbonhidratlı olduğunu biliyorum :18:

Ben kapatilan takimda oldugum icin soyleme ihtiyaci duydum.herkes herzaman kurallara uyamayabilir.herkesin kisisel durumu buna musayit olmayabiliyor.tabiki herkesin hatasi vardı ama kurallara uymamaktan ziyade motivasyon eksikligi vardi.bu da haliyle tüm takımı etkiledi diyelim.kurallara uymak katilimi motivasyonu arttiriyor ama zoraki oldugunda da ictenligi kaybediyor.senin gelmen takimin en kotu zamanina denk geldi malesef.genelleme yapmak dogru olmaz.gayet iyi bol katilimli zamanlar da vardi.
Cok haklisin canim
suyun az neden ara yok*

Su icemiyorum canim midem bulaniyor.o ictigim bir bucuk litre icin de zorluyorum kendimi. Genelde gece ders calisip oglen uyaniyorum

Canim hosgeldin hem calis hem ev zor Allah yardimcin olsun burasida soguk sabah yataktan cikmiyim oglani okula goturunce yatayim diyorum ama ic sesim yata yata buyutun bu totoyu diyor kosubandina firliyorum:)
Kiz bi baslasan nasil zevkli leslie benim bebelerden sira gelmedigin icin pc yapamiuorum sabahlarida esim isgal ediyor cep tel giriyorum kuccuk harfler nasil zor oluyor anlatamam
Hoşgeldin canımbol paylaşımlı kilo vermeler diliyorum..

Aslinda sogukta yuruyus yapmak daha cok kalori harcatirmis vucud kendisi isitmaya calisirken

Bence fifti fifti kurtarmis gibisin:)

Son gune birkmissindir kesin valla onu kadis bilir bilmiyorum ama takim kurallarini okudunmu canim hergun 5msj yazilmak zorunda ve menu paylasimi

Metobolizman nasil kilo verme durumun ne alemde merak ettim canim

Hosbulduk canim :)

Kizlar sabahtan beri ayaktayim öldüm resmen
Acik ogretim kaydinda bir kuyruk vardi sormayin.şu an size matematik dersinden bildiriyorum

Ben bu cuma kilo bildirimi yapicakmiyim yoksa su an deneme surecindemiyim ?
Canım kaptanımız şuan izinli olsaydı sana anlatırdı,ama sen paylaşımı bol tut henüz takımda değilim diye motivasyonun düşmesin,buradaki paylaşımlarına ve diyetteki kararlılığına göre takıma alınman kesinleşiyor.Çalışmalarına da Allah kolaylık versin.

Ayy kızlar sınavı savdık raporuyla uğraşıyoruz ufff bu ne ya ...bi de öğretmenler ne kadar çalışıyor derler,inanın okuldaki kadar bir de evde çalışıyorum bazen çocuklarımın hepsi bi yerde ben bi yerde koca bir yerde..iş bitmiyo.

• Sağol canım amin
  • aslında lesliyi çok seviyorum ama bi türlü işlerden fırsat bulup bi araya sokamıyorum sporu
  • ben soğukta ders anlatıyom bu da yakar mı kalori acaba
  • bakalım yarın tartıda görecem artık kurtuldu mu kurtulmadı mı?:18:.
.

Benim sikintim galiba ilk gurup yarismasi deneyimim ve takimlari okuyunca cok motive oldum heveslendim ben gaza gelerek kilo verebiliyorum 2011 senesinde arkadaslarimla girdigim yarista ayda 8kilo vermistim suanda inanin ayni konsantredeyim aklim fikrim diyet site takim yeni olmamin heyecani varbelki bende de bir donem sonra yaris olagan olacak bende is yok mu dolu iki cocuk annesiyim kayinvaldemle oturuyorum bu yuzden gelenim gidenim cok okulaile birligindeyim ve sohbetlere katiliyorum ve ailem yakinimda kardeslerim abim pc bu kadar vakit ayiran biri degilim vaktim yok ama iste onceligimi zayiflamaya koydum suan kizim icerde uytmam icin beni bekliyor ama once takimima bakiyim kimne yazmis diye .Kusura bakmayin hanimlar anliyorum haklisiniz ama lutfen benim heycanima sabirsizligimada hak verin hepinizle tanistigim icin cok memnun oldum ben baska bir takimda yoluma devam etmek istiyorum Allaha emanet olun insaallah en kisa zamanda istediginiz kiloya kavusursunuz.

Herkese iyi geceler,ha buarada karanlıkta ve saat en geç 11de uyumak melatonin hormonu salgılanmasını sağlarmış bu da vücudu daha zinde yapar uyurken bol kalori yaktırırmış,hepinize bol melatoninler.

Tabiki canım herkes kendi açısından haklı,hayırlısı olsun inşaallah güzel bi takımla istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…